• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kzılar yardım loreal preference saç boyası mutlaka ıslak saça mı uygulanmalı

asahcakir09

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
791
4
296
37
Aydın
merhaba arkadaşlar yaklaşık saçlarımı 1 hafta önce koleston vanilya sarısına boyadım yanlız dipten 6 cm kadat saçım çıkmış olduğı için çok açık bir renk girdi saçlarımda önceden bakırdı yani üstleri yeşil altları bakır oldu öbür ay kaynımın dğünü var saçlarımın hepsini koyulaştırmak istemiyorum bende yeşil olan yerler bariz belli olduğu için loreal preference 8.34 le boyayaım sadece oraları dedim ve amon yaksız bir boya olduğu için saçomı da çok yıpratmaz diye düşündüm yanlız arkadaşlar bildiğim kadaarıyla lorealin bu boyası ıslak saç uygulanıyor bu boyayaı kullanıpta kuru saça uygulayan varmı aranızda lütfen yardım arkadaşlar yarın boyuyacağım saçlarımı dışarı çıkmıyorum:Saruboceq:

yalnız cnm bıldıgım kadarıyla amonyaksız falan degıl bu boya dger boyalardan farkı jel bazlı olması jel bazlı boyalarda ıslak saca uygulanır
yalnız ıstedıgın sonucu alamayabılırsın mesela bende floransa koyu sarı dore bakıra boyadım cok guzel bı ren k oldu zemınım sarı oldugu ıcın ama dıplerım koyu oldgundan dolayı dıpler baya koyu tutmustu yanı bence iyi dusun bıde sacın tamamen rengarenk olmasın

yalnız cnm bıldıgım kadarıyla amonyaksız falan degıl bu boya dger boyalardan farkı jel bazlı olması jel bazlı boyalarda ıslak saca uygulanır
yalnız ıstedıgın sonucu alamayabılırsın mesela bende floransa koyu sarı dore bakıra boyadım cok guzel bı ren k oldu zemınım sarı oldugu ıcın ama dıplerım koyu oldgundan dolayı dıpler baya koyu tutmustu yanı bence iyi dusun bıde sacın tamamen rengarenk olmasın

ilk önce cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım ben boyayı eşime aldırdım çünkü kendim bu kafayla dışarı çıkamıyorum canım benim saçlarn dipleri söylediğim gibi 6-7 santim kadar çıkmıştı buna da kolertonun natural boyasını yapınca sapsatı oldu ama küllü bi sarı gibi boyalı olan saçlarımda bakır kaldı o yüzden ben diyorum nasılsa olsa dip boyası olan yerler çizgi gibi belli bu 8.34 boyayı sadece oraya süreyim altlarıyla uyumlu olsun zaten ben çok koyu olsun istemiyorum canım benimde dipler satı inşallah seninki gibi tutar canım ya

tatlım rica ederm ınsallah tutar ben de tam bılemıyorum dedıgın gıbı boyanırsa nasıl olur sacların?ben uyguladıgımı soyledım ama bence sen cok ıyı bılen bırılerıne daha danısıp oyle boya belkı dore bakır degılde baska renk onerırler sana.yada bı kuafore sor.sımdı bende kotu bı sonuca neden olursam cok uzulurum ben memnun kaldım ama sen kalcak mısın acaba mutlaka bılen bırıne danıs bence canım benım

tatlım rica ederm ınsallah tutar ben de tam bılemıyorum dedıgın gıbı boyanırsa nasıl olur sacların?ben uyguladıgımı soyledım ama bence sen cok ıyı bılen bırılerıne daha danısıp oyle boya belkı dore bakır degılde baska renk onerırler sana.yada bı kuafore sor.sımdı bende kotu bı sonuca neden olursam cok uzulurum ben memnun kaldım ama sen kalcak mısın acaba mutlaka bılen bırıne danıs bence canım benım

tmm canım yatın bi sotatım kuaför tanıdıklara ama dışarı çıkamıyorum ancak telefonla aslında saçlarımın rengi tamam iki renk ama dışarı çıkılmayacak hali dipleri baya bi açık oldu ve hiç yakışmadı bana ve küllü gibi oldu yüzmü hiç gitmedi saçlarımın altıda bakır olduğu için bu boyayı seçtim vakalım inşallah şu yeşilimsi rengi kaparda bakırlık verir canım çok sağol

bu boyayla saçlarımı iki kere boyadım ilk boyamada istenilen tutuyor hatta birazda koyu tutuyor ama bir iki yıkamada renkten eser kalmıyor ınanılmaz derecede akıyor akmasa perferencenın renklerı çok güzel...birde en son boyamamda kokusu öyle keskın dıkı az daha bayılacaktım...

