KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Bebeğinizi sizden alamazlar,içiniz rahat olsun... Vicdanı rahat mı acaba şuan? O size değil doğmamış bebeğine bile şiddet uygulamış farkında mı acaba? Yazık.

Bu kayınvalidelerin derdi nedir anlamıyorum?nasıl insanlar bunlar ailecek izlediler demek! Yazıklar olsun hepsine,hamile kadına vuran o eller kırılsın.o bakan gözler kör duyan kulakları sağır, konuşan dilleri lal olsun.acaip üzüldüm. Anasının kuzusu,vicdanları nasıl rahat bu tiplerin ya.evlendirmeseymiş oğlunu koysaymış köşe yastığı gibi salonuna.

Hayatta alamaz mahkeme direkt olarak anneye verior cnm icini ferah tut.paran olmasada ondan alip o parayi sana veriorlar yinede baktiriolar bebegine uzulme.sakin

Bebeğini senden alamaz, sen kork dön diye demiştir onu. Sakın dönme o eve. Ne o kayınvalide nede o kocayla bir ömür geçmez.. Bebeğini sakin huzurlu bir ortamda büyüt. Alabiliyorsan darp raporuda al mahkemede işini kolaylaştırır.
Yazık yazık hamile kadına el mi kalkar, ki biz kadına el kalkmasına dayanamıyoruz

UOTE="pembeolsunn, post: 39634821, member: 661042"]bana yaptiklari kayit altinda zaten telefonumdan se s kaydettim mahkemede gosterecegim artik hic sansi yok[/QUOTE]
Afedersiniz de eşiniz size vururken falan nasıl telefona çekmek aklınıza geldi hadi geldi diyelim o hengamede nasıl başarabildiniz.

UOTE="pembeolsunn, post: 39634821, member: 661042"]bana yaptiklari kayit altinda zaten telefonumdan se s kaydettim mahkemede gosterecegim artik hic sansi yok
Afedersiniz de eşiniz size vururken falan nasıl telefona çekmek aklınıza geldi hadi geldi diyelim o hengamede nasıl başarabildiniz.[/QUOTE]
Konu sahibinin eşi ona bağırmazmış bile öyle yazmış bir konuda. Bu da rüya olmasın?

Boşanma sonrası o yaşta bir bebeği annesinden alacak bir mahkeme yok türkiyede
öyle bir kanun yok bebek annede kalır avcunu yalar
alsa da sanki bakacak bebek heba olur gider, daha anne karnında şiddetgöstermiş bebeğine
Ya ona bir şey olsaydı
Bebeğiniz sizde kalır korkmayın

ana oğul arasında böyle marazi bir bağın ensestten hiçbir farkı yok, net.

bir kadının hem de hamile bir kadının dövülmesine ses etmeyen ortamdaki diğer kadınlara da yazıklar olsun

bebeğini alamaz onu geçsin bi kere bilakis sen dişli çıkarsan onun donuna kadar alırsın darp raporun olsaydı keşke

aynı benim gibi ( cok üzüldüm ya bende 7 aylık hamileyken şiddet gördüm yazık erkekler güçlerini ancak böyle gösteriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…