- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Öncelikle ailem asla aile işlerimize karışmaz annemin dediği kızım beklenti içine girme bebeğin herşeyini biz yaparız kimseye muhtaç değilsin gibi sözler eşimin kardeşi 18 yaşını doldurduğu içinde kayınvalidemin yardım parası kesiliyormuş imametini o yüzden biz alalım babam nasılsa ona da iş verirmiş çüşşş !! Kayınvalidemin evine tahmini 4 milyar giriyordur ayda
babama bu olayı anlattım Eşimi uyardı eşim çok utandı benim kızım yeni doğum yaptı kardeşin olabilir ama bize uygun düşmez dedi ..ben gecen ailemin yanında bu olayları çıtlattım ailem benim biliceğimi ben düşünüp taşın her zaman arkamda olucaklarını söylediler sağolsunlarrr
5 senelik evliyim ve evet eşim iyidir aslında yada ben sürekli çalıştığımdan ona sinir olmaya fırsat bulamamışta olabilirim hamileyken işten çıktımmm ..Ailenin arkanda oldugu aşikar birsey ayrica demek istedigim tam olarak buydu benim canım baban esine boyle söylemiş ya cok Cok cok iyi ve munasip olmus senin demen başka babanin annenin demesi baska oluyor o zaman jeton düşüyor bu erkeklerde ohhhh iyi demişler ama artik kaynana yuz vermissin astarini degil corabina kadar ister olmus sanki kaynini sen dogurmussun da birde bakacaksin töbeee bu kadari da pes kotu kotu konuşturcaklar insani.
Sen simdi.ne düşünüyorsun?
Bence hemen bosnamayi düşünme
Ofkeyle kalkan zararla oturuyor
Siz kac senedir evlisiniz,?
5 senelik evliyim ve evet eşim iyidir aslında yada ben sürekli çalıştığımdan ona sinir olmaya fırsat bulamamışta olabilirim hamileyken işten çıktımmm ..
Evet rencide etmek istemezdim ama başa çıkamadığımda babama söyledim
Kaynini da senin babanin sirtina yikacaklar.Öncelikle ailem asla aile işlerimize karışmaz annemin dediği kızım beklenti içine girme bebeğin herşeyini biz yaparız kimseye muhtaç değilsin gibi sözler eşimin kardeşi 18 yaşını doldurduğu içinde kayınvalidemin yardım parası kesiliyormuş imametini o yüzden biz alalım babam nasılsa ona da iş verirmiş çüşşş !! Kayınvalidemin evine tahmini 4 milyar giriyordur ayda
babama bu olayı anlattım Eşimi uyardı eşim çok utandı benim kızım yeni doğum yaptı kardeşin olabilir ama bize uygun düşmez dedi ..ben gecen ailemin yanında bu olayları çıtlattım ailem benim biliceğimi ben düşünüp taşın her zaman arkamda olucaklarını söylediler sağolsunlarrr
Kabul etmekmi aslaaa olamaz öyle birşey sonunda herkezi sarsıp kendine getiricem kayınvalidem başındaki bir oğlundan kurtulma peşinde ama 2 olucak bu gidişle ben sabretmekten Yoruldum benimde sabrımın sınırı olduğunu görücek sonundaKaynini da senin babanin sirtina yikacaklar.
Enayi misiniz siz?
Sakin kabul etme boyle bir durumu