tamam tatlım beklıyorum eyvahedigeldismile

boyadım canım saçımı ama preference la değil ilk önce boyayı karıştırdım ve rengi tenimin üzerinde beklettim gene bi hüstana uğramamak için 15-20 dk sonra dönen renk kahve ronu bir renk oldu saçımın bi iki telini boyanın içine attım ama boya saçıma girmiyordu bende bu boyayala boyamaktan vaz geçtim kocişim görmeden boyayı lavaboya döktüm yanıma tesefüfen geldiğindede pişmiş kelle gibi sırıtarak geçiştirmeye çalıştım bu işin akrastiyon kısmı evde alix koyu satı bakır boyam vardı direk diplerine onu sürdüm sonuç arkadaşlar çok mutlu ben saçlarımdaki yeşil renk kapandı ve dipleri çok koyu olmayan sarı bakır oldu sende çok sağol canım beni bilgilendirdiğin için oh raharladım dışarı çıkmam lazım:lepi:

bu boyayla saçlarımı iki kere boyadım ilk boyamada istenilen tutuyor hatta birazda koyu tutuyor ama bir iki yıkamada renkten eser kalmıyor ınanılmaz derecede akıyor akmasa perferencenın renklerı çok güzel...birde en son boyamamda kokusu öyle keskın dıkı az daha bayılacaktım...

evet değişik bi boya canım kokusuda çok keskindi benim kimi öleydi bilmiyorum ama alix çok güzel bi boya saç dibini yakmıyor kokusuda yok denebilecek kadar az

boyadım canım saçımı ama preference la değil ilk önce boyayı karıştırdım ve rengi tenimin üzerinde beklettim gene bi hüstana uğramamak için 15-20 dk sonra dönen renk kahve ronu bir renk oldu saçımın bi iki telini boyanın içine attım ama boya saçıma girmiyordu bende bu boyayala boyamaktan vaz geçtim kocişim görmeden boyayı lavaboya döktüm yanıma tesefüfen geldiğindede pişmiş kelle gibi sırıtarak geçiştirmeye çalıştım bu işin akrastiyon kısmı evde alix koyu satı bakır boyam vardı direk diplerine onu sürdüm sonuç arkadaşlar çok mutlu ben saçlarımdaki yeşil renk kapandı ve dipleri çok koyu olmayan sarı bakır oldu sende çok sağol canım beni bilgilendirdiğin için oh raharladım dışarı çıkmam lazım:lepi:

tatlıım cok sevndm guzel olduguna kaydirigubbakcemile2 hadı hayrlı olsun kaydirigubbakcemile3 bi yardımım olduysa ne mutlu bana kaydirigubbakcemile2

tatlıım cok sevndm guzel olduguna kaydirigubbakcemile2 hadı hayrlı olsun kaydirigubbakcemile3 bi yardımım olduysa ne mutlu bana kaydirigubbakcemile2

oldu canım olmaz mı hiç bendeki dene cesaretse daha bunun üzerine balyaj yaptırmak amacım saçlarım çok inceldi koparmı bilmiyorum burda bi kuaför varbalyajı falan normal boyayla yapıyor oriel kullanılmıyor bi ona sorucam ona yaptırana kadar sürekli bakım yapmam lazım saçalrım mısır püskülü gibi ama öbür ay kaynımın düğünü var yani bi düzene sokmam lazım gene bu hali yeşilden kurtuldu ama ben düğünde açık renk istiyorum bal sarısı balyaj tek omuz elbide almayı düşünüyorum hani şu bhter elbiseleri diyolar ya ondan uf ne yapcamı şaşırdımCADIARZU

