Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kzlar bir bakar msnz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

RoSe_RaiN

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
333
222
628
36
Ankara
arkadaslar bugün doktora gittim saclarımın döküldügünü söyledim.oda kafanı takma geri cıkar en az 6 ay kullan dedi bana bu sampuanı önerdi kullanan varmı acaba.fisfisfis
Novocrin therapy Plecenta Sampuan.

birde priorinmi yoksa bu sampuanmı daha etkili.
kullananlar varsa görüşlerinizi bekliyorum.a.s.

Son düzenleme:
plecenta diye bi şampuan kullanmıştım zamanında, senin dediğinle aynı mı bilmiyorum. ama pek iyi gelmemişti. ancak o dönemlerde ağız yoluyla herhangi bir destek almadan sadece şampuan kullanmıştım.
priorin kullandım daha iyiydi, tam dökülmeyi geçirmese de. ama priorin kullandığım dönemde hem tabletini aldım hem de kansızlık için ilaç içtim. onun da etkisi olabilir.

sana tavsiyem saçın dökülüyorsa sadece şampuana bel bağlama. vitamin ve mineral takviyesi al.

kan degerlerime baktı normal cıktı bilmiyorum kararsız kaldım.doktorun dedigi şampuanı aldım acaba priorinle degiştirsemmi diyorum.sac felan cıkartıyomu

sana birşy sormk istiyorm,doktorlar genlde kan alt seviyede olmadğı sürece kanın norml deiyorlar,ama saçlr için gerkli olan ferritin in 30 40 ve fazla olması gerekiomuş bnm de 9 çıktı bana da normal dedi ama bn kan hapı kullanmaya başladım,eğr senn de 30dan azsa işe kan hapı kullanmkla bşla bnce keşke bn daha önceki doktora gidişlrmde doktorun normal dedğne bağlı kalmasaydm diyorum.sebamedin antihairloss şampuanını çok methediolar onu araştırabilrsn bn de deniycm,geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…