Kyk bursu

teşekkürler bilginiz için . ben denizli den orduya gidicem. ordu(ünye) ünvt. çeko .inşallah misafir öğrenci alırlar

cnm ben de ünye'de 3.sınıf işletme öğrencisiyim. sakın korkma yurt misafir öğrenci alıyor.bilgi almak istersen yardımcı olmaya çalışırım okul hakkında vs...

kızlar bu arada burslar kasım ayı gibi açıklanıyor fakat geçen yıl aralıkta açıklanmıştı. yani değişebiliyor... ne zamn açıklanırsa açıklansın ocak ayında burslar verilmeye başlanıyor.

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız .peki yurda yerleşme şansım nedr. tabi okuluda merakediyorum. çarşamba günü orda olucam okul kaydı için

cnm ben de ünye'de 3.sınıf işletme öğrencisiyim. sakın korkma yurt misafir öğrenci alıyor.bilgi almak istersen yardımcı olmaya çalışırım okul hakkında vs...

çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız .peki yurda yerleşme şansım nedr. tabi okuluda merakediyorum. çarşamba günü orda olucam okul kaydı için

rica ederim:) anladığım kadarıyla 79. yedeksin. önünde 78 kişi var fakat bu kadar kişinin hepsi yurda kaydolmaz.sen misafir öğrenci olarak yurtta kalmaya başlayacaksın,kimseyi kapıya atacak halleri yok ya:) için rahat olsun. misafir öğrenciliğin sırasında bekleyeceksin tabiki ne kadar sürer bilemiyorum ama tahminim en fazla 3 hafta sonra falan asil öğrenci olursun.yalnız devlet yurtlarında yaşamak zordur.bi odada 8 öğrenci.yapabilirim diyosan sen bilrsin.yapamam fakat kalacak yerim yok diyosan hiç sıkıntı etme fakültenin tam karşısında apartlar var.çok rahat edersin,ztn kayıt günü geldiğinde gezip görürsün büyük ihtimal.

tekrar çok teşekkür ederim:) ewt kalıcak yerim yok benim için iyi olucak. fakültenin karşısında olmasınada çok sevindim:)

tekrar çok teşekkür ederim:) ewt kalıcak yerim yok benim için iyi olucak. fakültenin karşısında olmasınada çok sevindim:)

:)) gerçekten iki dkda gidip geliyosun rahatlık:)) apartların fiyatları bu yıl hatırladığım kadarıyla aylık 290 tl flan bilgin olsun cnm.elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. normal öğrenim miydin,ikinci öğrenim mi?

Aralık sonuna doğru diye duymştm ben burslar yurt açiklandi ama hala bakamiyorummmmm tc ye kadar geliyorum şifreye kadar ara tuşuna basip bi girmek nasip olmadiii onuda basarcam hadi bakalm gerçi çikmamiştir umarim ama yinede merak ediorm

2. öğrenim benim para sıkıntım olucak. o yüzden yurtta misafir öğrenci kalırsam ve daha sonra yurda yerleşirsem benim için daha iiiolucak...

2. öğrenim benim para sıkıntım olucak. o yüzden yurtta misafir öğrenci kalırsam ve daha sonra yurda yerleşirsem benim için daha iiiolucak...bişey daha sorucam ama? peki yurtta misafir öğrenci olursan ne kadr ödeniyo biliyo musn.??*

ilk gittiğinde gerekli para; öncelikle devlet yurdu depozito alır. o da 3 aylık yurt ücretidir. yurt ücretleri ne durumda bilmiyorum.ama olsa olsa aylık 100ü geçmez kesinlikle.
diyelim ki aylık 100 tl günlük ücreti 3.3 tl ye geliyor. misafir öğrenci olarak kaldığın zamanlarda günlük ücretin 2 katı ödersin yani 1 ay kalırsan aylık 200tl vereceksin.sonra 3 ayda 1 ödeme yapıp 300tl ödeyeceksin.
yurda kesin kayıt zamanı 300tl depozito ve 3 aylık yurt ücreti peşin alınır.
(100 tl örnek olarak verildi.kaç tl bilmiyorum)

geçen sene 115 civarıydı sanırım aylığı.
yerleşiye kadar günlük ücret+yemek parası ödüyorlar ( yeme-içme kyk'dan karşılanacaksa)
hiç endişelenmeyin arkadaşlar, kardeşlerim geçen sene 100 küsürüncü yedeklerdeydi 4 gün içinde yerleştiler.

inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…