kzlar bir de beni dinleyin, bakalm ne yapym

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
4
36
benim 3 yıllık bi ilişkim var.zor bi 3 yıl oldu ama bu güne kadar geldik ayrı şehirlerdeyiz.ama sevgimiz hiç azalmadı.konu şöle: bi ara tlf suratına kapttım kavga ederken kükredi birden bağırdı çağırdı .yane her kavga edişimizde ilişki yi bitirmeden bahsediyo ama bitiremiyo.yapar pişman olur biraz denge sorunu var.evlenince eşyalar konusunda her konuda yardımcı olcağımı bile söledim.bayramdan sonra inş. olcak parası olursa.seviyorum onu .ama bu ara uzaklaştı benden ya benden çok kaprisli.aşkım demiyo kızıyo bitirmek mi istiyo anlamdım.ben demi onun gibi davranıyım yoksa alttanmı alıyım biraz???????????

bence ölç tart on göre davran biraz daha bekle alttan al o sana hala öyle davranıyorsa sende üste çık bence kendizi ezdirme ona muhtaç gibi davranma yani

Uzaklık her ilişkinin harcı değildir.Kimi ilişkiler vardır özlemle beslenir büyür kimi ilişkiler vardır yollar uzadıkça yıpranır yıpranır çıkmaza girer.İlişkiniz hangi boyuta giriyor buna siz karar vereceksiniz.Eğer uzaklığın yıprattığını düşünüyorsanız tekrar gözden geçirin derim.:kahve:

bizimki özlme le büyüdü bu gece tekrar konuşucam hayırlı olsun allahım diorum

bak canım benimde başımdan geçti bunlar,3,5 yıl hep özlemle büyümüştü.çok güvenli bi ilşkiydi.ama bi zaman sonra mesafe ve zaman sorun oluyor,hemde iki taraf farkında olmadan oluyor.eğer gerçekten seviyorsanız.sahip çıkın ve fazla uzatmayın resmiyete kavuşturun.uzadıkça sorunlar büyüyor ve bi gün bi taraf pes ediyor.ve geriye kalan bi enkaz oluyor.bak en bunları yaşadığım acı tecrübeyle söylüyorum.sorunlarını en kısa zamanda halletmeye çalışın ve mutluluğunuzu ertelemeyin.

kolay değildir uzaktn yürütülen ilki özlersin yanında bulamazsın ihtiyacın olur yine olmaz yanında.. yani yanında olması gereken zamanda hiç yoktur ve yorar yıpratır insanı.. eğer gerçekten sevgi varsa arada uzak mesafeli ilişkilerde arayı fazla açmayıp evlenmek gerekio diye düşünüyorum

benim 3 yıllık bi ilişkim var.zor bi 3 yıl oldu ama bu güne kadar geldik ayrı şehirlerdeyiz.ama sevgimiz hiç azalmadı.konu şöle: bi ara tlf suratına kapttım kavga ederken kükredi birden bağırdı çağırdı .yane her kavga edişimizde ilişki yi bitirmeden bahsediyo ama bitiremiyo.yapar pişman olur biraz denge sorunu var.evlenince eşyalar konusunda her konuda yardımcı olcağımı bile söledim.bayramdan sonra inş. olcak parası olursa.seviyorum onu .ama bu ara uzaklaştı benden ya benden çok kaprisli.aşkım demiyo kızıyo bitirmek mi istiyo anlamdım.ben demi onun gibi davranıyım yoksa alttanmı alıyım biraz???????????

bence sen oturuppp iyiceee düşünn canımmm
tabi altdanmı alsam napsamı değillllllllll...
16 yıllık ve Allaha şükür gayet mutlu dengeli giden bir evliliğim var
eşimm senin erkek arkadaşın karekterine sahip olsaydı(gerçi o zaman evlenmezdim onunla) ya tımarhanelik olurdumm yada hapishanelikkkÇok üzgünüm çoook
ne demek her kavganızda ayrılıkdan bahsetmesi kendisine bi dahakine hangi marka bulunmaz hint kumaşı olduğunu sor bence
Allah Allah ya ......
daha evlenmeden böleeee!!!!!!!
evlendikden sonrası pekiii?????
ilişkide garanti veren(eşyalar konusunda falan)bayan olarakda sensinnn
bu sence tuhaff değilmi???
son olarak denge sorunu olduğunu sölüyosunn ne zaman ne yapcağı belli olmayan bir tipp yapıp pişman oluyor diyorsunn bu bende gelecekle ilgili çok daha fazla soru işareti oluşturuyor
çooookkkkk iyidüşünnn bence çokkk iyiiii
önünde yaşanacak bir hayat var ve insanlar tercihlerini yaşarlarr

Aynı ben mişsırnaşık şey:lepi:
Krizlerdeyim:roflol:

Evlenince eşyalarkonusunda yardımcı olucamda ne demek.kaydirigubbakcemile
Senden ayrılmaması için caydırıcı söz olarak bunu mu? kulladınız yani...

Açıkcası yazdıkalrınızdan ben bunu anladımsengözlerimebaksanab

Uzaklıktaki aşklar sevgilerde dokunmadan görüşmeden bir süre sonra alevinin bittiği kanısındayım:icecream:

3 yıllık ilişkinizi bu kadar çabuk bir kalemde harcıyabiliyorsa bitirmekten bahsediyorsa evlendiğinde ne olacak.yine aynı davranmazmı.istersen iyi bir düşün.seviyorum diyorsun ama evlendikten sonra iş değişiyor canım.sana aynı davranırsa sevginde biter ona karşı.nacizane fikrim.hakkında hayırlısı olsun...

hayatım eğer srekli ayrılıktan bahsediosa bu demekki bahane arıyo ama sen de saf saf alttan alınca kıramıoda seni..
bi kavga çıkar ve bittiğini söle..
şu an bunu yapmayacaksın biliyorum ama bi gün keşke gerçekten öle yapsaymışım çok şey kazanırmışım dersin geç olur...
seni istemeyen biriyle ne işin var yaa.

cümlemizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ..
İnşallah çok yıpranmadan atlatırsın çok zor biliyorum ama güçlü durmak lazım hayatta bende kötüyüm bu aralar karar aşamaları hep sancılı oluyor sonuç hayırlı olsun
dualarım seninle canım sevgiler

tabiyki önce alttan almayı dene canım baktın analamıyor bitir o bitirmeden anlasın dünyanın kaçbucak olduğunu 3 yıl kısa bir süre değil o sizi arar böyle düşünün kaprisli erkekte hiç çekilmez herhalde...

sağolun kuzucuklarım .ii,ki varız

Bi kuzu olmadığımız kalmıştı o da olduk hihoyyyt
Meeee -tatlicadiarzu-

Hakkında hayırlısı olsun güzelim...
Ama bence tekrar barışmak isteyecektir...
Her tartışmanızda bitti diyosa,evlendikten sonra da diyecektir,ve bir sinirle belki de bitecektir.
Hayırlısı böyleymiş.Üzülme..Rabbim yolunu açık etsin :teselli:

bak canım evlilik ciddi bi kurumdur... eger bu sekılde davranıyorsa ömürünün sonunu bu adama verme yazık olur daha gencsın karsına ne guzellıkler cıkar kımbılır.. sana soguk davranıosa bence dusunmeden bitir.. konu evlilik gibi ciddi bişiy olmasaydı bitirme derdım ama konu evlılık bıtır bence.

X