KV .

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
Merhabalar hanımlar biraz kendime ayıracak vaktim varken size içimi dökeyim istedim artık gerçekten bunaldım garip şeyler düşünmeye başladım ..
Diğer konularımdan bilen bilir KV tam karşısındakini sinir hastası eden cinsten bir insan .. Çocuğum oldu görmeye gelmedi ( 2 aylık bebeğim ) doğumdan çıktım 4 saat sonra nasılsın bile demeden para istedi kavga edicek dermanım yoktu kapattım gecen baya aradı acmadım mesaj attı açmadım her ay zor durumda olduğumuz halde para yolluyoruz duygu sömürüleri sayesinde ben konuşmak istemiyorum annenle artık beni muhatap etme dedim eşime yıpranıyorum çünkü .. Neyse bilmeyenlere kısa bir özet gectimmm .. Bugün telefonumdan video gönderilmiş kv'ye eşime neden gönderdiğini sordum merak ediyormuş dedi merak eden gelir görürdü dedim tartıştık baya .. Zoruma giden şunlar sanki borçluyuz gibi her ay haraç veriyoruz resmen hamileyken eşim işten çıkartıldı işsiz kaldı elektrik su kira doğalgaz kesildi babam destek çıktı borclarımızı kapatıp kendi oturduğu yere taşıdı Eşimi amcamın yanına işe soktu benim yanımda çekinir rahat olsun diye ( kayınvalidem durumumuzu düzelttikten sonra bizimle kalmak istedi ben kabul etmedim etmemde..))
Eşim deseniz sanki artık amcamın işinin patronu ( amcam ve babam hak konusunda çok dikkat ederler ) gecen evde çamaşır makinasını mutfağa taşıdımak istedim banyoda çok su değiyor diye taşırmısın dedim dün amcamın elemanını yollamış amcam ki kendi şahsi işini dahi yaptırmaz elemanlarına ..
Bide sürekli kardeşimi yanıma alıcam demesi pardon nere alıyorsa sanki izin versem gezip tozacak kvdem ben hamallığını yapıcam evde yokya ..
Kvdem kaynımı üstümüze almamızı istiyor ikamet vs . ne munasebetse
eşimde bayramda anneme gidicem dedi bende eşime karışamam dedim işim vardı onu yapmaya devam ettim önemsemedim bu sefer çocuğu götürebilirim dedi pardon 2 aylık anne sütü içen bebeği nereye götürmeyi düşünüyorsun doğduğunda ziyareti bırak merak edip telefon açmayan annenemi bu çocuğu verir miyim sence bu ne saçmalıktır kvdem çoçuk görmeye gelmedi bide benim götürücem ayağına aslaaaa !! Eşime döndüm bu ilişki bu lafların yüzünden annen yüzünden çok zarar görüyor benim aklıma bazı şeyler geliyor bu ilişki çıkmaza girdiğinde ben doğru yolu bulması için kendimi daha fazla yıpratmam artık haberin olsun dedim sesini çıkartmadan gitti yattı bir anda sakinleşti .. Kayınvalidemle çok sorun yaşadım sustum
Eşim işsiz kaldı ben çalıştım bişey olmaz dedim maddiyat için asla tartışmadım
Babam sürekli parayı sorun etmeyin yeterli huzurlu ol dedi hep destek çıktı ailem çıkmıcakta kim çıkıcak dedim
Maddiyatı asla sorun etmedim
Çocuğum için tedavi olurken ailesinden hiç destek görmedim eşimin iğneleyici sözler dışında ..
Sürekli aman senelerdir torun sevemedik diyip durdular herşeyini yapıcaz diyerek havadan atıp tuttular olmayan çoçuğumun arkasından ..
Eşim cezaevine girdi ( başkasının adına araba alım satımı yapmış imzaları eşim atmış zamanında araba çalıntı çıkmış) günlerce ağladım babam ilgilendi eşimin ailesi oğlumuzdur diyip bile aramadı eşimin abiler bizene bizi bulaştırmayın diyip çekildi aman eşim kimin ne olduğunu anlamış olur dedim anlamıyor ..
Ve gecen kayınvalidem Eşimi gene para mevzusundan aramış lavobom balkona açılan penceresi var duyuyorum bariz konuşulanları eşim anne yok gibi bişey söylüyor annesi de o çocuğa hiçmi bişey takılmadı dedi ben şok geçirdim çoçuğuma takılanlara göz konmasınamı üzüleyim eşimin ailesinden kimsenin gelmemesinemi eşimin yanına gittim eşime dönüp annene anne gelip ne taktınki diyemedinmi dedim eşim duymamazlığa vurdu ..
Evet evde iyi anlaşıyoruz ailesi işin içine girmediği sürece sorunumuz yok ufak tefek sorunlar dışında ama artık eşimlede konuşma vakti geldi bence böyle giderse ben bu evliliği sürdüremiceğimi düşünüyorum kafamda dolanıp duruyor aceba boşamı kürek çekiyorum diye ..
Bu evliliğe kvdemin dahil olmasından gelmediği halde evimin huzurunu kaçırmasından çok Yoruldum tartıştım yeri geldi birbirimizi yedik ama arsız anlamıyor çareyi konuşmamaktadır buldum ama eşim bana yansıtıyor konuştuklarını deli oluyorum fikir verin ..

