• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kvk Sorunu Yaşayan var mı kızlar

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Merhaba Herkese ,

Kızlar aranızda Kvk servise telefonunu veren var mı?

Geçen sene almış olduğum note 4 telim anakart değişimi için serviste ayın 2sinde vermiştim ama araya bayram tatili telefonla hiç bir şekilde ulaşamıyorum.. Müşteri hizmetlerine bile. 20 iş gününü doldurduğunda para iadesi yapmaları lazımmış. Aranızda böle bir durum başına gelen varmı çok yorum okudum para iadesi yapmamak için uğraştırıyorlar diye

Bu servislerin hepsi aynı. Bende Samsung'un kendi servisine vermiştim. (Kvk ile aynı mı bilmiyorum) verilen tarihte teslim etmiyorlar kesinlikle. Aldığın yere gitmeni tavsiye ederim.

Merhaba Herkese ,

Kızlar aranızda Kvk servise telefonunu veren var mı?

Geçen sene almış olduğum note 4 telim anakart değişimi için serviste ayın 2sinde vermiştim ama araya bayram tatili telefonla hiç bir şekilde ulaşamıyorum.. Müşteri hizmetlerine bile. 20 iş gününü doldurduğunda para iadesi yapmaları lazımmış. Aranızda böle bir durum başına gelen varmı çok yorum okudum para iadesi yapmamak için uğraştırıyorlar diye
yok biz genelde KV sorunu yaşıyoruz :KK71::KK71::KK71::KK71:

Oooohhoooo bittin kızım sen kvk nın allah belasını versin. Neler çektim.
Çağrı merkezine asla ulaşamazsın sorunu çözmezler. Sana inanmazlar para koparmaya çalışırlar.
Ben 1100 tl ye tel aldım 24 saat içinde arıza verdi. Ve kvk ya götürdük. Bize dedi ki 700 tl verin yapalım.
Biz şok!!!
Deli misiniz. Tel doğuştan bozuk niçin para veriyoruz o paraya yeni tel alırım dedim.
Ve telefonu ver dedim verdiler.
Bide ne göreyim tamir etmişler amaç para Rezil oldular çünkü teli alacağıma ihtimal vermiyorlardı.
Neyse 2 ay sonra tekrar bozuldu. Götürdüm 1 ay kaldı serviste 100 tl aldılar sorun benden kaynaklanıyormuş.
3 ay sonra tekrar bozuldu gittim sıradan bi telefoncuya tamir etti 100 tl de ona verdim şimdi sağlam.
Demem o ki acıma bu şirkete üç kağıtçı bunlar. Aldıkları beddualar yeter onlara.

off kızlar :( herkez mı bu firmadan çekmiş ya :( dediğiniz gibi telefonda hayatta ulaşamıyorummm . Para iadesi istiycem ama araya bayram tatili girdiği için gün uzadı onu bekliyorum . bende bunaldım ya inşallah hiç değilse paramı alırım.

Bu servislerin hepsi aynı. Bende Samsung'un kendi servisine vermiştim. (Kvk ile aynı mı bilmiyorum) verilen tarihte teslim etmiyorlar kesinlikle. Aldığın yere gitmeni tavsiye ederim.

Samsung garantili benimkide ama kvk aynı şeymiş bende tam olarak anlamış değilim.. Siz günü geçince para iadesi talebinde bulunmadınız mı peki?

Daha once telefonu vermistim servise 24 saat icinde yapilmisti. Boyle bi durum gelmedi basima alla yardimciniz olsun.

Samsung garantili benimkide ama kvk aynı şeymiş bende tam olarak anlamış değilim.. Siz günü geçince para iadesi talebinde bulunmadınız mı peki?
Hayır servisi aradığımda bilgi verdiler. Ve ne zaman gondereceklerini söylediler. Bende üstüne düşmedim. Sonra da telefon elime ulaştı zaten.

Back