Merhaba . Arkadaşlar evli ve bir çocuk annesiyim benimde bir oğlum var herneyse . Eşimin ailesi eşimi sürekli bana karşı kışkırtıyor . Kendileriyle konuşmamamıza rağmen yine bir şekilde allem edip kullem edip eşime gelip karın şöyle sana bunları karın söylettiriyor başlarına taş düşse oğullarıyla aralarındaki meseleyi beni de dahil edip düzenli aralıklarla huzur bozuyorlar . Eşim kendisi de farkında . Kendi huzurları yok bizimkinide bozmaya çalışıyorlar diyip ailesine mesafe koydu . Busefer benle de yetinmeyip oğulları kendileriyle konuşmadığı için aileme suç atmaya başladılar . Busefer de onlara sallıyorlar . Hadi ben konu benken onları ciddiye almadığım adam yerine koymadığım için üzülüp sinirlenmiyordum fakat konu aileme laf iftira atmaya nasıl geldi anlamadım . Ciddi olarak bu insanlardan davacı olmayı düşünüyorum . Kendileriyle konuşmuyorum o kimki bizle konuşmayacak konuşmak zorunda diyorlar ??? Böyle bir yapışkanlık görmedim . Kocamı sıkıştırmak istemiyorum fakat artık karşıma alıp lütfen ailene artık bana laf ettirme demem gerekiyor bence . Siz ne düşünüyorsunuz