KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Cok uzuldum ya :KK43: hamile bir anne adayi olarak :KK43: bosanin hemen ha elindende alamazlar hicbir hakim minicik bir bebegi baba tarafina vermez :) eger almaya calosirlarsa (gormeye gelince )yaninizda 3-4 kisi olsin yanliz kalmayin birde telfonunuzdan video ya alin ki eger bebeginizi alirlarsa elinizde bir belge olsun ! Boylece bebeginizi cok zor gorustirursunz :)) alah yardmcin olsun cnmm özel msj at konusalimm bazi seylsr diyecegim cok uzuluyorum ben mis gibi hissettim seni :KK43:

Bebeğini almazlar, alamazlar. Seni tehdit falan ederlerse kayıt et.
Yazık ya daha dünyaya gelmemiş bir bebek şimdiden şiddetle karşılaşıyor. Bu insanlar iyice zıvanadan çıktı. Yazıklar olsun..
hemde ne yazık onlar okdar cok hisediyorlar ki Allh korkusu kalmadı insanlarda benmde bebeğim hala daha rüyalarında ağlıyor ilk 3ay hep korkup ağlamıstı onunla hep konus canım sakinleştir kıyamam minik bebeğe olan hep onlara oluyor

Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorumm :KK43: maasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr
o bebeği hayatta alamaz. hiç boşuna üzmeyin kendinizi.

esim boyle biri degildi saolsun mustakbel kv decigim neyle kandirmissa kocami boyle yapti !

Allasen kimi kandiriyorsun burda, kendinimi, bizi mi? Hiç bir normal düsünen bir erkek asla ve asla karisini dövmez, kalmis 7 aylik hamile karisini. Esin doldurulmasi gerekmiyor. Siddeti kullanan, ana kuzusu maço bir erkek iste.

Zaten konun ilk basta belirtmistin esinin daima annesinin tarafini tuttugunu. Böyle bir ana kuzusuna niye bebek yapiyorsunuz? Hersey güllik güllistanlikene seni dövmesini asla inanmiyorum. Eger fiziksel siddet yoksa, kesinlike zihinsel, duygusal siddet var olmustur, sadece sen bunu görmek istemedin, yada umursamadin.

Yani kisacasi o kv'deye hiiiç suç atma. Tüm suç esinde. Umarim suçu kv'dede bularak yarin birgün bu hayvan ile (baska bir laf bulamiyorum, kusuruma bakma) barismazsin.. :KK14:

allaala. nasıl anladın

Uzuldum :KK43: cabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))

Cok uzuldum ya :KK43: hamile bir anne adayi olarak :KK43: bosanin hemen ha elindende alamazlar hicbir hakim minicik bir bebegi baba tarafina vermez :) eger almaya calosirlarsa (gormeye gelince )yaninizda 3-4 kisi olsin yanliz kalmayin birde telfonunuzdan video ya alin ki eger bebeginizi alirlarsa elinizde bir belge olsun ! Boylece bebeginizi cok zor gorustirursunz :)) alah yardmcin olsun cnmm özel msj at konusalimm bazi seylsr diyecegim cok uzuluyorum ben mis gibi hissettim seni :KK43:

Bu yorumlar daha bugün yazılmış başka bir konuya yazmış..

X