• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kvırcık saçlarına maşa yapanlar Yardım!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

turuncumat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
461
3
66
Malatya
Arkadaşlar kıvırcık saçlarına maşa yapanlar var mı aranızda?Ben maşa yapmak istiyorum saçlarıma ama merak ettiğim şu saçlarınızı düzleştiriptemi maşa yapıyorsunuz yoksa direk kıvırcığının üzerine mi maşa yapıyorsunuz.Birde önerdiğiniz maşa var mı ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Arkadaşlar varmı yardımcı olabilecek biri...
Aranızda kıvırcık saçın üzerine düzleştirmeden direk saç maşası uygulayan bir arkadaş varmı?

ben yapıyorum direk kendi saçım üzerine,o zaman biraz daha kıvırcık kabarık kullanıyorum
fön çektirdiğim zamanlarda ise 2.günden sonra değişiklik olsun geniş maşa yaptığımda oluyor o zaman daha su dalgası gibi kullanıyorum
remington ve babyliss marka maşalarım var,biri ince biri orta boy
memnunum güzel duruyor bence

canım ya yardımcı olduğun için çok teşekkür ediyorum öncellikle.Bugün bende denedim arkadaşın maşasını saçlarımı hiç düzleştirmeden maşa uyguladım.Kullandığım maşa babyliss 19 luk maşasıydı iyi oldu gibi.Maşadan sonra saçlarıma hiçbirşey sürmediğim için çok hafif lektriklendi.Aklıma şu takıldı acaba 19 luk maşamı iyi olur 25 likmi düzleştirdiğimdede 19 lukla maşalamıştım saçlarımı gayet güzel duruyordu.Senin babyliss maşan 19luk mu acaba.Ona göre sipariş vericem...

ben yapıyorum direk kendi saçım üzerine,o zaman biraz daha kıvırcık kabarık kullanıyorum
fön çektirdiğim zamanlarda ise 2.günden sonra değişiklik olsun geniş maşa yaptığımda oluyor o zaman daha su dalgası gibi kullanıyorum
remington ve babyliss marka maşalarım var,biri ince biri orta boy
memnunum güzel duruyor bence
canım bide regminton mu daha iyi babylissmi ikisi arasında bir tercih yapıcam boyut olarak 19 luk almaya karar verdim...

remington ve babyliss aynı ama biri 25 lira idi diğeri 50 yani farkı fiyatı:) remington siyah babyliss saten kaplama,daha çok mu yıpratır bilemiyorum sonuçta hepsi yıpratıyor
kalıcılık ise 2side bizim saçlarımızda kalıcı zaten bu saçımızdan kaynaklı:)
ama 19 luk daha iyi oluyor çünkü kalın maşa diplere ulaşmadığı için saç kıvırcık ya biraz garip duruyor,ince maşa ile daha doğal ve kolay(araya kendi kıvırcıkların karışsa da fark etmiyor)

Teşekkür ediyorum canım sanırım babyliss 19 luk maşa almaya karar verdim (anlatım bozukluğu oldu biraz ) :) Şu 2319 yazan modelinden...

Teşekkür ediyorum canım sanırım babyliss 19 luk maşa almaya karar verdim (anlatım bozukluğu oldu biraz ) :) Şu 2319 yazan modelinden...

canım pPhilips HP 4657/20 Salon Curl Essential Bukle Maşası kullanıyorum ve saclarım cok kıvırcık önce tarıyorum ondan sonra o kabarıklıgın ustune yapıyorum suan hastanede calısmaya basladım ve her goren saclarımın ne kdr guzel oldugundan bahsedıyor brde marrakesh yagı kullanıyorum. artık saclarım ıcın ıse alındıgımı dusunmeye basladım yarın resmını yuklemeye calısırım. almadıysan sanada fıkır olur.

canım pPhilips HP 4657/20 Salon Curl Essential Bukle Maşası kullanıyorum ve saclarım cok kıvırcık önce tarıyorum ondan sonra o kabarıklıgın ustune yapıyorum suan hastanede calısmaya basladım ve her goren saclarımın ne kdr guzel oldugundan bahsedıyor brde marrakesh yagı kullanıyorum. artık saclarım ıcın ıse alındıgımı dusunmeye basladım yarın resmını yuklemeye calısırım. almadıysan sanada fıkır olur.
canım aldım maşamı babyliss ten.Ama saçlarınımerak ettim resmini paylaşırsan sevinirim fikir olur benim için.Birde o söylediğin yağı ilk defa duydum.Aktarlardamı satılıyor bide ne işe yarıyor...
Tavsiyelerin için teşekkür ediyorum..

Fakir 25mm saç maşası kullanıyorum. Saçlarım kuru kıvırcık denen türde şekilsiz bir kıvırcığa sahip. Duştan çıkıp fön makinesiyle saçlarımı kurutuyorum 1-2 saat sonra da saçlarımı maşa ile düzleştirir gibi yapıp doluyorum 15-20 sn sonra maşayı çekiyorum hiç ellerimle açmıyorum bukleleri maşadan çıkardığım gibi kalıyor öyle. Bu şekilde tüm saçlar bittikten sonra sprey sıkıyorum bir daha da maşalamaya gerek kalmadan tekrar duşa girene kadar kalıcılığını koruyor. Ben bu şekilde yapıyorum ve inanın düz saça yapılmış maşadan farksız oluyor. Yaklaşık 2 senedir bu uygulamayı kullanıyorum tavsiye ederim. Maşayı icat edenden Allah razı olsun :))

canım aldım maşamı babyliss ten.Ama saçlarınımerak ettim resmini paylaşırsan sevinirim fikir olur benim için.Birde o söylediğin yağı ilk defa duydum.Aktarlardamı satılıyor bide ne işe yarıyor...
Tavsiyelerin için teşekkür ediyorum..

canım kusura bakma sana donemedım. aksam resım paylasmaya calısacagım. marrakesh beslıyor ve onarıyor. benım saclarım cok yıpranmıstı golge yptırmaktan ben o yag ıle toparladım kuaforlerde satılıyor. 50/70 arasında bı fıyatı var ben ebayden alıyorum canım.

Back