Kvan Tatltu

of off off yareppim buna 1 gününü ayırdın heralde bu erkekse diğerleri ne :78::78:

arkadaşlar ben bi türlü bu kıvanç tatlıtuğ çılgınlığına anlam veremedim =) allah sahibine bağışlasın ama öyle mükemmel gelmiyo banaa ...

bilmeyenlere söyleyim eski sevgilisi azra akın la tekrar birliktelerr =) bence çok yakışıyolar =)

her ne kadar itici bulsam da seviyorum bu adamı=)

Çok yakışıklı ama hiç tipim değil. Çünkü sarışın, bir de üstüne mavi gözlü. Iyyyykkkkk.

Çok yakışıklı ya , herifi her gördüğümde ağzımın suyu akıyor
Hele son zamanlarda taş gibi oldu

Bir sarışın bu kadar mı tatlı olabilir yaa?Hastayım bu adama diziyide sırf Kıvanç için izliyorum.Baal ya yerim ben onuu.

aaaa kıvaaannçç bayılıyorum yahu şu adama oysaki sevmem ben sarışınları ama bu bi başka yakışıklı tatlı bebek gibi bişey bu

her izleyişimde gözlerimi alamıyorum Allah boş bi gününde yaratmış heralde...yok böyle bi şey :98:

bu sahnede Ağlarken gidip sarılasım geldi.boncuk gözleriindenn süzülen yaşları parmaklarımla silsem, tuzlanmış yanaklaını öpsem...off off hayallerde olmasa:103:

bu da benden size. çok çakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…