• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar bir bakarmsnz ltfenn

kurnaz

söylermisin hazan nedir..
Kayıtlı Üye
senağlama arkadaşlar 1 haftadır ilişki sırasında sağ yumurtalığımda ağrı oluyor acaba siz
lerde böyle bişey oldumu bilgilendirirseniz sevinirm korkuyorum kist falanmı diye:1no2:devam ederse ağrı doktora gidicem..................

tabi öncelikle ilerlerse ağrın doktora git ama her ağrıda kist olacak diye bir şart yok ilişki sırasında zman zman hepimizin ağrısı acısı oluyor

[ canım bendede oluyor ama ksten değildir susuz kalırsa vucut ondanda ağrı yapar yada gaz varsa oda etki eder

zaman zaman bendede oluyor ama daha sonra gecıyor.dr gıttım ama hıc bır sorun yok hersey normal dedı.belkı sendede oyledır cnm.gecmıs olsun arkadasım.

arkadaşım istersen san ibrahim saraçoğlunun sitesine gir orada soğan kürü var kadınların rahiminde olan hastalıkları temizliyor 15 gün sürüyor ama yapanlar ziyaretci defterine yazmış oradan gördüm çikolata kistleri akıntı ve adet sancıları için iyi diye yazmışlar zaten bitkisel ve bilinen soğan dan yapılıyor istersen bir dene derim konuyla ne alakası var deme arkadaşım için temizlenir bir dene sağlıklı günler dilerim

Back
X