H
hayatiyasa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hayatiyasa
-
bir insana ya güvenirsin devam edersin
yada güvenmezsin bitirirsin
hayatın boyunca kafanda soru işretleriyle yaşayamazsın ki..sen onunla birlikteliği seçmişsen ( bu olaylara rağmen) o zaman kafandan bunları silip atman gerekirdi.ama yapamamışsın..sürekli acaba birisi ile mi oldu düüncesi ile yaşarsan zaten hayatında hem hiçbişi yapamazsın hemde onu çok sıkıştırdığın için senin ona güvenmediğini anlar hemde sıkılır..
bir karar vermen lazım..ya herşeyi unutacan yada ayrılacan..
her zaman söylerim ilişkilerde güven çok önemli...sen kendi kendini yeme, erkek arkadaşının içinde varsa nerde olursa olsun yapar...onu hep kızlardan uzak tutacak değilsin ya...çok sık bogaz etme bu seferde elinde tutamazsın..
canım o anlttgm eskı erkek arkadasımdı budeil
ay affedersin evet öyle yazmışsın ama ben yeni kalktım da tam idrak edememişim olayı.opuyorumnanaktan
o zaman baştan alalım...
madem bu erkek arkadaşın ile 3 yıldır bir sorunun yok o zaman gereksiz yere bunları düşünme..herkes bir olmazki.kötü bir olay yaşamışsın ama bu olayın seni,hayatın güzelliklerinden çekip almasına izin verme..hepimizin korkuları vardır ama bunları geride bırakıp önümüze bakmalıyız yoksa mutlu olamayız..bir yanlışı olmadıysa şimdiye kadar boşver,olumsuz düşünme
allaha cok sukur olmadı cnm..bnm yptgm guvenszlktn ziyade kıskanclk anlatablıomym:)
kıskan ,kıskan da aşırıya kaçma canım..kendi kendimi yiyom bitiriyom diyorsun.ne gerek var.böyle şeyler hayatı olumsuz etkiler,erkekleri sıkar..ortada bişi varsa,gözünle görüyorsan,maddi delil varsa kıskan yoksa ne kendini yıprat ne de üz
badem gözlüm benden çok uzakta
bazen içim içimi yer ama hemen aklıma beni ne kadar sevdiğini
bana nasıl baktığını getiiririm kendi kendimi rahatlatırım
bunun çaresi sensin
Yapabileceğiniz fazla bir şey yok, mecburen güveneceksiniz. Yapacak olan her yerde her şartta yapar. İllaki stajda sizi aldatacak diye kural yok, siz yanınızdayken bile çaktırmadan aldatabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?