Oturdugumuz daire sözde esımın orayı kıraya verip baska yerde oturabılırz. Gelırıde cok kotu degıl
Ailenizin evine gitmişsiniz artık sizin yapacağınız tek şey beklemek. Eşiniz halledecek.Konu açmıştım arkadaşlar kv rahat bırakmıyor diye şimdi ailemin yanındayım eşimlede telefonda konuştuk annesınden dolayı gelmeyecegımı soyledım önce anlamak istemedı ama sonrasında annesiyle konustugunu sık sık rahatsız etmez artık sanırım gıbı msj atmıs ama cokda ikna olmadım. Eve gel gibisinden konustu istemıyorum o evi dedım. Şimdi ben eşimi o evden çıkmak için nasıl ikna edebilirim ilk defa ailemde kalacagım evlendıgımden beri. Bu çokca canını sıkmısdır umuyorum. Annesi ile konusmus dahi olsa genede bır kac gun sonra aynı davranacagını dusunuyorum kv nın o sebebten evden cıkmak ıstıyorum. Sizce nasıl bır yol izlemeliyım. Kv dısında esımle bır problemım yok huzurumuz yerındedır kv dısında.
Aynı binada ama aynı evde yasıyor gıbıyızAynı evde mi yaşıyorsunuz kv ile?
Evlenmenin ailelerden bağımsız ev kurmak olduğu idrak edildiğinde bu tür sorunlar kalmayacak
O zaman çıkın ayrı eve ya o evi kiraya verin ya da satın yolunuza bakınAynı binada ama aynı evde yasıyor gıbıyız
Konu açmıştım arkadaşlar kv rahat bırakmıyor diye şimdi ailemin yanındayım eşimlede telefonda konuştuk annesınden dolayı gelmeyecegımı soyledım önce anlamak istemedı ama sonrasında annesiyle konustugunu sık sık rahatsız etmez artık sanırım gıbı msj atmıs ama cokda ikna olmadım. Eve gel gibisinden konustu istemıyorum o evi dedım. Şimdi ben eşimi o evden çıkmak için nasıl ikna edebilirim ilk defa ailemde kalacagım evlendıgımden beri. Bu çokca canını sıkmısdır umuyorum. Annesi ile konusmus dahi olsa genede bır kac gun sonra aynı davranacagını dusunuyorum kv nın o sebebten evden cıkmak ıstıyorum. Sizce nasıl bır yol izlemeliyım. Kv dısında esımle bır problemım yok huzurumuz yerındedır kv dısında.
Yeni ev tutup kontratı gösterene kadar dönmezdim ben olsam. Bu erkek milleti hep söz veriyor çünkü. Ben iki ay annemlerde kalır ev alırız diyen kocasına inanan bir kadın tanıyorum. Küçük çocuğu 16 yaşındaydı kendi evi olduğunda. Üç ve kp ölmüştü de öyle o da...Konu açmıştım arkadaşlar kv rahat bırakmıyor diye şimdi ailemin yanındayım eşimlede telefonda konuştuk annesınden dolayı gelmeyecegımı soyledım önce anlamak istemedı ama sonrasında annesiyle konustugunu sık sık rahatsız etmez artık sanırım gıbı msj atmıs ama cokda ikna olmadım. Eve gel gibisinden konustu istemıyorum o evi dedım. Şimdi ben eşimi o evden çıkmak için nasıl ikna edebilirim ilk defa ailemde kalacagım evlendıgımden beri. Bu çokca canını sıkmısdır umuyorum. Annesi ile konusmus dahi olsa genede bır kac gun sonra aynı davranacagını dusunuyorum kv nın o sebebten evden cıkmak ıstıyorum. Sizce nasıl bır yol izlemeliyım. Kv dısında esımle bır problemım yok huzurumuz yerındedır kv dısında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?