Bence de anafikir bu, yani bu olmalı. Değmez. Ben 4 kişilik odadayım, 3 sene oldu ve sinirlerim o kadar çok yıprandı ki... Sen istediğin kadar uyumlu ol, karşındaki uyumsuzsa yapacak bişey yok. İstediğin gibi uyuyamayabilirsin, kafanı dinleyemezsin, hijyen zaten yok ki ben alıştım artık, iğrenme yeteneğimi kaybettim. 4 kişilik oda yetmezmiş gibi bir de başka odalardan arkadaşları gelir, saatlerce otururlar falan al sana yurt. Odadakilerden birisi horlasa uyuyamayabilirsin, al sana yurt. Daha neler sayarım neler. Ben aileme yük olmamak için vicdan yaptım, yurda katlandım ama keşke başka bir yerde kalmak için birinci sınıfın sonunda ısrarcı olsaymışım. 2 sene bitti, ben kalamıyorum burada dedim, ailemin iş durumları kötüydü, sabret dediler sabrettim. Şimdi iş durumları düzeldi ama bir sene kaldı şunun şurasında diyorlar, e bana da bir sene için masraf etmek mantıksız geliyor. İyi yanları da yok değil ama insandan çok şey alıp götürüyor. Yurdun özeli de devleti de yurt neticede. 3 bile çok, en fazla iki kişi kalmayacaksanız özel yurtta, gidin kykda kalın daha iyi. 2 kişi üzerindeki özel yurtlara para verilmemesi taraftarıyım. En iyisi en rahatı evdir, aparttır, en fazla iki kişi. Yurtta da tek kişi ya da iki kişilikten başka seçenekler iyi değil, yaşam standardını düşürüyor.