• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzlar akl verin:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayatiyasa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hayatiyasa

Ziyaretçi
mrb öncelikle bu sıteye yenı uye oldum sayılır.kızlar bnm bır sornum var. 3 yıllık bır bırlıktelığım var ve bunun oncesındede bı erkek arkadasım vardı.bazı olumuz olaylar yasamıstım aldatılmak gıbı..ve bu benım ıcımde kaldı yanı ınsanlara guvenımı zedeledı..erkek arkadsıma gvenıyorum ama ıcımdekı seslerle savasmaktan yoruldm.svgılım staja gtck ıl dısına 1 ay sonra ve 28 kız 2 erkek olcaklar..ben kendı kendmı yıyorum elmde olmadan nasıl atlatcm bı akl wern:S:1no2::1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım böyle bir şeyin yardımı yok maalesef.
Sen arkadaşına güvenmek zorundasın.
Aslında erkek arkadaşından çok kendine güvenin olsun.
O seni seçmiş,seninle beraber,bunun keyfini sür bence.
Olumsuz düşünceleride uzaklaştır kafandan.
Yapmak isteyen adam kapı aralığından yine yapar,uzağa gitmesine gerek yok yani

her zaman söylerim ilişkilerde güven çok önemli...sen kendi kendini yeme, erkek arkadaşının içinde varsa nerde olursa olsun yapar...onu hep kızlardan uzak tutacak değilsin ya...çok sık bogaz etme bu seferde elinde tutamazsın..

Kendini bu kadar harab etmene gerek yok.Bir kadın kimseye % 100 güvenmemeli zaten.Ama şu an seninle bunu düşün.Eğer korktuğun gibi bişey olursada boşver.Beni istemeyeni ben hiç istemem.Evet üzüzlürüz ama gururunu asla ayaklar altına aldırma.Ona böyle düşündüğünü hissettirmehihoyyyt

bir insana ya güvenirsin devam edersin
yada güvenmezsin bitirirsin
hayatın boyunca kafanda soru işretleriyle yaşayamazsın ki..sen onunla birlikteliği seçmişsen ( bu olaylara rağmen) o zaman kafandan bunları silip atman gerekirdi.ama yapamamışsın..sürekli acaba birisi ile mi oldu düüncesi ile yaşarsan zaten hayatında hem hiçbişi yapamazsın hemde onu çok sıkıştırdığın için senin ona güvenmediğini anlar hemde sıkılır..
bir karar vermen lazım..ya herşeyi unutacan yada ayrılacan..

güven cok önemli ben olsam bende senin gibi düsünürüm...ama sunuda düsünmekte fayda var bu sürec sizin iliskinizin kalitesini belirliycek...1 ay seni özliycek kalbinde gercekten sen varsan baskasini gözünün görecegini hic sanmam

bir insana ya güvenirsin devam edersin
yada güvenmezsin bitirirsin
hayatın boyunca kafanda soru işretleriyle yaşayamazsın ki..sen onunla birlikteliği seçmişsen ( bu olaylara rağmen) o zaman kafandan bunları silip atman gerekirdi.ama yapamamışsın..sürekli acaba birisi ile mi oldu düüncesi ile yaşarsan zaten hayatında hem hiçbişi yapamazsın hemde onu çok sıkıştırdığın için senin ona güvenmediğini anlar hemde sıkılır..
bir karar vermen lazım..ya herşeyi unutacan yada ayrılacan..

canım o anlttgm eskı erkek arkadasımdı budeil

her zaman söylerim ilişkilerde güven çok önemli...sen kendi kendini yeme, erkek arkadaşının içinde varsa nerde olursa olsun yapar...onu hep kızlardan uzak tutacak değilsin ya...çok sık bogaz etme bu seferde elinde tutamazsın..

tatlım benım kendıme gvenım tam ama bıde su yonden dusun ınsan sevdıgını kaybetmekten korkar dmı..

