KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

allah yardimcin olsun hamilelikte el kaldirmak ne demek ??? Karninda onun bebegini tasiyorsun yani hamilelikte boyle yapan kim bilirr daha sonra ne yapar ?? boşa hemen bende hamileyim ama benim esim gayet saygilidir . Beni oper cicekler alir yani hamileliktede ilk evlendigimizdede yani hamile iken yapmasi coook cook kotu direk kurtul cocugunun burnunun ucunu dahide gosterme dogunca el kaldirmak ne demek ? ve lutfen sesiz kalmayin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nirim-bosaniyoruz.798551/page-7#post-39532919

bunu cuma yazmış.
Sanki okuduğu konulardan harmanlama yapmış gibi. Başka bir konuda velayet ile ilgili yorum yapmış

Pööff var ya önce nice sonra bu. Hayır canınız trollük yapmak istiyorsa, eğlenmek istiyorsanız şöyle şenlikli, absürt konular açın en azından da siz de gülün biz de gülelim. Böyle acıklı konularla bizi üzmenin alemi ne? Hayır eğleniyorsunuz desem insan bundan nasıl zevk alır?
Bu arada nice gerçek miydi? Pasifleştirilmiş 2 hesabı da.

allah yardimcin olsun hamilelikte el kaldirmak ne demek ??? Karninda onun bebegini tasiyorsun yani hamilelikte boyle yapan kim bilirr daha sonra ne yapar ?? boşa hemen bende hamileyim ama benim esim gayet saygilidir . Beni oper cicekler alir yani hamileliktede ilk evlendigimizdede yani hamile iken yapmasi coook cook kotu direk kurtul cocugunun burnunun ucunu dahide gosterme dogunca el kaldirmak ne demek ? ve lutfen sesiz kalmayin
Bi konuya yazdığı mesaj.. Allahım şoklardayımmm

bunu cuma yazmış. oysa 2 gün önce olmuş olay..
Yok artık yaaa , bizde saf saf üzülüyoruz akıl veriyoruz burda. Paranoyak olduk artık yani sayelerinde:KK57: gerçek olanlara da inanamıycaz yakında...

Pööff var ya önce nice sonra bu. Hayır canınız trollük yapmak istiyorsa, eğlenmek istiyorsanız şöyle şenlikli, absürt konular açın en azından da siz de gülün biz de gülelim. Böyle acıklı konularla bizi üzmenin alemi ne? Hayır eğleniyorsunuz desem insan bundan nasıl zevk alır?
O konuda sahte demeyin bayılırım

Sahte değildir ama oda pek normal deil gibi. Biz onun için burada endişe ederken o diğer hesabı ile girip bizim yazdıklarımızı takip etmiş.

Sahte değildir ama oda pek normal deil gibi. Biz onun için burada endişe ederken o diğer hesabı ile girip bizim yazdıklarımızı takip etmiş.
Diğer hesabıyla mı girmiş? Ben kendi hesabıyla girmiş sanmıştım Kazenin dediğinden. Belki yazacak gücü kendinde bulamadı. Herkes boşan boşan deyince, o da boşanmak istemeyince. Kötü düşünmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Valla ben de anlamadım. Önce iki hesabı da banlandı, sonra konularına kilit vurulmuş. Bilen biri bizi aydınlatsın lütfen.
Canm nice diger hesabiyla girip kazen icin konu acmisti. Orada tartistiklari icin banlanmistir sanirim. Yoksa konusu fake olsa soylerlerdi.

Ben nice la özeldende konuşmuştum bana yemek tarifleri vermişti fake değildi ama oda değişik bir insan galibao_O

Diğer hesabıyla mı girmiş? Ben kendi hesabıyla girmiş sanmıştım Kazenin dediğinden. Belki yazacak gücü kendinde bulamadı. Herkese boşan boşan deyince, o da boşanmak istemeyince. Kötü düşünmek istemiyorum.

Onların evliliği zaten bitmiş ki, 1 yıl öncesinden sıkıntılıymış. Ortada evlilik diye bir şey yokmuş ki. O diğer hesabından açtığı cinsellik konusunu okudun mu? Hayır ben erkek olsam böyle konuşan bir kadından kaçardım. Çok kötü bir üslubla anlatmış ben utandım.

Hatta yaptığı yemeklerin fotoğraflarınıda atmıştı yani hiç beklemezdim çok iyi bir insan gibiydi :eek:

X