Kzlar, Babamn durumu ok ar... Dualarnz eksik etmeyin.

ah canım arkadaşım ya nedir bu olanlar(
inanki vaktim yok pek kalamıyorum ama tesadüfen gördüm ve çok üzüldüm..
çok geçmiş olsun canım benim..
inş ALLAHIMIN ıZNıYLE atlatıcak yine sizlerle olucak babanız hayatım...
çook geçmiş olsun...

Geçmiş olsunn :teselli:
Bir an kendimi sizin yerinize koydum çok zor bi durum Allah dualarımızı kabul eder inşallah ve babanız sağlığına kavuşur :teselli:

canım ne oldu bi gelişme var mı

malesef durumunda hiçbir değişiklik yok az önce yanındaydım. uyuyor gibi sanki birazdan uykudan uyanacak Allah'ım onu bize bağışlasın inşallah.
iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlar.
az önce hemşire şu an taşikardi ve yüksek ateşinde başladığını söyledi.malesef durumu iyiye değil tam tersi kötüye gidiyor. umarım bir mucize olur.belki çok fazla tekrarladım ama anlatılabilir gibi birşey deil kızlar bi insan kayınpederini ancak bu kadar sevebilir.
canım benim o. ne mutlu ki birbirimizi 4 sene boyunca hiç kırmadık hiç üzmedik. hep bana destek olmuştur. eşimle tartışsam hep benden yana olmuştur
öyle ki hamileliğimde çok çilek yerdim ben. canım babam çilekleri pazardan alır yıkar ayıklar tabağa koyup benim evime o şekilde getirirdi.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığın ALLAH yardımcınız olsun kardeşim

Rabbim şifasını versin ,böyle iyi bir insanı rabbim sizden ayırmasın.iyi haberlerinizi alırız inşallah.dualarımız sizinle...geçmiş olsun...

Canım çok üzüldüm buluşma topikinede yazdım
Rabbim acil şifalar versin..

Çok üzüldüm,Rabbim acil şifalar versin ve
sevdiklerine bağışlasın...
lütfen olumlu düşünün ve dua edin sadece...
iyi haberlerinizi bekliyoruz...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…