Gelinlik Modelleri kzlar, bu model nasl yardm edin...

maskelileydi

yalnızlığım
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
80
0
86
Diğer
kızlar bu model nasıl???

bu modelde ufak tefek değişiklikler var amaaaaaaa

ben biraz toplu bi hatunum ama bi eşşeklik yapıp bu modelden diktiriyorum. hanüz tam olarak bitmedi ama yakında bitecek :1shok:

bitmeden yapabileceğim düzeltmeler rütuşalr olabilir mi? fikir alıcak kimsede yok etrafımda yardıma ihtiyacım var :bbo:

birde küçük bi ayrıntı var bu gelinlik modeli ile olduğumdan biraz daha kısa görünmeyi planlıyorum

sizce işe yarar mı? ve bu model nasıllll

hayatım toplu ve kısa gorunmek isteyen bi hatun için son derece yanlış bir secim üzülerek soylemek zorundayım ki...
gelinlik pronovias kreasyonundan benim de bayildigim bir model
şayet kilo fazlan var ise bütün kusurlari belli eder
boyunun oldugundan kısa gorunmesini istiyorsan kabarık etek secmeliydin bu tarz düze yakın bir model boyu daha da uzun gösterir oldugundan...

canım yaa gelinlik diktirdiğin yerdeki eşşekler seni uyarmadımı:gitme:
bu çok zarif bir model asla kiloyu kaldırmaz

Gelinlik çok güzel ama bence de senin isteklerini karşılamıyo canım...Yine de herşey gönlünce olur umarım...

bende yukarıda yazılanlara katılıyorum
bu model boyunu daha uzun gösterir ve de balık etliysen resimdeki gibi zarif de durmaz
eğer şansın varsa modelini değiştir derim

aman tanrrrrrrrrrrrrrıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm

napıcam ben mafoldumben

offffffffffff
evet yanlış bir yer terch etmişim doğru söylüyosunuz bende bunu farkettim ama tecrübesizlik ve yaşadığım yerde yanımda kimse olmaması zinciri kurdu.

şimdi napabilirim die düşünüyorum nasıl bu modeli daha iyi bir görünüme sokabilirim

offfffffffffffffffffffffff :çok üzgünüm:

üzülme hemen
git diktirdigin yere
eteklerini kabartmalarını iste
tarlatan olsun muhakkak
üst kısmını da taşlı maşlı ettir ki kilonu saklasın
dikkati taşlara cek kilona değil canım

üzülme hemen
git diktirdigin yere
eteklerini kabartmalarını iste
tarlatan olsun muhakkak
üst kısmını da taşlı maşlı ettir ki kilonu saklasın
dikkati taşlara cek kilona değil canım

teşekkür ederimmmm

bende sabahdan beri modelleri inceliyorum göğüs kısmının altına taşlar eklettirip ve tarlatanı da kalça altından değil de bel kemiğinin üzerine çektirmeyi planlıyorum nasıl olur sizde? CADIARZU

ama kendimi kötü hissediyorum elimde değil. o kadar çok özenmiştim üstelik

çağla şikel gibi bi fiziğin varsa süper bi model. ama gerçekten toplu ve orta boy bayanlar için uygun olmayan bi model bunu belirtmeleri gerekirdi. eğer bitmediyse son bi eklemeler yap boşa gitmesin emek canım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…