KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Bebeğinizi sizden alamazlar,içiniz rahat olsun... Vicdanı rahat mı acaba şuan? O size değil doğmamış bebeğine bile şiddet uygulamış farkında mı acaba? Yazık.

Bu kayınvalidelerin derdi nedir anlamıyorum?nasıl insanlar bunlar ailecek izlediler demek! Yazıklar olsun hepsine,hamile kadına vuran o eller kırılsın.o bakan gözler kör duyan kulakları sağır, konuşan dilleri lal olsun.acaip üzüldüm. Anasının kuzusu,vicdanları nasıl rahat bu tiplerin ya.evlendirmeseymiş oğlunu koysaymış köşe yastığı gibi salonuna.

Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorumm :KK43: maasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr
Hayatta alamaz mahkeme direkt olarak anneye verior cnm icini ferah tut.paran olmasada ondan alip o parayi sana veriorlar yinede baktiriolar bebegine uzulme.sakin

Bebeğini senden alamaz, sen kork dön diye demiştir onu. Sakın dönme o eve. Ne o kayınvalide nede o kocayla bir ömür geçmez.. Bebeğini sakin huzurlu bir ortamda büyüt. Alabiliyorsan darp raporuda al mahkemede işini kolaylaştırır.
Yazık yazık hamile kadına el mi kalkar, ki biz kadına el kalkmasına dayanamıyoruz:KK43:

UOTE="pembeolsunn, post: 39634821, member: 661042"]bana yaptiklari kayit altinda zaten telefonumdan se s kaydettim mahkemede gosterecegim artik hic sansi yok[/QUOTE]
Afedersiniz de eşiniz size vururken falan nasıl telefona çekmek aklınıza geldi hadi geldi diyelim o hengamede nasıl başarabildiniz.

UOTE="pembeolsunn, post: 39634821, member: 661042"]bana yaptiklari kayit altinda zaten telefonumdan se s kaydettim mahkemede gosterecegim artik hic sansi yok
Afedersiniz de eşiniz size vururken falan nasıl telefona çekmek aklınıza geldi hadi geldi diyelim o hengamede nasıl başarabildiniz.[/QUOTE]
Konu sahibinin eşi ona bağırmazmış bile öyle yazmış bir konuda. Bu da rüya olmasın?

Boşanma sonrası o yaşta bir bebeği annesinden alacak bir mahkeme yok türkiyede
öyle bir kanun yok bebek annede kalır avcunu yalar
alsa da sanki bakacak bebek heba olur gider, daha anne karnında şiddetgöstermiş bebeğine
Ya ona bir şey olsaydı
Bebeğiniz sizde kalır korkmayın

ana oğul arasında böyle marazi bir bağın ensestten hiçbir farkı yok, net.

bir kadının hem de hamile bir kadının dövülmesine ses etmeyen ortamdaki diğer kadınlara da yazıklar olsun

bebeğini alamaz onu geçsin bi kere bilakis sen dişli çıkarsan onun donuna kadar alırsın darp raporun olsaydı keşke

Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorumm :KK43: maasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr
aynı benim gibi ( cok üzüldüm ya bende 7 aylık hamileyken şiddet gördüm yazık erkekler güçlerini ancak böyle gösteriyorlar

X