Kvan Tatltu

bu da acemilik zamanlarında kıvanç tatlıtuğ

05.jpg

11.jpg

12.jpg

14.jpg

15.jpg

19.jpg

20.jpg

Hürriyet Gazetesinden Alıntıdır.

ilk modelliğe başladığı zamanlardaki uzun saçlı zayıf halini çok çok beğeniyorum bide 3 numara saçlı ama şimdilerde pek beğenmiyorum

Allah özene bezene yaratmışş beee şerefsizz çok yakışıklıııdelikafaduldenopuyorumnanaktan

of ya nekadar yağuuku bayılıyorum aşkım yaaa

ama şu gümüş dizisindeki o karıyla olan fotosunu görmek istemiyorum gıcık kadın yaaa

Olağanüstü bir albenisi yok ve nedense itici buluyorum bazen..Sarışın olduğu içindir belki..
Eli yüzü düzgün; gözler iyi fizik güzel birçok hatunun hayallerindeki tip olabilir ama görece mevzu işte:)
Biz toptan sarışın olduğumuz için esmer ve kumrallar daha cici geliyor.. :)

Son düzenleme:
çok iticiiiiiiiiiiiiiiii.sinir bi tipi varrr..kendini çok begenmiş.iki dakikada bogabilirimmm :)

sen onu boğarsan bende seni boğarııııııııııım sakınaaaaaaaaaaaaa

ehueuhuehuekaydirigubbakcemile3kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sarı pisik gibi herif hakketmi sevion yakaydirigubbakcemile3neyse sen begenion die bşy demiom hadi:smiley-cool:

ahahahahaha valla seviyom benimki fıttırıyo sarışın sevmem ama bi bu birde vahşi güzel dizisindeki facunda arana severim

sarışınları sevmiyorum ama bu başka yaa bebek gibi yüzü var çok masum çok yakışıklı...ama çok kendini beğenmiş bi tip ukala bi havası var...o yüzden sevmiyorum kendisini...

Back