Aileniz arkanızdayken bunları neden çektiğinizi anlamıyorum. Çok mu seviyorsun7z? Çünkü bence sorun sadece kv.de değil. Kv yokken ve karışmıyorken iyiyiz diyorsunuz ama bence sorun eşinizde. Bariz bir şekilde sizi ve ailenizi sömürülecek, yolunacak kaz olarak görüyorlar ailecek. Anlattıklarınıza göre kocaniz da aslında ricayla girdiği işi kendinin zannediyor. Konuşmakla düzelecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Çok söyleme arsız edersin diye bir laf vardır. Bence o aşamaya gelinmiş bile.

Üzgünüm ama bence de sorun eşinizde. O yüz verdikçe annesi de astarını ister tabii. Bu tarz insanlarda utanma arlanma olmuyor, düşünce olmuyor. Başkalarının üzerinden geçinmeye alışmışlar, oğullarını sömürmeyi hak görüyorlar. Oğulları da demiyorsa yeter artık huzurumuzu bozuyorsun bi uzak dur diye yani tepkisini koymazsa kurtulamazsınız bu kadından.

Kayınvalideniz bencil.
Eşiniz çok yumuşak yüzlü.
Siz de haklısınız.

Yaşanan onca badireye rağmen eşiniz ne denge kurabilmiş, ne tavır yapabilmiş. Bir zahmet yuvanızın selameti için annesine bir dur desin.

Sanki hayat boyu ödeme yapacağınız senetlere imza atmışsınız da borç ödüyorsunuz muamelesi de yapmasın size annesi artık. Çok ihtiyacı olunca ve müsait oldukça canınız da isterse edin yardımınızı çünkü yardım zorla olmaz.

Her ne yaparsa yapsın bir şey söylenmeyen kayınvalidenizin yaptıkları yapacaklarının teminatı. Bir an evvel eşinizin denge kurması gerekiyor.

Not: 2 aylık bebeğinizi babasıyla yalnız başına göndermemekte haklısınız,kayınvalideniz doğumunuza gelmediği gibi aradığında da bebek yerine para konuştuğu için kızgın olmakta da çok haklısınız ama eşinize video yolladığı için kızmayın bence. Bu eşinizin annesini savunmaya almasına neden olabilir diye düşünüyorum.

Resmen okurken sinirden çatladım yaa. Arkadaşım güzel kardeşim neden bu adamı çekiyorsun ailene yazık sana yazık. Çete gibi resmen anası haraca bağlamış oğlunuda sizin yanınıza para sızdırmaya sokmuş gibi.. Çok sabırlısınız pes

Kayinvalidenin ve esinin yanina geciricegin bir cinnet bence ise yarar,esinide gozunu korkutsan aslinda annesine biraz sert ciksa anacigi bir daha isteme curreti gostermez bence,merak ettim durumumu yok,paragoz birimi?neden zirt pirt para isterki biri heleki belirli bir yasa gelince harciyacak yerin olmaz derler?derdi ne bu kadinin?

Çok üzüldüm yasadiklariniza. 2 aylık bebeği olan kadinin tek derdi bebeği ,onun uyku düzeni,gelişimi olmalıdır.Ailesi nasıl eşinizi umursamiyor,para kaynağı olarak görüyor ve buna da mecbur olduğunuzu düşünüyorlarsa eşiniz de sizin ailenizin bunlara mecbur olduğunu düşünüyor bence. Ona gore ona cok buyuk bir iyilik yapilmiyor sonucta kendi çocuklarına yani size bakiliyor .Eşinizin telefonunuzdan video atmasi da tam üçkağıtçılik.Esiniz sizin KV ile barışmaya çalıştığınızı göstermeye çalışıyor ve ya annesi bunu istedi eşe dosta "gelinim benimle diyalog kurmaya çalışıyor" tiyatrosu oynuyor.

