Kvalide. Kocama başka kadınları övüyor

thh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
53
27
Merhabalar....
Başlık belli arkadaşlar kvalidem benim eşime başka kadınları övüyor ve konu genellikle bende olmayan özellikleri olan kadınlar oluyor nedense.... Mesela evlenince kilo aldım veremedim... kilo veren bayanları konuşuyor... Eşim artık banane elalemin kadınının kilosundan dedi ancak o zaman bitirdi kilo veren kadınlar serisini...(rahatsızlığın yüzünden veremedim.) Ben kimse kırılmasın diye cevap vermedikçe daha fazlasını yapıyor sürekli.... Bugün artık ayıp oluyor ama benim yapmadığım şeyleri yapan birinden bahsediyorsun dedim.... Ve bir kez daha tekrarlarsa sende oğlunu öyle biriyle evlendirseydin diyeceğim.. hak etti bence...

Ayıp oluyor dedim devam ederse bence herşeyi demek mübah artık bana...😕

Merhabalar....
Başlık belli arkadaşlar kvalidem benim eşime başka kadınları övüyor ve konu genellikle bende olmayan özellikleri olan kadınlar oluyor nedense.... Mesela evlenince kilo aldım veremedim... kilo veren bayanları konuşuyor... Eşim artık banane elalemin kadınının kilosundan dedi ancak o zaman bitirdi kilo veren kadınlar serisini...(rahatsızlığın yüzünden veremedim.) Ben kimse kırılmasın diye cevap vermedikçe daha fazlasını yapıyor sürekli.... Bugün artık ayıp oluyor ama benim yapmadığım şeyleri yapan birinden bahsediyorsun dedim.... Ve bir kez daha tekrarlarsa sende oğlunu öyle biriyle evlendirseydin diyeceğim.. hak etti bence...
Gerçekten çok çirkin bir davranış hiç muhattap olmayın eşiniz gereken cevabı vermiş. Eğer devam ederse yine eşiniz müdahale etsin eğer siz cevap vereceksiniz de yine eşinizin yanında gerçekleştiğinde yapın

• Beğen
Reactions: thh
sende kendi anneni öv bişey derken ah annemide çok özeldim felan laf kat araya

Benimkide birara ben şunu alcaktim bunu alcaktım oğluma falan dedi önce şenlenmedim sonra keşke alsaydın seni onlar çekerdi dedim kadın iptal

• Beğen
Reactions: thh
Merhabalar....
De vallah

Benim kayınvalidem ilk başta böyleydi, bende ona ‘benim annem nedense başkalarının kocalarını hiç övmüyor bana, sen niye böylesin ? Oğlunun hoşuna gider mi annem yapsa’ dedim . Kadın çarpılmışa döndü, ama o oldu :KK70:

Benim kayınvalidem ilk başta böyleydi, bende ona ‘benim annem nedense başkalarının kocalarını hiç övmüyor bana, sen niye böylesin ? Oğlunun hoşuna gider mi annem yapsa’ dedim . Kadın çarpılmışa döndü, ama o oldu :KK70:
Evet meselenin o yönü de var ve o zaman anlarlar nekadar çirkin hareket olduğunu.... Ama bilmeden yapmıyorlar... Masumane muhabbet gibi gösteriyorlar sadece

Evet meselenin o yönü de var ve o zaman anlarlar nekadar çirkin hareket olduğunu.... Ama bilmeden yapmıyorlar... Masumane muhabbet gibi gösteriyorlar sadece
Aynen . Ama kendileri kaybediyor gülüm İnan . Şimdi ben Eminim bin pişman abuk subuk hareketlerine . Ben hiç yüzgöz olmadım kayınvalidem ile , gördüğümde dünyanın en iyi geliniyim ama ne ararım ne sorarım . Maalesef politik olmak zorunda kaldım , gerçek olmak varken .. bir kaynana , gelinden her zaman daha olgun olmak zorunda , sonuçta onlarda zamanında gelin olmuş .. ama her insandan bu anlayışı -öngörüyü bekleyemiyorsun.. sen de o kırılacak bu kırılacak diye düşünme , en kötü eşine söyle , benim annem yapsa ne düşünürsün de ? O konuşsun annesiyle . Ay koca koca kadınlar... ne ayıp şey yahu ..

Ay şu susanlari gerçekten anlamıyorum karşı taraf size saygı duyarsa sizde duyarsiniz duymayana ne bu saygı allah aşkına anneniZ babanız böyle şeyler yapsa eminim susmazsiniz boş konuşan kv de kimki susuyorsunuz ben olsam ozman bitane öyle bul getir der çıkarım gerisinde kv nin oğlu düşünsün bi Zahmet annesini sustursun

Direk söyleyin kvnize niye başka kadinlari ovuyosun esime anne yaptigin dogru degil deyin. Susmayin konusun boyle seylerde sonra esinle aran bozulsa senin canın sıkılacak

Merhabalar....
yok oyle deme koca senin baskasiyla evlendiremez sende baska kayinvalideleri ov onda olmayan ozellikleri :KK70:

X