Canım Ben Buldum Sanırım :ecrin_bebek: Kadın Sana Şekil Olarak Bir soru sormuş..Yani ''Altta gördüğünüz şekli kalemi hiç kaldırmadan çizin'' demiş.. E Şekilde Dikdörtgen Olunca zemuszemus içindeki şekil sizi yanılttı bence arkadaşlar ve bence sorunun cevabı dikdörtgeni kalemi kaldırmadan,ikinci çizgiye de gereksinim duymadan çizin zemuszemus Ben bakar bakmaz çözdüm zemuszemus
Yok canım, bunun var birşeyi de bulamadık. CADIARZU
Bence Doğru Cevap Benim ki Yaa :çok üzgünüm: Çünkü Mantıklı Olanı Bu..Araştırsak O Zaman Kızlar[/QUOTE
Canım Baksana Kadın Ne demiş..''Kolay ama çok uğraşırsın bulunca da neden aklıma gelmedi dersin'' Demiş.. Yok Yok Ben Hala Kendimi Savunmaktayım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Araştıralım benim ki doğruysa kızlar ödül beklerim :hulya:
Bence Doğru Cevap Benim ki Yaa :çok üzgünüm: Çünkü Mantıklı Olanı Bu..Araştırsak O Zaman Kızlar[/QUOTE
Canım Baksana Kadın Ne demiş..''Kolay ama çok uğraşırsın bulunca da neden aklıma gelmedi dersin'' Demiş.. Yok Yok Ben Hala Kendimi Savunmaktayım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Araştıralım benim ki doğruysa kızlar ödül beklerim :hulya:
Olabilir aslında. :uhm: Bir araştıralım bulmaya çalışalım tatlım. Yukarıda bir arkadaş ben buldum demişti. Acaba onun bulduğu nasıldı? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?