1.si eşin annesine karşı dik durmuyor.duracağa da benzemiyor seni kaybetme korkusu yaşatmayı deneyebilirsin.2 aylık bebek anneden ayrı bir yere asla götürülmemeli.video atması cok büyük sorun değil.para konusunda yardımcı olmayın 2.si ise Eşin nankörlük yapıyor amcana ailene karşı. iş yeri elemanını özel işlerde kullanması hiç hoş değil.ileride birgün başka başka yamuklar yaparsa ve amcan baban da duyarsa biz sana iş verdik karşılığı bu mu mevzuları oluşabilir.ya kendisine çekidüzen vermeli ya da aile işinde çalışmamalı bu tarz durumlar kriz yaratır

çocuğunun altınına birikimine göz diken edepsiz anaya bile tepki göstermiyorsa o kocanız hiç bir halt olmaz ondan ben size üzülerek söylüyorum bunu. alın çocuğunuzu gidin ailenizin yanına hem her şeyinizi onlar yapıyor hem de aradaki farkı anlayamıyor anasıyla kököz kököz baksınlar dursunlar birbirlerine sizden sakınıp anasına yedirecek sizi çocuğunuzu umursamayan bir kadına. oldu canım.

Merhabalar hanımlar biraz kendime ayıracak vaktim varken size içimi dökeyim istedim artık gerçekten bunaldım garip şeyler düşünmeye başladım ..
Diğer konularımdan bilen bilir KV tam karşısındakini sinir hastası eden cinsten bir insan .. Çocuğum oldu görmeye gelmedi ( 2 aylık bebeğim ) doğumdan çıktım 4 saat sonra nasılsın bile demeden para istedi kavga edicek dermanım yoktu kapattım gecen baya aradı acmadım mesaj attı açmadım her ay zor durumda olduğumuz halde para yolluyoruz duygu sömürüleri sayesinde ben konuşmak istemiyorum annenle artık beni muhatap etme dedim eşime yıpranıyorum çünkü .. Neyse bilmeyenlere kısa bir özet gectimmm .. Bugün telefonumdan video gönderilmiş kv'ye eşime neden gönderdiğini sordum merak ediyormuş dedi merak eden gelir görürdü dedim tartıştık baya .. Zoruma giden şunlar sanki borçluyuz gibi her ay haraç veriyoruz resmen hamileyken eşim işten çıkartıldı işsiz kaldı elektrik su kira doğalgaz kesildi babam destek çıktı borclarımızı kapatıp kendi oturduğu yere taşıdı Eşimi amcamın yanına işe soktu benim yanımda çekinir rahat olsun diye ( kayınvalidem durumumuzu düzelttikten sonra bizimle kalmak istedi ben kabul etmedim etmemde..))
Eşim deseniz sanki artık amcamın işinin patronu ( amcam ve babam hak konusunda çok dikkat ederler ) gecen evde çamaşır makinasını mutfağa taşıdımak istedim banyoda çok su değiyor diye taşırmısın dedim dün amcamın elemanını yollamış amcam ki kendi şahsi işini dahi yaptırmaz elemanlarına ..
Bide sürekli kardeşimi yanıma alıcam demesi pardon nere alıyorsa sanki izin versem gezip tozacak kvdem ben hamallığını yapıcam evde yokya ..
Kvdem kaynımı üstümüze almamızı istiyor ikamet vs . ne munasebetse
eşimde bayramda anneme gidicem dedi bende eşime karışamam dedim işim vardı onu yapmaya devam ettim önemsemedim bu sefer çocuğu götürebilirim dedi pardon 2 aylık anne sütü içen bebeği nereye götürmeyi düşünüyorsun doğduğunda ziyareti bırak merak edip telefon açmayan annenemi bu çocuğu verir miyim sence bu ne saçmalıktır kvdem çoçuk görmeye gelmedi bide benim götürücem ayağına aslaaaa !! Eşime döndüm bu ilişki bu lafların yüzünden annen yüzünden çok zarar görüyor benim aklıma bazı şeyler geliyor bu ilişki çıkmaza girdiğinde ben doğru yolu bulması için kendimi daha fazla yıpratmam artık haberin olsun dedim sesini çıkartmadan gitti yattı bir anda sakinleşti .. Kayınvalidemle çok sorun yaşadım sustum
Eşim işsiz kaldı ben çalıştım bişey olmaz dedim maddiyat için asla tartışmadım
Babam sürekli parayı sorun etmeyin yeterli huzurlu ol dedi hep destek çıktı ailem çıkmıcakta kim çıkıcak dedim
Maddiyatı asla sorun etmedim
Çocuğum için tedavi olurken ailesinden hiç destek görmedim eşimin iğneleyici sözler dışında ..
Sürekli aman senelerdir torun sevemedik diyip durdular herşeyini yapıcaz diyerek havadan atıp tuttular olmayan çoçuğumun arkasından ..
Eşim cezaevine girdi ( başkasının adına araba alım satımı yapmış imzaları eşim atmış zamanında araba çalıntı çıkmış) günlerce ağladım babam ilgilendi eşimin ailesi oğlumuzdur diyip bile aramadı eşimin abiler bizene bizi bulaştırmayın diyip çekildi aman eşim kimin ne olduğunu anlamış olur dedim anlamıyor ..
Ve gecen kayınvalidem Eşimi gene para mevzusundan aramış lavobom balkona açılan penceresi var duyuyorum bariz konuşulanları eşim anne yok gibi bişey söylüyor annesi de o çocuğa hiçmi bişey takılmadı dedi ben şok geçirdim çoçuğuma takılanlara göz konmasınamı üzüleyim eşimin ailesinden kimsenin gelmemesinemi eşimin yanına gittim eşime dönüp annene anne gelip ne taktınki diyemedinmi dedim eşim duymamazlığa vurdu ..
Evet evde iyi anlaşıyoruz ailesi işin içine girmediği sürece sorunumuz yok ufak tefek sorunlar dışında ama artık eşimlede konuşma vakti geldi bence böyle giderse ben bu evliliği sürdüremiceğimi düşünüyorum kafamda dolanıp duruyor aceba boşamı kürek çekiyorum diye ..
Bu evliliğe kvdemin dahil olmasından gelmediği halde evimin huzurunu kaçırmasından çok Yoruldum tartıştım yeri geldi birbirimizi yedik ama arsız anlamıyor çareyi konuşmamaktadır buldum ama eşim bana yansıtıyor konuştuklarını deli oluyorum fikir verin ..
Sorun kayınvaliden değil ki, kocan. Resmen kapak atmış ailene. Yüzsüzün, utanmazın önde gideni. Alınma da sanki ailen sana koca kiralamış gibi duruyor okuyunca. Niye çekiyorsun bilemedim.

