Kyk Yurt Sorunu

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.679
6.066
198
Merhabalar, şuan bir işte çalışıyor görünüyorum. 11inde girişim yapılmış. Okul başlayana kadar çalışırım diye düşünmüştüm ama kyk çıkmazsa diye korkuyorum. 8 saatlik uzakta Üniversitem.
Bu konuda net bilgisinolan var mı? Kyk çıkmaz mı?

Çıkabilir merak etme. Ben kyk da kalıp altında arabası olanı gördüm zengin çocuklarına da burs çıktığını.
İnşallah çıkar

İnşallah, arkadaşıma ailesinin araba ve bir servis olmasına rağmen geri ödemesiz burs çıktı:/
Canım benim babam yoktu inan paramda yoktu ne evimiz ne arabamız vardı 3 kardeş okuduk hiçbirimize burs çıkmadı.
Bizim odada 3 kişiye burs çıkmıstı çerez niyetine yiyolardı burs parasını kyk da adalet arama derim.

Sigortaniz yatiyorsa çıkmaz diye biliyorum etrafımda bu yüzden çıkmayan arkadaşlarım oldu hatta bursu kesilmesin diye sigortali ise girmeyeni de biliyorum.
Diger mesele de maddi durumla değil şansla alakali bu burs olayı.Benim tek cocuk olan maddi durumu gayet yerinde olan arkadasima burs çıkmıştı.Durumu cok kötü olan bir arkadaşıma da kredi.Bu konuda liyakatli değil malesef kurumlar.

Sağlık sigortası yatıyor sadece
Keşke adaletli olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…