zaten genelde insanlar sarıysa kaşıda gözüde k.çıda başıda sarı olur kumralsa kumral esmerse esmer..Nedense ülkemizde hep sarışınlar yadırganıyor.Zevk meselesi sanırım.Bu ADAM DÜNYANIN EN GÜZEL İNSANLARI arasına girdiyse göremediğiniz bir cevher mutlaka var demektir
Sarısınların yadırganmayla alakası yok.Dunyanın en guzel ınsanları arasına gırmesı onda cevher olması demek değil.Sonucta dunyadakı her ınsana tek tek sormamıslar.Bana gorede sapsarı bısey suratı kıpkırmızı oluyor bazen cok itici gelıyor bu adam.Oyunculuk yetenegını gelıstırdı ona lafım yok.Ama bana gore erkek dediğin kara kaslı kara gozlu olması lazım her tarafı sarı bu ne ne kadar abartılıyor bu ulkede onuda anlamıs degılım.Sanırım sarısın mavı gozlu erkeklerın azlıgından dolayı zaten kıvancta boşnak .Azra akınlada gayet yakısıyorlar bırı esmer bırı sarı o kızıda amma cekemeyen var.Hele şu ftoda dunyanın en yakısan çifti herhalde harıka cıkmıslar kıvancta hafıf esmere çalması dolayısıyla bu fotoda bıraz begendım bakısı durusu karızma olmuş
Eki Görüntüle 448951
sarısın mavi gozlu olmasıyla alakası yokki her sarısın erkek onun gibi degil mesele bubu cocugun aurası mı desem ne desem bilemiyorum ama cok farklı bir etkisi var yakısıklı oldugu kadar cekici bence dunya capında unlu olması gereken biri..bambaska bir adam bu
Dunyada bunun gıbı bu tazda cok oyuncu model var bır artısı yok bana gore
dunyada sarısın renkli gozlu unlu olması degilki olay dedigim gibi onu baskalarından ayıran bir elektirigi var bende sarısın manyagı degilimdir ama kıvanc dedinmi duruveriyorumbrad pitte hayrandır herkes mesela ölür biter ama kıvancla karsılastırdıgım zaman kıvanc cok daha agır basar ona gore insanları etkileyende sadece yakısıklı olması degil enerjisi cok farklı..en azından turk oyuncularından biri dunya capında seveni olmasıda gurur verici
Dünya çapında dedıgın allah askına orta dogu en fazla bulg. yunanıstan oda dızılerden dolayı.
tamam da anlamadıgım baska bir turk unlu olsa biri aynı cumleyi sarfetse sen hemen zaten turk olunca asaglanır kucuk gorulur dersin aynısını suan sen yapıyorsun farkındamısın işte turk olunca asagı ceken cok oluyor
Ben aşağı cekmıyorum fıkrımı soyluyorum.Genelleme yapıp tum turklerıde katletmıyorum bazılarının yaptıgı gıbı.Neden cagtay ulusoya mehmet gunsure demıyorum cunku hosuma gıden tıpler.Demek ki neymıs bilip bilmeden konusulmamak lazımmıs.
canım bilip bilmeden konusmak degil surekli aynı seyleri soyleyince dikkat cekiyor biri ne zaman turk unluyu begenmesin eger sen begendiysen tamam baslıyorsun zaten turk olunca begenilmez cekemiyorlar kıskananlar catlasın ama aynı sey sana yapılınca begenmek zorundamıyız gibi laflar ediyorsun..bu kisi turk olmasaydı iltifatlar yagardı gibi seyler diyorsun ozaman kıvancda turk olmasaydı iltifatlar yagdırırdın.. senin yaptıgın aynı sey işte..burda kimse illada tum turk unlulere cirkin diyelim demiyor ornek ben yeri gelir bir turk unluyu begenmem yeri gelir begenirim ama sen zamanında aynısını banada dedin ordan biliyorum..
neyse niyetim tarısma ortamı yaratmakda degil sadece dikkatimi cekiyor bu herzaman ondan belirtmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?