Kzlar bir trl zemedim yardm edin :)

Luna23

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
1.584
2
316
Almanya
2 sene önce gittigim bi kina gecesinde bi abla vermisti bana bu bulmacayi dügün gününe kadar dene sonra cevabi söylicem dedi ama bi aksilik cikti dügüne gidemedim ablayida bidaha görmedigim icin cevabi hala bilmiyorum :1no2:

ablanin söyledigine göre aslinda cok kolaymis ama bulana kadar baya ugrasirsin sonra daha önce niye aklima gelmedi dersin demisti

ben hala bulamadim yardimci olursaniz sevinirim :utangac:

SORU:

altta gördügünüz sekli kalemi hic kaldirmadan ve bi cizginin üstünden tekrar gecilmeden cizilmesi lazim

bulmacawe4.jpg

w343.png

gece gece beynim yoruldu bi saattir yapmaya çalışmaktan yaa öfff yapamadımm akannehir

Canım Ben Buldum Sanırım :ecrin_bebek: Kadın Sana Şekil Olarak Bir soru sormuş..Yani ''Altta gördüğünüz şekli kalemi hiç kaldırmadan çizin'' demiş.. E Şekilde Dikdörtgen Olunca zemuszemus içindeki şekil sizi yanılttı bence arkadaşlar ve bence sorunun cevabı dikdörtgeni kalemi kaldırmadan,ikinci çizgiye de gereksinim duymadan çizin zemuszemus Ben bakar bakmaz çözdüm zemuszemus

Canım Ben Buldum Sanırım :ecrin_bebek: Kadın Sana Şekil Olarak Bir soru sormuş..Yani ''Altta gördüğünüz şekli kalemi hiç kaldırmadan çizin'' demiş.. E Şekilde Dikdörtgen Olunca zemuszemus içindeki şekil sizi yanılttı bence arkadaşlar ve bence sorunun cevabı dikdörtgeni kalemi kaldırmadan,ikinci çizgiye de gereksinim duymadan çizin zemuszemus Ben bakar bakmaz çözdüm zemuszemus

Yok canım, bunun var birşeyi de bulamadık. CADIARZU

Bence Doğru Cevap Benim ki Yaa :çok üzgünüm: Çünkü Mantıklı Olanı Bu..Araştırsak O Zaman Kızlar kaydirigubbakcemile4[/QUOTE

Canım Baksana Kadın Ne demiş..''Kolay ama çok uğraşırsın bulunca da neden aklıma gelmedi dersin'' Demiş.. Yok Yok Ben Hala Kendimi Savunmaktayım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Araştıralım benim ki doğruysa kızlar ödül beklerim :hulya:

Bence Doğru Cevap Benim ki Yaa :çok üzgünüm: Çünkü Mantıklı Olanı Bu..Araştırsak O Zaman Kızlar kaydirigubbakcemile4[/QUOTE

Canım Baksana Kadın Ne demiş..''Kolay ama çok uğraşırsın bulunca da neden aklıma gelmedi dersin'' Demiş.. Yok Yok Ben Hala Kendimi Savunmaktayım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Araştıralım benim ki doğruysa kızlar ödül beklerim :hulya:

Olabilir aslında. :uhm: Bir araştıralım bulmaya çalışalım tatlım. Yukarıda bir arkadaş ben buldum demişti. Acaba onun bulduğu nasıldı? CADIARZU

Kızlar mantıklı düşünün soruyu iyi okuyun çok kolaymış ayrıca dikdörtgenin içindeki şekli kim olsa kalem kaldırmadan yapamaz kesinlikle o yüzden cevap dikdörtgeni çizmektir emin olabilirsiniz..bu tür sorular hileli oluyor şaşırtmalı oluyor bende bunun hilesini çözdüğümden eminim..eğer dikdörtgenin içindeki şekli ''Ben çizdim kalemi kaldrmadan'' diyen varsa De hadi buyrun :ecrin_bebek: ama bu mümkün değil

Back