Duz mantıkla bakıyorsun.Turk olmasaydı ıltıfat yagardı dedıgım o kişinin hem karakteri hemde fızıgı bakıyorum bızden bırı yapınca tuhaf gelen seyler onlar yapınca hosgoruyoruz.Benım turk olsaydı laf ederdınız onu yapardınız dedıgım buydu.Ben olanı soyluyorum sende bana asaglıyosun dıyosun hayır olanı soyluyorum ben asaglamıyorum bana boyle gelıyor dunyaca tanınan bırı degıl bunu dedım dıye asagladımmı oldu anlamadım ki.Burda kımse oyle degıl dıyerek genelleme yapma boyle olan kısı cok kk'de sen yapmıyorsan orası ayrı.Ben kımseye neden bunu begenmıyorsun gıbı bı dayatmada bulunmam sadece bı hakaret oldunmu turk-yabancı kıyaslamasında savunmaya gecerım.Benım demek ıstedıgım ne sen nerelere cekmıssın kıvanc yabancı olsa yıne begenmezdım.Bızım toplummumuzda kendı ınsanlarımıza onyargı var benım turk olunca boyle olur dedıgım kısım bu.Yanı soyle dıyım anla adrıana lıma ben hala bakıreyım ınancıma gore evlenmeden olmaz deyısı bızım hosumuza gıdıyor.Ama bunu sebnem sheffer soz konusu etse ayıplıyoruz yanı çiftte standart var işte bu.
ben en basında aynı seyi baskası soylese senin vercegin cevap bu olurdu diye oyle birsey yazdım yoksa birini begenmemek asaglamak olmuyor bencede..
anladım senin demek istediginide neyse dedigim gibi benim dikkat ettigim birnoktaydı ondan yazdım senin ne dusunerek yazdıgınıda anlamıs oldum
Yabancı muadilleri çok var Chris Hemsworth Joseph Morgan gibi ama Kıvanç başka bence. Elektriği oyunculuk tarzı başka muadillerinden bir kere. Ayrıca genelde sarışın beğenilmiyor ama bende esmer kıro tipleri beğenmiyorum yok bıyıklı mıyıklı olurmuş ne yapayım tipim değil itici geliyor aşırı esmer tipler Çağatay Ulusoy mesela bir türlü sevemedim çocuğu yakışıklı hoş tip olsada aslında. Esmerlerden çok nadir beğeniyorum.
Böyle bir yakışıklılık yok... Hayatım boyunca gördüğüm ve görebileceğim en yakışıklı adam bu. Ben sarışın erkekleri pek beğenmem ama Kıvanç apayrı biri... Fiziği, yüzü, gözleri, ses tonu, oyunculuğu adam tepeden tırnağa özenip bezenip yaratılmış. Kuzey Güney'de bitti umarım yeni bir dizisi başlarda gözlerimiz bayram eder :) :)