• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KYK başvurusu bi bakar mısınız kızlar

maGalena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
66
0
96
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar.Ben bu sene üniversite kazandım.Kykya basvurdum yani yurt ve burs için.Zar zor girdim zaten siteye ama vergi mükellefi ise vergi numarasını yaz diye bir kısım var.Babama sordum artık vergi numaraları kalktı tc kimlik no vergi numaralarının yerine geçiyor dedi.Vergi mukellefi değildir kısmını işaretle dedi.Ama sorun şu ki herkes vergi ödüyor yani herkes vergi mükellefi.Değil mi?Bende işaretledim ama sonradan arkadaşlarla konuştugumuzda herkes ya babasının tc kimlik nosunu yazmış ya da vergi numarasını.Aklım çok karıştı.Başvuru yapan arkadaşlar bana bir bakabilcekler mi acaba ? Yardımcı olursanız çok sevirim.Şimdiden teşekkürler.

canım bende 4 yıl önce ara sınıf için doldurmuştum anneminkini bilmiyordum onun için erkek arkadaşımınkini yazdım onun yerine ve çıkmaz die bekledim ama neticede ilk yıl 600. yedekteyken o yıl 7.yedekten çıktım.çok incelediklerini sanmıyorum...

Öyle mi diyosun.Ama sitede kontrol edilicektir yazıyo o yuzden yanlış birşey yapmıyım diyorum.Öyle sorular sormuşlarki insanı çileden çıkarır.Zaten site açılmıyo.

Bi de bişey daha sormak istiyorum bu sene başvuru yapan arkadaşlara.Ben devlet yurdu olmadı özel yurtta kalmak istiyorum.Öncelikli genel yurtlara kısmını işaretledim.Doğru mudur?

Back
X