- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
-
- Konu Sahibi pembeolsunn
Cok uzuldum yahamile bir anne adayi olarak bosanin hemen ha elindende alamazlar hicbir hakim minicik bir bebegi baba tarafina vermez :) eger almaya calosirlarsa (gormeye gelince )yaninizda 3-4 kisi olsin yanliz kalmayin birde telfonunuzdan video ya alin ki eger bebeginizi alirlarsa elinizde bir belge olsun ! Boylece bebeginizi cok zor gorustirursunz :)) alah yardmcin olsun cnmm özel msj at konusalimm bazi seylsr diyecegim cok uzuluyorum ben mis gibi hissettim seni
S
Aaaa benimde nasıl canım sıkıldı hiç hoş bir şey değil insanların duygularıyla oynuyor!
hemde ne yazık onlar okdar cok hisediyorlar ki Allh korkusu kalmadı insanlarda benmde bebeğim hala daha rüyalarında ağlıyor ilk 3ay hep korkup ağlamıstı onunla hep konus canım sakinleştir kıyamam minik bebeğe olan hep onlara oluyorBebeğini almazlar, alamazlar. Seni tehdit falan ederlerse kayıt et.
Yazık ya daha dünyaya gelmemiş bir bebek şimdiden şiddetle karşılaşıyor. Bu insanlar iyice zıvanadan çıktı. Yazıklar olsun..
Tövbe tövbe.. Gerçekten normal değil yani şizofrenik hareketler bunlarhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebegim-yardimm.799246/page-13#post-39633275
Bir de şuradaki yorumu var. Konu sahibi zaten bebeğinin alınamayacağını çok iyi biliyormuş
o bebeği hayatta alamaz. hiç boşuna üzmeyin kendinizi.Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorummmaasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr
Bildirdim konuyu çıkar kokusuTövbe tövbe.. Gerçekten normal değil yani şizofrenik hareketler bunlar
Konu sahte olabilir okypete bildirdim.o bebeği hayatta alamaz. hiç boşuna üzmeyin kendinizi.
allaala. nasıl anladınKonu sahte olabilir okypete bildirdim.
Konu sahibinin diğer konulara yaptığı yorumlar ilginç. Konusuyla hiç uyuşmuyor.annaa noldu. konu fakemi yoksa
Konu sahibinin aynı gün içerisinde farklı konulara garip yorumlar yaptığını tespit etti Akasya arkadaşımızannaa noldu. konu fakemi yoksa
Alıntıladık önceki sayfalarda var.allaala. nasıl anladın
Aslında ben etmedim diğer konuda bir arkadaş fark etmiş.Konu sahibinin aynı gün içerisinde farklı konulara garip yorumlar yaptığını tespit etti Akasya arkadaşımız
esim boyle biri degildi saolsun mustakbel kv decigim neyle kandirmissa kocami boyle yapti !
allaala. nasıl anladın
Uzuldumcabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))
Cok uzuldum yahamile bir anne adayi olarak bosanin hemen ha elindende alamazlar hicbir hakim minicik bir bebegi baba tarafina vermez :) eger almaya calosirlarsa (gormeye gelince )yaninizda 3-4 kisi olsin yanliz kalmayin birde telfonunuzdan video ya alin ki eger bebeginizi alirlarsa elinizde bir belge olsun ! Boylece bebeginizi cok zor gorustirursunz :)) alah yardmcin olsun cnmm özel msj at konusalimm bazi seylsr diyecegim cok uzuluyorum ben mis gibi hissettim seni
Uzuldumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...me-bile-bakmiyor.800191/page-23#post-39632956
Bizimle dalga mı geçiyorsun?
Ancak ruh hastası bir insan böyle insanları üzerek mutlu olabilir galîbaevet cidden benim de canım sıkıldı... neden böyle birşey yapmış olabilir ?