Kyk bursu

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
296
İstanbul
Arkadaşlar kyk bursu sonuçları ne zaman açıklanır bilen var mı yada en azından tahmini olarak ?

Son düzenleme:
Tarihi bilmiyorum ama geri ödeme konusunda seni uyarmak isterim canım.Alırken harcarken nasıl olduğunu anlamıyorsun ama geri ödemeye geldiğinde brnundan fitil fitil geliyor.

ya sağolun arkadaşlar yurtlar açıklanmış da benim merak ettiğim burslar. onunla ilgili bilgi bulamadım malesef acaba o da mı bugün neyse görücez artık.

yurtlar bugün açıklandı ama burslar fln kasım aralıkta açıklancak bildiğim kadarıyla.zaten ne zaman açıklanırsa açıklansın ocakta almaya başlıyormuşuz..

ya sağolun arkadaşlar yurtlar açıklanmış da benim merak ettiğim burslar. onunla ilgili bilgi bulamadım malesef acaba o da mı bugün neyse görücez artık.

ya canm yurtlar açıklanmış mı ben bakamıyorm sitye nasıl gırdın nerden bakılyo

ya arkadaşlar genel yurt yedek ve genel yurt yedek sırası:79 bu ne anlama geliyo..............

Ben de baktım bugün krediler açıklanmamış sadece yurt başvuruları açıklanmış
Ben de acaba başvurumda bi hata mı oldu diye düşündüm ama değilmiş
Ne zaman açıklanacağını bilmiyorum ben de hiçbi açıklama yok sitede

su20,yurt başvurusunda yedektesin yani yurt kazanmış kişilerden yurda yerleşmeyen olursa sen gireceksin
Ama girebilmen için de 79 kişinin yurt kazandığı halde gitmemesi gerek ya da bunun gibi bişey işte

teşekkürler
teşekkürler. peki 79 sırası iyimi bunu da merak ediyorum

%40 ihtimal var gibi bence...Yani ne çok iyi bir sıradasın ne de çok kötü.Bu arada yurtlara kayıtlar ne zaman bitiyor? Eğer okulun açılmasına çok yakın bi tarihse mecburen başka yer bulman gerekecek.Sonuçta sana sıra gelmesi için önce normal yurt kaydının bitmesi ve sonra kayıt olmayanların hesaplanıp yedeklere kayıt gününün belirlenmesi olacak.Muhtemelen o zamana kadar çoktan okul açılmış olur ve sen de başka bi yer bulmuş olursun

teşekkürler
teşekkürler. peki 79 sırası iyimi bunu da merak ediyorum

bu hangi il olduğuna bağlı öncelikle ama ankarada 5000.yedek olarak yerleştiysem (1 ay misafir öğrenci olarak kaldım) sen de yerleşirsin.
şimdi sana yurt çıkmadı. her hafta yedek listeler açıklancak. ankarada her hafta 1800 kız öğrenci açıklanırdı. yedek listeye girince kayıt yaptırcaksın.peki o arada nolcak.hemen ilin kredi yurtlarına gidip misafir öğrenci başvurusu yapçaksın seni bir yurda yerleştircekler.açıkta bırakmazlar.tahminim senn hemencik çıkar.hayırlı olsun

arkadaşın deneyimiyse eğer ilden ile değişiyo o zaman.ama emin ol seni dışarda bırakmıyorlar. maddi durumun iyi değilse asla özel yurt peşinde koşma büyükşehir ise kazandığın il ilk hafta yerleşirsin.o ilden birini tanıyorsanız o takip etsin olmadı ilk hafta gitmezsin okula bişey olmaz

teşekkürler bilginiz için . ben denizli den orduya gidicem. ordu(ünye) ünvt. çeko .inşallah misafir öğrenci alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…