Kv yüzünden evden ayrıldım

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Konu açmıştım arkadaşlar kv rahat bırakmıyor diye şimdi ailemin yanındayım eşimlede telefonda konuştuk annesınden dolayı gelmeyecegımı soyledım önce anlamak istemedı ama sonrasında annesiyle konustugunu sık sık rahatsız etmez artık sanırım gıbı msj atmıs ama cokda ikna olmadım. Eve gel gibisinden konustu istemıyorum o evi dedım. Şimdi ben eşimi o evden çıkmak için nasıl ikna edebilirim ilk defa ailemde kalacagım evlendıgımden beri. Bu çokca canını sıkmısdır umuyorum. Annesi ile konusmus dahi olsa genede bır kac gun sonra aynı davranacagını dusunuyorum kv nın o sebebten evden cıkmak ıstıyorum. Sizce nasıl bır yol izlemeliyım. Kv dısında esımle bır problemım yok huzurumuz yerındedır kv dısında.

Sırf kocanızı ikna etmek için evden ayrılarak hata etmişsiniz. Peki başka bir eve çıksanız karşılayabilecek maddi durumunuz var mı hem kirayı hem ev hem çocuk masrafını tek maaş ile karşılayabilecek mi eşiniz?

Oturdugumuz daire sözde esımın orayı kıraya verip baska yerde oturabılırz. Gelırıde cok kotu degıl

Ailenizin evine gitmişsiniz artık sizin yapacağınız tek şey beklemek. Eşiniz halledecek.

Evden ayrılırken bir daha dönmemeyi göze alarak çıkmışsınızıdr umarım. Ters teperse, eşiniz gelme o zaman derse ortada kalırsınız. Gidişiniz biraz blöf sanırım.

Kv ile aynı apartmanda oturuyorsunuz ve kira ödemiyorsunuz. Eşinizin evi ayırma konusunda yeterli maddi gücü var mı? Yoksa eğer bunu da düşünün.

Kv nin eve sık sık gelmeyeceği sözünü aldıysanız bence bir iki güne eve dönün. Sizin çağırdınız zamanlarda ya da çok sık olmama kaydıyla örneğin haftada belirlediğiniz iki üç gün beraber yemek yiyin. Salı-Pazar akşamı gibi. Yine eskisi gibi olursa evi dönmemek üzere terkedeceğinizi söylersiniz.

Bu benim görüşüm tabi.

Iyi karar vermissiniz cocugunu dudagindan open kvye ben de guvenmezdim. Biraz rahat biraksin insanlari. Tasinmaniz da sıkıntılı olur kadin ayilip bayilir. Umarim rahat birakmayi ogrenir de buna gerek kalmaz

Eşini evdeyken ikna etseydin keşke böyle uzaktan zor olacak sanki. Neyse madem bişe yaptın arkasında dur.

Önceki konunuzu biliyorum ve tek çözüm taşınmak

Gündüz burda açtığınız konuya gelen yorumlardan gaza gelip de evden ayrılmış gibisiniz.
Düşünmeden hareket ettiğinizi düşündüm.
Hiçbir sonuca varmadan da geri döneceksiniz bence.
Eşiniz ikna edecek sizi.
Keşke evden ayrılmadan karşılıklı konuşsaydınız bi kocanızla.
O adam o evden çıkmaz.
Annesini yalnız bırakmamak adına aynı binada oturmuş, şimdi neden çıksın.
Umarım işler sarpa sarmaz.
Madem yaptınız birşey arkasında durun birşeyler değişsin o halde.

Sizde çok beklenti içindesiniz... Daha önceki konularınıza baktım da yok abimin esi aramıyor sormuyor demişşiniz. Eee simdide kaynanam çok geldiği için evi terk ettim diyosun.. Bence siz kocanız ailesiyle görüstğrmeyip kendi ailenize odaklanmak istiyorsunuz.. Yazık birde acıtasyon yaparak insanları kendinize haklı çıkarmasını istiyorsunuz

Eşiniz ev değiştirmez bana kalırsa karşılıklı oturun konuşun anne evine gitmek pek iyi bi çözüm gibi gelmedi bana.uzatmadan çözmeye bakın tabi ciddi ciddi evi terketmediyseniz

Yeni ev tutup kontratı gösterene kadar dönmezdim ben olsam. Bu erkek milleti hep söz veriyor çünkü. Ben iki ay annemlerde kalır ev alırız diyen kocasına inanan bir kadın tanıyorum. Küçük çocuğu 16 yaşındaydı kendi evi olduğunda. Üç ve kp ölmüştü de öyle o da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…