Kv bencil , çıkarcı bir kadın belli. ona karşı net bir tavır sergileyemeyen eşiniz ondan daha suçlu. Eşiniz nasıl kv yi rahata alıştırmışsa ailenizde eşinizi rahata alıştırmış. Rica minnet girdiği işte kendini ispatlamak için herkesten fazla çalışması gerekirken diğer çalışanlar üzerinden patronculuk oynaması çok çirkin bir davranış. Siz kv sorunlu diyorsunuz ama sorunlu olan eşiniz..

Eşinizin yaptığı nankörlüğe nasıl göz yumuyorsunuz. Ne demek amcanızın işyerin de patronculuk oynamak?

Benim eşim böyle nankörlük yapsa ilk isim amcamı arayıp işine son vermesini isterim hiç kimse enayi değil. Eşiniz cin olmadan adam çarpmaya kalkmış.

Bence armut dibine düşer gibi eşiniz de kv ye benzemiş. Siz ne yaparsanız yapın o kv nizin eğitim ve terbiyesini aldığı için asla düzelmeyecek. Bence aileniz de arkanizdayken bu kadar desteğe boşanın canım ailenin size güller gibi bakacağından eminim.

Boşanmayı kesinlikle düşünün çünkü eşiniz kv nizin tıpkısının aynısı.

Okurken ben sinirden çatladım. Böyle kocam olsa çoktan kapının önüne koymuştum. Yanlış anlama da eşin sana değer vermiyor resmen aileni sömürmek için seninle evli sanki.

Nasıl bir sırtlan kümesine düşmüşsün torununu bile merak etmeden devamlı para derdinde benimkilerden fena olanlar da varmış valla bunlar resmen sizi kullanıyor kusura bakmayın eşinde dahil ailen sayesinde her şeyden yırtmış hala kendi ailesine para yedirme derdinde bence her şeyi ailene anlar onlar konuşsun anlamazsa yol ver gitsin

Babaniz ve amcaniz babalik yapmış.
Sükrunu bilecegi yerde piskince davraniyor.

Ic guveysi konumunda burdan bakinca hala annesine net bir tavir koyamiyor.

Annesinin hiç mi geliri yok da sürekli para istiyor bu anneler de ayrı bi alem çocuk bu ayol bankamatik değil.

Aynısını esiniz annesine yapsa hos değil.

Sizin aileniz de size aşırı destek veriyor ben olsam yapmam.

Esiniz sorumluluk almadikca olgunlasmaz.

Benim kuzenim evinde yeni evli iken kaç ay kaynini baktı kimse öyle çok minnettar kalmadi.

Zora gelince kaçan rahata gelince koşan aile uyeleri tabi size kambur olur ve esiniz de çok ciddi sorunlar olmasa da.

Dik duruşlu biri değil. Karakter olarak yeterli değil.

Acele karar vermeyin iyice düşünün oluru vardir belki.

X