KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Bebeğini almazlar, alamazlar. Seni tehdit falan ederlerse kayıt et.
Yazık ya daha dünyaya gelmemiş bir bebek şimdiden şiddetle karşılaşıyor. Bu insanlar iyice zıvanadan çıktı. Yazıklar olsun..
hemde ne yazık onlar okdar cok hisediyorlar ki Allh korkusu kalmadı insanlarda benmde bebeğim hala daha rüyalarında ağlıyor ilk 3ay hep korkup ağlamıstı onunla hep konus canım sakinleştir kıyamam minik bebeğe olan hep onlara oluyor

o bebeği hayatta alamaz. hiç boşuna üzmeyin kendinizi.

esim boyle biri degildi saolsun mustakbel kv decigim neyle kandirmissa kocami boyle yapti !

Allasen kimi kandiriyorsun burda, kendinimi, bizi mi? Hiç bir normal düsünen bir erkek asla ve asla karisini dövmez, kalmis 7 aylik hamile karisini. Esin doldurulmasi gerekmiyor. Siddeti kullanan, ana kuzusu maço bir erkek iste.

Zaten konun ilk basta belirtmistin esinin daima annesinin tarafini tuttugunu. Böyle bir ana kuzusuna niye bebek yapiyorsunuz? Hersey güllik güllistanlikene seni dövmesini asla inanmiyorum. Eger fiziksel siddet yoksa, kesinlike zihinsel, duygusal siddet var olmustur, sadece sen bunu görmek istemedin, yada umursamadin.

Yani kisacasi o kv'deye hiiiç suç atma. Tüm suç esinde. Umarim suçu kv'dede bularak yarin birgün bu hayvan ile (baska bir laf bulamiyorum, kusuruma bakma) barismazsin..

allaala. nasıl anladın

Uzuldum cabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))

Bu yorumlar daha bugün yazılmış başka bir konuya yazmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…