Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar balyaj yaptrdm. Nasl olmu bakar msnz?... ( Resimli )

çok yakışmış canım ........bence hep bunu kullan harika durmuş ee kızımızda güzel hani iş balyajda değil sadace :)

Rengini açmış dolgunluk katmış güle güle kullan canım hihoyyyt

cook guzel olmus :)

sümsüperrrrrr çok güsel olmuş sarıları hep beğeniorum zatennnnn ama sanada çok yakışmışşş tatlımm

çokk güzel olmuş yakışmışlaelaelaelaelae

çok güzel olmuş canım

sarışınım fakat hiç saçlarımı sarıya boyatmadım gerçi saçlarımı da hiç boyatmadım ama böyle düşünülebilir çok güzel olmuş şekerim

Çokkk ama çokkk saolun kzlar tşkrr ederm fkirlernz için :))opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

valla gayet guzel gule gule kullan

saol tşkr ederm :))

valla süper az kalır canım süperötesi olmuş. güle güle kullan
saol canm çok =))

hafta sonu hemen gidip aynısını yaptırıyorum

hehe yaptr yaptr wala :))

çok yakışmış canım ........bence hep bunu kullan harika durmuş ee kızımızda güzel hani iş balyajda değil sadace :)

ayy çok tşkr ederm (

gayet hoş makyaj da yapınca çok güzel olursun

bir insana balyaj bu kadarmı yakışır canım ya allah nazarlardan saklasın! bidaha baktım konuya senmişsin yine bidaha hayran kaldım :)

cok tatli olmusun cnm rengini kesimini herseyini cok begendimm ve sende cok güzelmisin cnm sana da daha bi güzellik katmis güle güle kullan saciniopuyorumnanaktan

bende çook beğendim, çok ama çok yakışmış..
bende ilerde izmirde yaşamayı düşünen biri olarak, hangi semtte ve hangi kuaförde yaptırdını sorabilirmiyim:)
kaydirigubbakcemile5

gayet hoş makyaj da yapınca çok güzel olursun

Çok teşekkr ederm
harika olmuş çok yakışmış güle güle kullan a.s.

bende beğendim güle güle kullan bide ben bi renke boyatabilsem ii olacak ama :S

zaten guzel kendısı de saclarıyla apayrı gyzel olmus

bir insana balyaj bu kadarmı yakışır canım ya allah nazarlardan saklasın! bidaha baktım konuya senmişsin yine bidaha hayran kaldım :)

çok güzel olmuş , güle güle kullanın :)

cok tatli olmusun cnm rengini kesimini herseyini cok begendimm ve sende cok güzelmisin cnm sana da daha bi güzellik katmis güle güle kullan saciniopuyorumnanaktan

bende çook beğendim, çok ama çok yakışmış..
bende ilerde izmirde yaşamayı düşünen biri olarak, hangi semtte ve hangi kuaförde yaptırdını sorabilirmiyim:)
kaydirigubbakcemile5

cok güzel olmuşsun,begendimmm
güle güle kullannkaydirigubbakcemile5

bende cok begendim gule gule kullan

Çok şeker olmuş:)
Rengi falan çok güzel, tonu tam oturmuş sana.

Hepinizz çok çok çok çok çok çok çok çok çok saolunnn kızlarr :1hug:a.s.:içelim::kedi::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…