KYK Yurt ücreti nasıl ödenir?

Samsonn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
18.080
43.181
798
Lütfen konum taşınmasın. Bilen birisi yardımcı olursa çok makbule geçer. Bana en yakın banka 20 km ötede olduğundan gündüz işimi halledemiyorum.

KYK yurt ücretini eskiden internetten ödeme yapabiliyordum, ama bu ay olmuyor! O seçenek kalkmış mı, ben mi bulamıyorum, nasıl online öderim bu yurt ücretini? :KK64:

Teşekkürler şimdiden

Ben kızım için ödüyoum ama ziraat bankasının atm sinden ödüyorum.. öyle intenetten ödemedim hiç.. maalesef.. sistemsel olabilir..açılır belki..

Yasadiginiz yeri bilememde 20 km cok yakin degilmi aksam gidip bankamatikten halletseniz.Yada telefon bankaciligindan olur bence.

Ben kızım için ödüyoum ama ziraat bankasının atm sinden ödüyorum.. öyle intenetten ödemedim hiç.. maalesef.. sistemsel olabilir..açılır belki..
Ya çok kolay oluyordu kredi kartıyla.

Teşekkür ederim, en kötü ihtimal hafta sonu bankamatikden deneyeceğim ama Ziraat bankası hesabınız, ATM kartınız olması gerekiyor mu? Bu ay ödediniz mi? Netten bakıyordum da, ATM den de ödeyemedim diye yazanlar var.

Teşekkür ederim, en kötü ihtimal hafta sonu bankamatikden deneyeceğim ama Ziraat bankası hesabınız, ATM kartınız olması gerekiyor mu? Bu ay ödediniz mi? Netten bakıyordum da, ATM den de ödeyemedim diye yazanlar var.
hayır kartsız işlemlerden yapılıyor .. çok kolay .. kimlik no'yu giriyorsunuz oradan yönlendiriyor zaten..çok basit..

Sıkıntı yapmaya gerek yok, genel bir problem vardır, bazen oluyor öyle. Benim de başıma gelmişti, ben de hep internetten oderim, birkaç ay önce genel bir sorundan dolayı ülke çapında kimse ödeyemedi, ayın sonuna doğru düzelmişti. Bu ay da benzer sorun yaşandı, birkaç gün yine demedik ama odeyemedik falan. düzelir.

hayır kartsız işlemlerden yapılıyor .. çok kolay .. kimlik no'yu giriyorsunuz oradan yönlendiriyor zaten..çok basit..
Çok teşekkürler, bunu bilmek iyi oldu.
Sıkıntı yapmaya gerek yok, genel bir problem vardır, bazen oluyor öyle. Benim de başıma gelmişti, ben de hep internetten oderim, birkaç ay önce genel bir sorundan dolayı ülke çapında kimse ödeyemedi, ayın sonuna doğru düzelmişti. Bu ay da benzer sorun yaşandı, birkaç gün yine demedik ama odeyemedik falan. düzelir.
İşte ay başında o seçenek çıkıyordu online işlemlerde, defalarca denedim, hep işlemin son raddedesinde hata verdi, alıp almadığı da muamma yani. Şimdi yurt ücreti ödeme seçeneğini bile bulamıyorum. Haklısınız, ay sonu yaklaşıyor diye panikledim biraz. Siz de bu ay netten hala ödeyemediniz di mi? Benim yanlış yaptığım birşey yok yani?

Çok teşekkürler, bunu bilmek iyi oldu.

İşte ay başında o seçenek çıkıyordu online işlemlerde, defalarca denedim, hep işlemin son raddedesinde hata verdi, alıp almadığı da muamma yani. Şimdi yurt ücreti ödeme seçeneğini bile bulamıyorum. Haklısınız, ay sonu yaklaşıyor diye panikledim biraz. Siz de bu ay netten hala ödeyemediniz di mi? Benim yanlış yaptığım birşey yok yani?
Yok ben ödedim ayın 10u gibi, bende sıkıntı çıkmadı ama 5-6 ocak gibi arkadaşım denemişti ve odeyememişti fakat kısa sure sonra düzeldi. Düzelir bu da eğer başkaları da odeyemiyorsa.

Atm'de kartsız işlemden ödeniyor olması gerekiyor emin olmamakla birlikte.

Yok ben ödedim ayın 10u gibi, bende sıkıntı çıkmadı ama 5-6 ocak gibi arkadaşım denemişti ve odeyememişti fakat kısa sure sonra düzeldi. Düzelir bu da eğer başkaları da odeyemiyorsa.
Teşekkür ederim. Her gün bakıyorum, olmadı hafta sonu ATM yolları :KK55:

Atm den ödeniyor ziraat bankasının net üzerinden sistemi var onunla ödeniyor. Denedin mi?

Evet canım ya, ben de bu linkten ödüyordum, ama ay başında farklı kartlarla denememe rağmen sürekli hata verdi, şimdi ise siteyi açınca yurt ödemesi seçeneği yok. Hayır sen de görmüyorsun di mi? Sorun ben de değil :KK64:

Böyle bir ekran çıkıyor. Aslında ödemişti dayım geçen ay netten ödedim diyordu. Çok saçma netten ödenmesi lazım mutlaka. ATM ye mi gidilecek illa.

Eklentiler

• 2016-01-19 12-55-10 KYK Yurt ve Kredi Ödemeleri ‎- Microsoft Edge.webp
    2016-01-19 12-55-10 KYK Yurt ve Kredi Ödemeleri ‎- Microsoft Edge.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 75
Amaç hayatı zorlaştırmak sanki :)

Öyle valla, memleketimin işleri. Yine yeniler daha şanslı, eskiden daha da beterdi.

Böyle bir ekran çıkıyor. Aslında ödemişti dayım geçen ay netten ödedim diyordu. Çok saçma netten ödenmesi lazım mutlaka. ATM ye mi gidilecek illa.

Sağol canım ya seni de uğraştırdım. Evet aynı ekran, hani o kredi tahsilatları yazıyor, onu tıklayınca altında yurt ücreti diye bir seçenek daha vardı. Ben de ödedim geçen ay, bu ay uçmuş gitmiş o seçenek , yok

Ziraat bankası internet bankacılığı ile ödemiştim ben kuzenimin geçen sene. ziraat bankasının var mı Ziraat kartın öyle dene bide :)

Sağol canım ya seni de uğraştırdım. Evet aynı ekran, hani o kredi tahsilatları yazıyor, onu tıklayınca altında yurt ücreti diye bir seçenek daha vardı. Ben de ödedim geçen ay, bu ay uçmuş gitmiş o seçenek , yok[/QUOTE]

Yok canım ne uğraşması. Ziraat Müşteri hizmetlerini ara sor istersen. Çok saçma bence ödenmesi lazım.

Ziraat bankası internet bankacılığı ile ödemiştim ben kuzenimin geçen sene. ziraat bankasının var mı Ziraat kartın öyle dene bide :)
Yok canım malesef. Zaten baştan belli olsaydı bu yurt işi, bir seneyi toplu ödeyene %20 indirim varmış.

Az değil hani, en güzeli bir kerede çıkartıp kafadan atmak + indirim olurdu.

Back
X