anladım cnm..valla acık renklerı kullanmak o kadar zorkı eskı koyu saclarımı ozluyorum bazen.keske hıc oynamasaydım dıyorum bıhterın sac rengındendı bnm sacım aynı.onun sacını gordukce aaaaaah keske boyamasaydım dıyorum :gitme: ama artık cooook gec akannehir
cok oynadın sen de tatlım sacınla ya allah korusun bıde kopar falan iyice bunalıma gırersın eyvahedigeldismile
bi sure bırak sacını kendı halıne.bakım yap dıcem bakım yaglarıda cok akıtıyo boyayı.sana onerebılcegım bısey var belkı bılıyosundr
boyaların ıcınden cıkan sac kremlerı var ya (ozellıkle loreal preference ın ıcınden cıkan bakım kremı mukemmel) onu banyoda sampuan yaptıktan sonra sacına sur ve banyodan cıkana kadar yıkama sacını lifini mifini herseyini yavas yavas yap o krem sacında 10dk falan kalsın
sacların yumusacık oluyo kayıyo elınden hemde pırıl pırıl parlıyo belkı bu sekılde bıraz toparlanır sacların cnm dugune kadar dugunden 1 hafta oncede boyatırsın

anladım cnm..valla acık renklerı kullanmak o kadar zorkı eskı koyu saclarımı ozluyorum bazen.keske hıc oynamasaydım dıyorum bıhterın sac rengındendı bnm sacım aynı.onun sacını gordukce aaaaaah keske boyamasaydım dıyorum :gitme: ama artık cooook gec akannehir
cok oynadın sen de tatlım sacınla ya allah korusun bıde kopar falan iyice bunalıma gırersın eyvahedigeldismile
bi sure bırak sacını kendı halıne.bakım yap dıcem bakım yaglarıda cok akıtıyo boyayı.sana onerebılcegım bısey var belkı bılıyosundr
boyaların ıcınden cıkan sac kremlerı var ya (ozellıkle loreal preference ın ıcınden cıkan bakım kremı mukemmel) onu banyoda sampuan yaptıktan sonra sacına sur ve banyodan cıkana kadar yıkama sacını lifini mifini herseyini yavas yavas yap o krem sacında 10dk falan kalsın
sacların yumusacık oluyo kayıyo elınden hemde pırıl pırıl parlıyo belkı bu sekılde bıraz toparlanır sacların cnm dugune kadar dugunden 1 hafta oncede boyatırsın

doğru söylüyorsun canım şu an çok kötü durumdalar lastik gibi uzuyo resmen allahtan lorealin bakım kremini aldım yapıcam canım ve ben dax süper ego diye bişey yaptım yaklaşık 3 gün yapmıştım boyamadan önce saçlarıma buharla beraber baya kendine getirmişti bu arada sabunlada yıkıyordum bi yandan boyanın rengi akarmı diye sabunun da şu faydası oldu saçımı kalınlaştırmıştı sanki ve çok gür gözküyordu sabunla yıkayınca sabuna devam etsem mi bilemiyorum kusuta bakma bu arada benim çenem düştü canım ya

cnm bnm olur mu ole sey hıc onemlı degıl
sabunu bende kullanmıstım ama sacımı yıprattı benım ya gercı ben sacımı resmen sabunla çitiliyodum renk aksın diye kaydirigubbakcemile3
sampuanın ıcıne sarımsak koyabılırsın cnm oda ıyı gelır ayrıca sarımsak kokusunu cam terebentını ınanılmaz bastırıyo benım arkadasım yapıyodu sadece cam terebentını kokusu gelıyodu sarımsak hıc yoktu
maya ve zeytınyagıda cok ıı gelıyo saca ama ıste boyanı akıtır
baskada aklıma bısey gelmıyo tatlım

cnm bnm olur mu ole sey hıc onemlı degıl
sabunu bende kullanmıstım ama sacımı yıprattı benım ya gercı ben sacımı resmen sabunla çitiliyodum renk aksın diye kaydirigubbakcemile3
sampuanın ıcıne sarımsak koyabılırsın cnm oda ıyı gelır ayrıca sarımsak kokusunu cam terebentını ınanılmaz bastırıyo benım arkadasım yapıyodu sadece cam terebentını kokusu gelıyodu sarımsak hıc yoktu
maya ve zeytınyagıda cok ıı gelıyo saca ama ıste boyanı akıtır
baskada aklıma bısey gelmıyo tatlım

sağol canım yarın ayrı bir şampuan alıp içine sarımsak katıcam belki röfle yaptırmak yerine evde gene kendim açatım saçımı loreal ultra açıcılar sanırım fazla yıpratmıyormuş ama gene de yarın bi kuaföre sormak lazım şaşırdım ben kel kalıcam görücem günümükaydirigubbakcemile3

Back