• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar bu renk boyatym m? (Resimli)

persislia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
103
0
96
38
Ankara
kızlar şu saç rengi bana gidermi bi bakın ayy karar veremdim bi yha o renkten o renge atlıorum o yüzden herkes fikrini sölesin lütfen:çok üzgünüm: koyu saçlı olan bnm açık renk olanda boyatıcagım renk ve daha önce hiç saçımı byoatmadım bide bu koydugum renk nedir sizce

Son düzenleme:
beyazların çoğalmadıysa boyatmamanı tavsiye etmek isterim...sonra istediğin rengi buluncaya kadar saç çok yıpranıyo...

canım vala değişiklik istorum kafayı taktım bikere yapmadan bırakmam o yüzden yakılıp yakışmıcanı söleyin bana:teytey:biraz takıntılıyım bn

canım vala değişiklik istorum kafayı taktım bikere yapmadan bırakmam o yüzden yakılıp yakışmıcanı söleyin bana:teytey:biraz takıntılıyım bn

canım sen daha önce başka renk koymuştun sanırım..senmiydin o..
o renk daha güzel ve canlıydı bu renk fotoda sönük kalmış...

bu resimdeki hoş bence..delikafadulden

bende bu rengi istiyorum..delikafadulden

Son düzenleme:
eet cnm esas o rengi istiorum ama saçım koyu olduğu inin oryel kullanılması gerekiomuş bnde saçımn yıpransın istemiorum o yüzden önce koyu bi renk yapcam sonra ona geçcem o yüzden koyu bi renk arıorum arkadaşlar yardım edin koyu karamel renkleri varsa elinizde foto koyabilirmisiniz:lepi:

evet cnm saçların koyu olduğu için bırden bıre bu renk tutmayacktır..kardeşimde aynı renk saç tonu vardı önce açık karamel yaptırdı bıkaç ay sonra bıkaç işlemden sonra bu hale geldı ama tek işlemle bu rengı elde etmeyı hemen bekleme. yavaş yavaş açtır saçını

eet bende öle yapcam o yüzden bu fotoyu koydum önce bu renk yaptırcam :dance:
bilorum çok canlı bi renk diil ama qeçiş için kullancam önemli olan bana yakışıp yakışmıyacağı o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var arkdşlar belki yakışırsa bu renkte bile kalabilirimkaydirigubbakcemile3

yakışır tabıkıde tenın açık renk ypabılırsın bu renkelr çok dikkat çekiyor.

canım kendi fotomu diosan doğal hali siyaha yakın bi renk kendisi ama ben sıkıldım artık biraz deggişiklik istorum onun için takmış durumdayım:dance:

kızlar herkes fikrini sölesin lüften bikaç güne kadar boyatıcam çünkü ilk fotodaki rengi soruyorum koyu kahverengimsi olanı:gitme:

bence ilk foto, çünkü birdenbire bu kadar değişiklikliği [ikinci resim daha açık olduğundan] garipseyebilirsiniz ki benim fikrimce [hevesinizi kırmak istemem ama] ne o, nede diğer saç olacak bence tam tutturamayacaklar yakın tonları olur , fotoyu alın yinede yanınıza kuaföre gidecekseniz

Back