• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kzlar bu gelinlik nasl?

benim yolum

06.06.2009 Ö&O
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
74
0
86
36
İstanbul
Kızlar yarın son kararımı vermek için gideceğim gelinlikçime ben 1,73 boyunda 70 kilodayım bu gelinlik bana yakışırmı ne diyorsunuz aslında şubat ayında kapora vererek bunu ayırtmıştım ama düğünümüe bir ay kaldı içim içimi yiyor fikir lütfen...

$P1030799.jpg

$P1030800.jpg

canım hoş gözüukoo ama keşke deneyıp cektırseydın foto,bu modellerde kendımden bılıyorum eğer belın kalınsa pek hoş durmuoo daha kalın gösterıoo,benım belım kalın göbüşte var o yuzden belden kabaran modeller düz inmeyen yada yandan çapraz gelen modeller daha hoş oluoo yanıltıoo görüntüyü zayıf gösterıoo bu ayrıntıya dıkkat et derim:))

canım hoş gözüukoo ama keşke deneyıp cektırseydın foto,bu modellerde kendımden bılıyorum eğer belın kalınsa pek hoş durmuoo daha kalın gösterıoo,benım belım kalın göbüşte var o yuzden belden kabaran modeller düz inmeyen yada yandan çapraz gelen modeller daha hoş oluoo yanıltıoo görüntüyü zayıf gösterıoo bu ayrıntıya dıkkat et derim:))

evet anlıyorum sizi zaten bu modelde dikkatinizi çektimi bilmiyorumda çapraz olarak kabarmaya başlıyo tam göbekten de değil düşük bel gibi yani anlatabildimmi bilmiyorum ama :uhm::uhm::uhm:

Bence güzel ama sizin beğenmeniz önemli olan:1hug:
Böyle duvaklar çok hoşuma gidiyor ve gelinliğin kendine
has bir havası var zaten.Alt kısmı ve üst kısmı ayrı ayrı güzel.. a.s
Mutluluklar diliyorum!:nazar:

üstüne de altına da bayıldım.üstü pırıl pırıl yaa. altıda prensesler gibi duruyo. hayırlı olsun tek parça mı iki parça mı anlayamadım. tekse biraz belini kalın gösterir bi arkadaşın dediği gibi

açıksa fikrimi söylemem gerekirse güzel değil dantelleri perde tülü gibi duruyor ve çok boğucu
başka bir model bakmanı tavsiye ederim

Back