- 19 Haziran 2019
- 166
- 63
- 36
-
- Konu Sahibi mecnununleylasii
Ya zaten kaldirilirsa onlar yuzunden kaldirilir. Ben de cok sinirleniyorum gelecek neslin hakkina giriyorlar ya. Umarim kaldirmazlar yoksa kimse okuyamaz ki ulkede. İhtiyac sahibina cikmiyor cunku geri odemesiz burs belliKrediyi çekip paşa paşa yiyip geri ödeme konusunda binbir naz yapan ağlaklar yüzünden kaldırabilir evet. Ama sanmıyorum.
Bana da burs çıktı kızkardeşime de. Sonra babamın durumu düzeldi diğer kardeşim üni kazandı ve ona burs çıkmadı. Bizce hakkaniyetli bir tablo var dar açıdan baktığımda. İnşallah yeğene de burs çıkarYa zaten kaldirilirsa onlar yuzunden kaldirilir. Ben de cok sinirleniyorum gelecek neslin hakkina giriyorlar ya. Umarim kaldirmazlar yoksa kimse okuyamaz ki ulkede. İhtiyac sahibina cikmiyor cunku geri odemesiz burs belli
Ay ne guzel. Insallah cikar bizimkine de. Ama cikmasa da kredi alacakti cocuk. Takmiyodu kafaya simdi takiyor. Ben borclarin silineceğini sanmiyorum en fazla faiz silinir veya yapilandirilir. Ana para her türlü odenir. Ama böyle bir durumda da devlet yine de krediyi kaldirma yoluna gider mi ? Eger bu olursa ulkede okuyamayacak cok cocuk olur. O kadar uni var açıkta kalır. Bu devlete zarar değil mi yahu?Bana da burs çıktı kızkardeşime de. Sonra babamın durumu düzeldi diğer kardeşim üni kazandı ve ona burs çıkmadı. Bizce hakkaniyetli bir tablo var dar açıdan baktığımda. İnşallah yeğene de burs çıkar
Ama bu krediler affedilsin geri ödemeler yapılmasın diye çırpınan insanlar sanırım devletin öğrencilere geri ödemelerle kredi sağladığını unutuyor. Bencillik başka bir şey değil.
Baya olmuş ama yazmadan duramadım. Kız üniversiteye "koca bulmaya"geliyor. Kredi geri ödemesine gelince ağlıyor. Ya da sırf üniversite okumak icin okuyanlar var. Onlar da ağlıyor. Faiz alinmasin denebilir ama hic ödemeyelim demek ayıp.Bana da burs çıktı kızkardeşime de. Sonra babamın durumu düzeldi diğer kardeşim üni kazandı ve ona burs çıkmadı. Bizce hakkaniyetli bir tablo var dar açıdan baktığımda. İnşallah yeğene de burs çıkar
Ama bu krediler affedilsin geri ödemeler yapılmasın diye çırpınan insanlar sanırım devletin öğrencilere geri ödemelerle kredi sağladığını unutuyor. Bencillik başka bir şey değil.