• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kz arkadam kskanyor muyum?

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
kızlarr ben bu alanı neden fark etmedım daha önce...en yakın arkadaşımla bıraz sorunlarım var.onun sorunu yok galıba ama benım var.ben mı cok takıyorum anlayamadım anlam veremıyorum bazı tavırlarına...
şöyleki benım basıma bırsey gelse kötülüyor yazık felan gıbı kendı basına gelse aynı sey benım ıcın ıyı oldu hoş guzel felan gıbı seyler dıyor kalyorum böyle resmen.sevgılısıyle görüşmedığı zamanlar ben benımkındne bahsetmıyorum moralı bozulmaısn dıye eğer ben görüşemıyorsam hemen baslıyor canıms evgılım sevıyorum onu tatlım o benım cart curt ır suru sey.ya ben aynısını yapmıs olsam tamam dıcemde ya cocuk değilsin kı ınsan az düşünür dımı? buna anlam veremıyorum.ben bişe anlatıyorum ılgılenmıyo o anlatırken en ınce detayına kadar anlatıyo bende dınlıyom ses cıkarmıyorum.tartışmakta ıstemıyorum susuyorum dınlıyorum.kötü bırsey söylemeden hatta bazen daha cok motıve edıyorum.ıyı yapmıssın ıyıkı almıssın cok yakışmış.bugun ne kadar güzel görunuyorsun felan.benım umrumda olmaz böyle seyler ama olaylar coğaldıkca ben onu kıskanıyormuyum dıye düşünmeye başladım.kı ben kıskansam söylerım .yanı özenmem kımseye kendımı göstermeyı sevmem sade takılırım yanı.
sizce ne yapayım nasıl bı tavır sergıleyeyım

Hissettiğin kıskançlık değil canım.. Onun tavırlarından rahatsız oluyorsun sadece.. Ben de aynı durumdayım.. Erkek arkadaşım askere gittiği gün yakın arkadaşlarımla bir buluşma planlamıştık.. Teselli, moral gibi bir şey olacaktı benim için ve hiç erkek olmayacaktı aramızda.. Hatun erkek arkadaşıyla birlikte geldi, karşıma geçip dizlerine yatarak konuştu benimle, üstelik normalde asla konuşmadığı şekilde konuştu aşkımlı bebeğimli.. En son olarak da "ayyy yazık kıza hayatım sen sakın askere gitme tamam mı ben ölürüm hasretinden" diyerek noktayı koydu.. Tabi ben de bu olaydan sonra noktayı koydum...

bence arkadasın sorunlu senin asıl o seni kıskanıyor yoksa bu kadar cok nispet yapar gibi konusmaz aman bence böyle insandan ne dost olur nede arkadas hayatınızdan cıkarın derim yoksa hep üzüleceksiniz onun davranıslarına

kıskanan sen deilde sanki arkadaşınn canımmkaydirigubbakcemile4 en yakın arkadaş için uygun biri deil sanırımm:olmaz:

cok yakin bir tanidigim var aynen boyle..hep bennn heppp bennn diyen..araya mesafe koy gitsin..bunun icin uzulmeye degmez valla..kiskanc olan o tabiki sen degil..

Kız arkadaşin seni kıskaniyor. En yakın arkadaşin olup olmadiğini iyice bir tart bence.Yazdıklarina göre en yakin arkadaş sıfatına uymuyor.

bence bu arkadaş sana uygun değil.hatta arkadaş sıfatına layık herhangi bi davranışıda yok...o yüzden bence yanında olmaktan mutluluk duyacağın seni dinleyen,anlayan bi arkadaş bul kendine cnm

Canım bence de sende değil sorun arkadaşında. Böyle insanlara hiç anlam veremem. Hep kendi önde olsun kendi iyi olsun hoş olsun isterler. Sen ondan iyi ol istemezler. Halbuki arkadaşlık bu değildir. Arkadaşlığın manasını bilmeyen varlıklar bunlar. Böyle insanlardan ne kadar uzak durursan o kadar iyi. Yarın obür gün daha da güç olaylar meydana gelir. ıyi bilirim böyle şeyler başıma çok geldi. Ve nitekim çoğundan darbe yedim akıllandım. Benden tavsiye arana mesafe koy. Özelini de konuşma ve onun yaşamı hakkında da iyi yada kötü yorum yapma. Yoksa bu böyle devam eder gider ileride daha büyük olaylar cereyan eder...

kesınlık le o senı kıskanıyo hep ben hep ben hep ben..
bırak allah askına ben cevremde bu sekılde kımseyı kabul etmem!..
dost sa arkadas ıse hersey guzelce olsun senın derdını dınlemeyen sana saygı duymayan bırını napıcam kı cevremde bana sıkıntıdan baska bısı degıldır..
bu 1 aylıkda 10 yıllıkda olsa arkadaslıgım bozarım cunku yapdımda aynısını..
her bası agıranın yanında olucaksın ama senın agırdg zaman kım se olmıycak ne anladım ben bu benım saflıgımdır...dıkkat et arkadasım sende yakında zararda verırı bu arkdasın sana..

hayır kıskanmıyorsun bence,
aksine cok ince düşünüyorsun
üzülmesin diye,alınmasın diye,nispet yapar gibi olmasın diye hareket ediyosun..:teselli:
ama görünen o ki o senin kadar ince düşünemiyor..
yada arkadaşların söylediği gibi hatta seni kıskanıyorfisfisfis

