Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar Acil Yardm stiyorum..Sama Kna...

_ptrck_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
299
0
96
İstanbul
kızlar saçlaırm bayadır dökülüyordu ve artık inceldiler.. annem de dedi ki saçına kına sürelim içine yumurta sarısı filanda koyucakmış.. saçların pırıl pırıl olucak güçlenicek dedi... bende kokusunu sevmediğim halde katlanmaya karar verdim... ama saçlarım kumral ve belime kadar uzun... acaba onu saçıma yakınca yaşlı bayanların saç rengi gibimi kızıl olucak??kişinin saç rengine göre değişiyomuş benim saçımda ne renk olur elbetteki bilen ve bana yardım edebilecekleriniz vardır... turuncumsu kızılsa çok mutlu olucam .... şöyle olurmu dersiniz??

yada olması için öneri...

Son düzenleme:
kınadan kınaya da değişir gerçi ama benim saçım kumral, turuncu değil de daha kızıl bi renk oluo. ya ama hiç tavsiye etmem arkadaşım yaa, çıkmıo saçtan bi türlü. saçın uzicak, diplerden kendi rengin gelcek, tekrar yakcaksın ama gün gelcek sıkılcaksın, kendi saçına dönmek isticeksin, sürekli kestirmekten başka yolu yok, boyayarak kurtulayım diceksin, boya tutmicak. kına yakana kadar dünya kadar yağ var saça yarayan, kalınlaştıran, uzatan, dökülmeyi önleyen. forumu incele, mutlaka bulursun bi çare. valla ben kına hatasını 2 sene önce yaptım, bin pişman oldum, hala kestiriom kurtulmak için. ben yapma derim, çünkü dönüşü yok.

üstüne zamanla tutuyomuş boya ya arkadaşım denemiş.. saçının rnegini koyabilirmiisn acaba kınalı haliyle?? rica etsem..

tamam cnm, snn dediğin gibi yapalım, orta yere koymiim resmimia.s özeline yazıorum:)
ama msj yollamam için biraz beklememiz gerekiomuş.

Son düzenleme:
Kına mı ?

Hiçççç tavsiye etmem...Saçı çok kurutuyor,beslediği falan da palavra ....Çok pişman olursun..

Hele saçların kınadan kurtulması çok zor..Kına üstüne de boya tutmuyor canım..Anca boya akıcak ta,en az 1 sene geçicek te..ohooooooo....Zaten anca yeni çıkan ,dipten gelen saçlar boyanır,sadece koyu renge boyayabilirsin kapatmak için..

Anemin falan varsa saçlarının zayıflığı bu yüzden olabilir..Bunun için ayda 1 ya da 2 ayda 1 saçlarını uçlarından bir iki parmak aldırman,çok sık fön makinasına tutmaman ve saçlarını tararken muhakkak hafif nemlendirerek taramanı önerebilirim..Saçlar kuru kuru taranınca da çok dökülüyor...

Anemi durumun varsa da günde bir kez gnyoferra sanol...Süt,kola ,çay ve kahve gibi içeceklerle birlikte almamak kaydıyla..opuyorumnanaktan

budapest resmini koyar mısın acaba çünkü benim arkadasımda güçlenmesi için sacına kına yaktı ve aynı bu renk.... gerçekten cok güzel olmuştu onun , hatta benim bile yapasım gelmişti opuyorumnanaktan

bu kadar gözüküo, anlayabilirsiniz inşallah. bu arada saçımın rengini peroksitle açmıştım kınadan önce. saçın kendi rengine göre de değişir yani nasıl olacağı.

bu da 2. kez yaptıktan sonra, daha koyulmuştu rengi, bi de daha net duruyo bu foto.
foto ekliorum ama hala tavsiye etmiorum kızlar, aynı rengi boyayla da bulursunuz, bakımsa kınadan başka bakım için neler neler var.kınanın dönüşü yok gerçekten.

budapest haklı kaydirigubbakcemile5 bence de boya kullanın kınanın dönüşü imkansız kestirmeden kurtulamazsınız bakım için saçınıza yağlarla bakım yapın daha faydalı opuyorumnanaktan

tamam çok teşekkeür ederim vazgeçtm yoğun araştırmadan sonra.. güzelim kumral saçlarıma kıyamıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…