Baskaların kaynanalarıda sunu yapıyor desene sende
Gerçekten çok çirkin bir davranış hiç muhattap olmayın eşiniz gereken cevabı vermiş. Eğer devam ederse yine eşiniz müdahale etsin eğer siz cevap vereceksiniz de yine eşinizin yanında gerçekleştiğinde yapınMerhabalar....
Başlık belli arkadaşlar kvalidem benim eşime başka kadınları övüyor ve konu genellikle bende olmayan özellikleri olan kadınlar oluyor nedense.... Mesela evlenince kilo aldım veremedim... kilo veren bayanları konuşuyor... Eşim artık banane elalemin kadınının kilosundan dedi ancak o zaman bitirdi kilo veren kadınlar serisini...(rahatsızlığın yüzünden veremedim.) Ben kimse kırılmasın diye cevap vermedikçe daha fazlasını yapıyor sürekli.... Bugün artık ayıp oluyor ama benim yapmadığım şeyleri yapan birinden bahsediyorsun dedim.... Ve bir kez daha tekrarlarsa sende oğlunu öyle biriyle evlendirseydin diyeceğim.. hak etti bence...
De vallahMerhabalar....
Başlık belli arkadaşlar kvalidem benim eşime başka kadınları övüyor ve konu genellikle bende olmayan özellikleri olan kadınlar oluyor nedense.... Mesela evlenince kilo aldım veremedim... kilo veren bayanları konuşuyor... Eşim artık banane elalemin kadınının kilosundan dedi ancak o zaman bitirdi kilo veren kadınlar serisini...(rahatsızlığın yüzünden veremedim.) Ben kimse kırılmasın diye cevap vermedikçe daha fazlasını yapıyor sürekli.... Bugün artık ayıp oluyor ama benim yapmadığım şeyleri yapan birinden bahsediyorsun dedim.... Ve bir kez daha tekrarlarsa sende oğlunu öyle biriyle evlendirseydin diyeceğim.. hak etti bence...
Evet meselenin o yönü de var ve o zaman anlarlar nekadar çirkin hareket olduğunu.... Ama bilmeden yapmıyorlar... Masumane muhabbet gibi gösteriyorlar sadeceBenim kayınvalidem ilk başta böyleydi, bende ona ‘benim annem nedense başkalarının kocalarını hiç övmüyor bana, sen niye böylesin ? Oğlunun hoşuna gider mi annem yapsa’ dedim . Kadın çarpılmışa döndü, ama o oldu
Aynen . Ama kendileri kaybediyor gülüm İnan . Şimdi ben Eminim bin pişman abuk subuk hareketlerine . Ben hiç yüzgöz olmadım kayınvalidem ile , gördüğümde dünyanın en iyi geliniyim ama ne ararım ne sorarım . Maalesef politik olmak zorunda kaldım , gerçek olmak varken .. bir kaynana , gelinden her zaman daha olgun olmak zorunda , sonuçta onlarda zamanında gelin olmuş .. ama her insandan bu anlayışı -öngörüyü bekleyemiyorsun.. sen de o kırılacak bu kırılacak diye düşünme , en kötü eşine söyle , benim annem yapsa ne düşünürsün de ? O konuşsun annesiyle . Ay koca koca kadınlar... ne ayıp şey yahu ..Evet meselenin o yönü de var ve o zaman anlarlar nekadar çirkin hareket olduğunu.... Ama bilmeden yapmıyorlar... Masumane muhabbet gibi gösteriyorlar sadece
yok oyle deme koca senin baskasiyla evlendiremez sende baska kayinvalideleri ov onda olmayan ozellikleriMerhabalar....