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim . yaptığınız yorumların aynısını erkek arkadaşımda söyledı ama bı turlu konduramamıştım ona olmaz felan demiştim.ama bunca ınsan aynı seyı söyleyınce evet haklısınız artık...
en son olan olayı anlatmak ıstıyorum sıze: tala adlı kremı bılıyorsunuzdur. bu kremı ben sıtesınden sipariş verip aldım ıkı tanesı 20 lıraydı kampanyası avrdı o sıra.sonr abu arkadaşımda bende alıcam dedı.evet al ıyı felan dedım önerdım yanı.bızım merkezde kı fıyatlarına bakalım dedım ama sahtesıde olabılır guvenılır bı yerden al dedım.gecen gun gıtmış almışlar bı baharatcı dükkanından.6 lıraya almışlar.bende sordum emın mısınız gercek olduğundan.oda emınız gerceği bu bence sen verdığın paranın uzerıne bı bardak soğuk su iç demez mi!!!!! ben kaldım böyle.bunlar mesajda oluyor. bende sey dedım: ben ısımı sağlama aldım kızım bılmedığım yerdne almadım asıl işi yapanlardan aldım ayrıca sızın verdığınız paradan 4 lıra daha fazla verdım 4 lırayada soğuk su içilmez yanı.sankı cok buyuk para vermişim gıbı! baktı ben kızdım ya neyse işte deyıp kapattı konuyu.son zamanlar bu konuşmaları bana daha cok batar oldu.daha önceden böyle değildi ben anlamıyorum ya.mesafe koyucam artık yeter yanı

Aynı durum benimde başımda var canım,tam 9 yıllık bir arkadaşlık, dostluk, sırdaşlık hepsi bir çırpıda bitti ve yalanmış yapmacıkmış koruma kollama sözleri dostluk tesellileri,çok şükürki yakın zamanda gördüm yanlış olduğunu,hep kendi hayatını anlatsın ben dinleyim ben kendimden bahsetmiyim hep onu dinliyim,benim sevgilim askere gitti yenilerde ertesi günü aramış hadi dışarı çıkalım diyo dedim iyi değilim biraz evde kalmam doğru olur böyle bir günde dedim bugünün ne özelliği varki diyo ,koptum zaten ben burada dost olmadığını ve olamıyacağını anladım geç oldu ama olsun,şimdilerde hiç aramıyorum o arar sorar yavaş yavaş anladı ama hala anlamamış gibi yapıyor kaybettiğini farketti yavaş yavaş bence sende oluruna bırak aynılarını yaşadım bende nedeni ise sen ondan iyi olamazsın ondan iyilerine sahip olamazsın yani sen onu değil aslında o seni kıskanıyor unutma bunu :1hug:

Aynen ben..
Karşısındakini de kendisi gibi isteyen ben..

Sen kıskanç değilsin şekerim..sadece çok ince düşüncelisin..

Ama herkes senin gibi ince düşünceli değil, en yakın arkadaşın da olmak üzere..

Sana tavsiyem sen de onun gibi ol, bırak bu kadar ince düşünceli olmayı..

30 yasından sonra öğrendiklerimden birisi de budur..

bi de bu senin arkadaşın gibi tipler insanın üzüntülü gününde hemen yanında biterler akılları sıra destek olmak için ama inanırsan tabi senin mutsuz olmandan zevk alırlar aslında,hele bi de erkek arkadaşının hatası olsun onu yerden yere vurup kendi sevgililerini överler.
amaaa sen mutlu olduğun bişey anlat,erkek arkadaşım şöyle süpriz yaptı falan bişeyler anlatmaya kalkınca hiç ilgilenmezler umursamazlar,senin çok güzel olduğun bi gün herkes iltifat eder o etmez..
kısaca kıskanç ve hastalıklı tiplerdir bunlar ne çok uzak ne çok yakın olmamalı bunlarla..
bi de çok güzel bi laf vardır onu da yazayım "bir dostun üzüntüsünü herkes paylaşır,ama başarısına yalnız yüce ruhlular sevinir".

kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim...neden böyle oldu ki aramız daha önce böyle değildi.benım kıskanılacak neyım var ki...düşündürüyor beni gercekten

bazı insanlar böyle işte
hep o konuşsun sen dinle onu pohpola isterler
onlar hep doğrusunu bilir doğrusunu yapar
seninkiler ya eksiktir ya yanlış
kendi eksikliklerini başkalrını küçümseyerek tamamlamaya çalışırlar
uzak durulması gereken innsan tipi
arkadaşlık potansiyeli düşüktür
sorun sende değil onda canım

Mesafe koymadan önce arkadaşınızla açık açık konuşun, belki o da aynı şeyleri sizin için hissediyordur, konuştuğunuzda hala sizi rahatsız eden tavırlar içinde olursa o zaman mesafe koyarsınız, bir de bu tür tavırlar karşınızdaki insan sizde bir takım şeylerden rahatsızlık duymaya başlayınca da ortaya çıkıyor, derdini açık açık söylemek yerine arada böyle laf sokmalar çekememezlik gibi tavır sergiliyorlar, çok gıcık bir durum gerçekten, sizin arkadaşınızı kıskandığınızı düşünmüyorum, daha doğrusu ben arkadaşlıklarda şu kıskançlık kavramını pek anlayamıyorum, kıskanılacak bir yönüm olduğunu düşünmediğimden midir nedir kendi arkadaş sorunlarımda hiç aklıma gelmez kıskanıldığım hissi, ama belkide bu tür şeyler kıskançlıktan doğuyordur gerçekten, arkadaşınız size karşı tavırlarında birden değişiyorsa sebep te göstermiyorsa kıskanma da bir ihtimal sayılabilir, ama burada yapılan varsayımlardan yola çıkarak arkadaşınızın sizi kıskandığını düşünmeden önce sorun bakalım derdi neymiş:delphin:

Son düzenleme:
haklısın canım ama bu olaylar sadece bı konu uzerınde olmuyor hemen herseyde.her mesaj atmada konusmada.

Back