Kv. ....

umitetveinann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
94
41
31
Aranizda kayinvalidesi ile oturup sürekli esiyle tartısıp cinnet gecirip ayrılan varmi ? .henüz ayrilmadim ama icten ice cinnet durumundayim

Biz beraber oturmadigimiz halde cinnet geciriyorduk ve büyük tartismalar yasiyorduk. Iki sene kadar bu sekilde sürdü sonra esim hic sallamamaya ve dediklerini yapmamaya basladi. Sonuc herkes hizaya geldi. Simdi önceden davranmamiz gerektigi gibi davraniyoruz. Hersey güzel. Yani kayinvalidenin degisecegi yoksa esiniz ve siz bakis acinizi degistirin. BIz bu sekilde kurtulduk. Esim degismeseydi daha cok cekerdik.

ben kayinvalideyle yasiyorum. esimle o kadar buyuk kavga yasadik ki vurmali kirmali . onlar olmasaydi biz birbirimizi öldürürdk. her es arasinda kavga olur. onemli olan cevreye yansitmadan halledebilmek.

En iyisi evini ayır allah yardımcın olsun hele bide esin tarafını tutmuyor sa çok zor benimki 500 km ötede ama allah onu bildiği gibi yapsın evimde huzur kalmadı onun yüzünden

Her eş arasında böyle vurmalı kırmalı kavgalar olmaz normalleştirmeyelim lütfen Eşler tartışılar bir sorun varsa üzerini örtmez ve konuşarak bunu hallederler Bence kv ile oturmaktan ziyade bir iletişim probleminiz var sizin eşinizle terapiste filan gidip önce onu çözümleyin yoksa ayrı evde sizi ayıranda olmaz birbirinizi öldürürsünüz mazallah

Aranizda kayinvalidesi ile oturup sürekli esiyle tartısıp cinnet gecirip ayrılan varmi ? .henüz ayrilmadim ama icten ice cinnet durumundayim

Kayınvalide ile aynı apartmanda oturuyorum.
Cinnetlik noktalara hiç gelmedim, ama yıpranmadım mı
yıprandım tabi ki.

Size tek tavsiyem kocanıza sürekli annesini atmayın.
Evet yanlış davranıyor olabilir, ama bu ilişkinizi zedeler.

Düşünsenize, sizin annenize aynı şeyi yapsa..

Bu açıdan bakmak gerek..
Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama anlıyorum.
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…