KV .

Vallahi simdi uyandim zaten uyaninca sinirli olurum konunu okudum ve daha cok cinlerim tepeme çıktı,sanki benim başıma gelmis gibi empati yaptım.
Benimde yalnız yasayan bir kvm var kayinbabam yok rahmetli olmus o. Hic boyle seyler yasamadim yasar miyim bilmem ama su durumda sorun kaynana degilde kocan.Annesine video yollamak ne demek,akli sira arabuluculuk yapacak ama yapilanlar malesef unutulmuyor.
Cocugunu sanirim zorluklarla tedavilerle kucagina almışsın bu donemde sana iğneleyici laflar soylemesine de takildim ayip gercekten yazik.is yeri elemanini boyle kullanmasi da cok cirkin neden kendisi mi patronmus? Seni rezil etmeye hic hakkı yok bu sekilde
Senin ailende cok yapıcı,iyi niyetli hoşgörülü insanlar anladigim kadariyla ama ne esin ne kaynanan bunu haketmiyor. Ben ailelerin ialerin icine karistirilmasina karşıyım ama boyle devam ederse yalnız olmadığını o kocana ve kvne goster gerekirse annen desin gelemez benim kizim hicbiyere bebegi de goturemezsin oglum daha anne sutu emiyor gibi utansin bi bakalim gerci anladigim kadarıyla lafini geciriyorsun ama boyle erkekler zor akıllanıyor
Annesine de para yollamasın artik
Kaynin ne alaka sizinle yasayacakmis ben orasini pek anlayamadim?

Öncelikle ailem asla aile işlerimize karışmaz annemin dediği kızım beklenti içine girme bebeğin herşeyini biz yaparız kimseye muhtaç değilsin gibi sözler eşimin kardeşi 18 yaşını doldurduğu içinde kayınvalidemin yardım parası kesiliyormuş imametini o yüzden biz alalım babam nasılsa ona da iş verirmiş çüşşş !! Kayınvalidemin evine tahmini 4 milyar giriyordur ayda
babama bu olayı anlattım Eşimi uyardı eşim çok utandı benim kızım yeni doğum yaptı kardeşin olabilir ama bize uygun düşmez dedi ..ben gecen ailemin yanında bu olayları çıtlattım ailem benim biliceğimi ben düşünüp taşın her zaman arkamda olucaklarını söylediler sağolsunlarrr

Öncelikle ailem asla aile işlerimize karışmaz annemin dediği kızım beklenti içine girme bebeğin herşeyini biz yaparız kimseye muhtaç değilsin gibi sözler eşimin kardeşi 18 yaşını doldurduğu içinde kayınvalidemin yardım parası kesiliyormuş imametini o yüzden biz alalım babam nasılsa ona da iş verirmiş çüşşş !! Kayınvalidemin evine tahmini 4 milyar giriyordur ayda
babama bu olayı anlattım Eşimi uyardı eşim çok utandı benim kızım yeni doğum yaptı kardeşin olabilir ama bize uygun düşmez dedi ..ben gecen ailemin yanında bu olayları çıtlattım ailem benim biliceğimi ben düşünüp taşın her zaman arkamda olucaklarını söylediler sağolsunlarrr

Ailenin arkanda oldugu aşikar birsey ayrica demek istedigim tam olarak buydu benim canım baban esine boyle söylemiş ya cok Cok cok iyi ve munasip olmus senin demen başka babanin annenin demesi baska oluyor o zaman jeton düşüyor bu erkeklerde ohhhh iyi demişler ama artik kaynana yuz vermissin astarini degil corabina kadar ister olmus sanki kaynini sen dogurmussun da birde bakacaksin töbeee bu kadari da pes kotu kotu konuşturcaklar insani.
Sen simdi.ne düşünüyorsun?
Bence hemen bosnamayi düşünme
Ofkeyle kalkan zararla oturuyor
Siz kac senedir evlisiniz,?

Ailenin arkanda oldugu aşikar birsey ayrica demek istedigim tam olarak buydu benim canım baban esine boyle söylemiş ya cok Cok cok iyi ve munasip olmus senin demen başka babanin annenin demesi baska oluyor o zaman jeton düşüyor bu erkeklerde ohhhh iyi demişler ama artik kaynana yuz vermissin astarini degil corabina kadar ister olmus sanki kaynini sen dogurmussun da birde bakacaksin töbeee bu kadari da pes kotu kotu konuşturcaklar insani.
Sen simdi.ne düşünüyorsun?
Bence hemen bosnamayi düşünme
Ofkeyle kalkan zararla oturuyor
Siz kac senedir evlisiniz,?
5 senelik evliyim ve evet eşim iyidir aslında yada ben sürekli çalıştığımdan ona sinir olmaya fırsat bulamamışta olabilirim hamileyken işten çıktımmm ..
Evet rencide etmek istemezdim ama başa çıkamadığımda babama söyledim

5 senelik evliyim ve evet eşim iyidir aslında yada ben sürekli çalıştığımdan ona sinir olmaya fırsat bulamamışta olabilirim hamileyken işten çıktımmm ..
Evet rencide etmek istemezdim ama başa çıkamadığımda babama söyledim

Bence de eşin iyi. Ve saf aslinda o araba olayi imza olayi falan.Birde sana bagirip cagirabilirdi yani o an hani sen laf sokmussun ya annesi ile alakali,yani bu durumda senin haklı oldugunu da biliyor.
Bence seni seviyor.
Ama arada kalıyor... oyle bir izlenim olustu kafamda .. ailesi ve senin aranda. Kimseyi kirmayi seven bir insan degil gibi

Kaynini da senin babanin sirtina yikacaklar.
Enayi misiniz siz?
Sakin kabul etme boyle bir durumu

Ka
Kaynini da senin babanin sirtina yikacaklar.
Enayi misiniz siz?
Sakin kabul etme boyle bir durumu
Kabul etmekmi aslaaa olamaz öyle birşey sonunda herkezi sarsıp kendine getiricem kayınvalidem başındaki bir oğlundan kurtulma peşinde ama 2 olucak bu gidişle ben sabretmekten Yoruldum benimde sabrımın sınırı olduğunu görücek sonunda

Çok üzüldüm kayniniza da su an evine 4 bin tl girerken gencecik oğlu kadına fazla mi gelmiş :KK43:

Ben anne değilim ama olursam sefayi da cefayi da evladimla çekerim.

Depremde bi sene orta sondaydim diye dayimlarda kaldim da evimi özledim hep.

Insanin ailesi ile yasamasi gerek.

Sizin sorununuz da önemli yanlış anlamayin da o gence ne olacak?

X