canım o anlttgm eskı erkek arkadasımdı budeil

ay affedersin evet öyle yazmışsın ama ben yeni kalktım da tam idrak edememişim olayı.opuyorumnanaktan
o zaman baştan alalım...
madem bu erkek arkadaşın ile 3 yıldır bir sorunun yok o zaman gereksiz yere bunları düşünme..herkes bir olmazki.kötü bir olay yaşamışsın ama bu olayın seni,hayatın güzelliklerinden çekip almasına izin verme..hepimizin korkuları vardır ama bunları geride bırakıp önümüze bakmalıyız yoksa mutlu olamayız..bir yanlışı olmadıysa şimdiye kadar boşver,olumsuz düşünme

not:idrak yazacağıma başka bişi yazmışım,okuyan oldu ise affedersiniz.))düzellttim

Son düzenleme:
ay affedersin evet öyle yazmışsın ama ben yeni kalktım da tam idrak edememişim olayı.opuyorumnanaktan
o zaman baştan alalım...
madem bu erkek arkadaşın ile 3 yıldır bir sorunun yok o zaman gereksiz yere bunları düşünme..herkes bir olmazki.kötü bir olay yaşamışsın ama bu olayın seni,hayatın güzelliklerinden çekip almasına izin verme..hepimizin korkuları vardır ama bunları geride bırakıp önümüze bakmalıyız yoksa mutlu olamayız..bir yanlışı olmadıysa şimdiye kadar boşver,olumsuz düşünme

allaha cok sukur olmadı cnm..bnm yptgm guvenszlktn ziyade kıskanclk anlatablıomym:)

allaha cok sukur olmadı cnm..bnm yptgm guvenszlktn ziyade kıskanclk anlatablıomym:)

kıskan ,kıskan da aşırıya kaçma canım..kendi kendimi yiyom bitiriyom diyorsun.ne gerek var.böyle şeyler hayatı olumsuz etkiler,erkekleri sıkar..ortada bişi varsa,gözünle görüyorsan,maddi delil varsa kıskan yoksa ne kendini yıprat ne de üz

kıskan ,kıskan da aşırıya kaçma canım..kendi kendimi yiyom bitiriyom diyorsun.ne gerek var.böyle şeyler hayatı olumsuz etkiler,erkekleri sıkar..ortada bişi varsa,gözünle görüyorsan,maddi delil varsa kıskan yoksa ne kendini yıprat ne de üz

haklısın cnm

boşver canım sen kıskandıkça içindeki şüphe dahada büyür nick indeki gibi hayatını yaşa hayatım ..

badem gözlüm benden çok uzakta
bazen içim içimi yer ama hemen aklıma beni ne kadar sevdiğini
bana nasıl baktığını getiiririm kendi kendimi rahatlatırım
bunun çaresi sensin

Yapabileceğiniz fazla bir şey yok, mecburen güveneceksiniz. Yapacak olan her yerde her şartta yapar. İllaki stajda sizi aldatacak diye kural yok, siz yanınızdayken bile çaktırmadan aldatabilir.

badem gözlüm benden çok uzakta
bazen içim içimi yer ama hemen aklıma beni ne kadar sevdiğini
bana nasıl baktığını getiiririm kendi kendimi rahatlatırım
bunun çaresi sensin

cnm evet bunu bende yapıyorum ama ara ara boyle ıcımı yıyorm ıste

Yapabileceğiniz fazla bir şey yok, mecburen güveneceksiniz. Yapacak olan her yerde her şartta yapar. İllaki stajda sizi aldatacak diye kural yok, siz yanınızdayken bile çaktırmadan aldatabilir.

cnm aldatcagı fln deıl korkrm ıste 28 kz 2 erkk olnca ksknıorm we aklma oncden ysadgm olmszlk glıo

cnm geçmişte böle deneyimlerinin olması ilerdede güwensizliğe kafanda soru işaretlerine neden olabilioo.kendimden biliorum mirmirmirmir .sewiosundurr güweniosundur ama ya buda öle yaparsa die düşünmeden edemiosunndurr. erkek arkadaşından eminsen takma bişeyi kafana.kıskançlığın ilişkinize zarar wermesine izin werme.unutmaki kıskanmak kıskanılmak güseldirr ama ölçülü olduğu zman

bunun için önceden bir şey yaşamış olmaya gerek yok bence
kim olsa 28 kız 2 erkekle gidilen bir yer olunca aklına olumsuzluklar getirir
düşünsene her erkeğe 14 kız düşüyor:)
ama güel düşünüp güvenmek zorundasın
ya da sen de git 29. kız olursun laelaelaelaelae

Back