Kvan Tatltu

ya yakışıklı cocukta sarı yaaa ben hiç sevmem sarışın
kenan imirzalıoğlu ,sarp levendoğlu ,ondan cok daha yakışıklı bence

4860_6222_13082008_5.jpg

4860_6222_13082008_4.jpg

4860_3900_13082008_5.jpg

Alıntıdır.

hareketleri ve ukalalıgını gecelim sarışın erkek pek sevilmez nitekim ben de sevmem ama bu adamı özene bezene yaratmıs Allah oda baska bişi

o nasıl sgrayı çekiş ölee yaaaa maşalllhhhhhhhhhh bittim o resme çok güzel herif valla

yok bu kadar tatlı olunmaz hatları o kadar düzgün ki böyle ekrande saatlerce izleyeblrim
annemin yorumu daa : çok güzel bu adam erkek dediğin bu kdar güzel olmaz :D

Kısacası hastayııııııımopuyorumnanaktan

Sarışın adamları pek çekici bulmam, ama Kıvanç çok çekici ya :asigim: :kedi: Allah sahibine bağışlasın demiyorum işte :dilcikar: hiç yakıştıramıyorum çünkü

tamam fazla yakışıklı ama mehmet günsur ertan saban tercihimdiropuyorumnanaktan

Uzun saç ve sakalsız haliyle çok toy ve itici duruyo
ama kısa saç ve sakallı hali süperrsengözlerimebaksanab

bende esmer diyenlerdenim allahtan eşim esmer...kıvanç tatlıtuğ gibi sarışın bir eşim olsaydı hapşurmaktan canım çıkardı herhalde ..çünkü çok sarışın birini görünce hemen hapşurmaya başlıyorum
allerjim var yani

hakikaten yakışıklı ben sarışın sevmem ama bu çok farklı bide şu kolundaki dövmeler olmasa daha güzel olur bence :nazar: değmesin....

kızların yarısından cogu kıvanç tatlıtuğa asık olsada bana itici geliyor. sarı kasları falan. ben sahsen esmerlerden hoslanırım.

ben de genelde esmer severim ama kıvanç kendi çapında bi kategori olştrdu bence bu yakışıklılık kavramında kıvanç tarzı die bişi olştu.kesinlkle kısaç saçlı ve sakallı hali daha hoş bence ama yne de uzun saç da yakışmıo değil allah için şimdi:)bunun haricinde bence kıvanç yakışıklı değil GÜZEL erkek maşallah cok beğeniorum kendisini

Back