KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Inanmak istemiyorum dünyada böyle insanlarin yasadigina ... Allah sabır versin kardeşim hiç arayip sormadimi peki ailen ne diyor bu işe

anası peygamberse ona tapsın bi karısını elinde tutamamış damızlık hayvan.bence sen mutlu olduğunu düşünüyorsun.bu bir kere doldurma ile olmaz.darp raporundan sonra telefonlarını dinlettir.bu tehditlerini bir bir kaydetsinler.polisten uzaklaştırma çıkar.

Hamile esine boyle davraniyor demek ...
Bebegini alamaz merak etme. Annesi cocuga zarar vermedikce bebek annenin bakimina muhtac oldugu icin vermezler ona.
Ama sen darp raporu alsaydin en azindan siddet gosterdigi belgelenirdi...
Yarin sabah alacagim zaten 1 gun oldu evi terk edeli yarin sabah erkenden alacagim

Inanmak istemiyorum dünyada böyle insanlarin yasadigina ... Allah sabır versin kardeşim hiç arayip sormadimi peki ailen ne diyor bu işe
Ailem cok ofkeliler kardsler m gelinlerimiz babam annem herkez arkamdalar arayip sormadi annecigi ona bir kiz bulmus gelin adayi alsin oglunu basina calsin artikk !!

Bence de kacan kovalanir hesabi arkandan gelir. Sana, size yaptiklarini unutma nolur...
Gelirinin olmasi cok guzel, bak o adama mudane etmemişsin ne guzel. Bu bile buyuk bir sey.

Allah o eşin denecek adam(lafın gelişi adam değil çünkü) nasıl biliyosa öyle yapsın Allahından bulsun pislik! İnsan müsvettesi resmen ilk defa bi konudan bu kadar etkilendim böyle ağladım. Anasıyla kalsın bırak iflah olmasın! Eli kırılsın b.k alır yavrunu tavuk mu alıyor?! Sakın korkma hiç bişey alamaz o senden o adama evladımı bile göstermezdim!

Bebeği sizden alamaz imkansız mahkeme bebeği size verir. Bir yerinizde şişlik morluk falan varsa darp raporu alın hemen. Ne adi insanlar var ya. Hadi o adam böyle karaktersiz evde bir sürü insan var hiçbiri engel olmaz mı. Pes vallahi şaşırdım.

Sizi kayınvalideniz mi dövmüş, sürüklemiş?

Gözünüzü kapatmışsınız kocam harika diye, dayak yemeniz bile açmamış.

Aklı başında bir insan ''doldurulur'' mu?

Kesinlikle boşanın. Bebeğinizi alma ihtimalleri sıfır. Maaşınız da gayet iyi, mis gibi geçinirsiniz.

kocanızın aciziyetliğinden kendi aklının yoksunluğundan anasının eteğinin altından çıkamamasından ben utandım
onlara tükürseniz utanmazlar birde o aşağılık kadının adını koyacaklarmış
allah korusun ad sahibine çeker diye istemiyorum deseydin

11 aylik evliyim ben ve 7 aylik hamileyim bana bunlar yapilirken kv dem cekirdek citlayip komsdi filmi gibi kahkaha atip izliyordu seytan diyorku onlari sac bas yol !!

11 aylik evliyim ben ve 7 aylik hamileyim bana bunlar yapilirken kv dem cekirdek citlayip komsdi filmi gibi kahkaha atip izliyordu seytan diyorku onlari sac bas yol !!

Kayınvalideniz zaten felaket evet.

Ama eşiniz sizi gerçekten sevse dolmazdı da, sizi dövmezdi de.

Kararlı olun, güzelce büyütün çocuğunuzu. O aile ile büyütseymişsiniz zaten hasta olurmuş çocuk.

Eger bu yazdikalriniz bu sekilde gelisti ve tamamen gercekse gercekten psikopot bir adamla evliymissiniz. tek bir lafin ustune sacinizdan suruklemeler diger odaya goturup dovmeler. sonraki gun hirsini alamayip tekrar suruklemeler gercekten normal olamayacak kadar psikopatca davranislar. arkadaslarinda dedigi gibi dava acin ordakileri sahit gosterin artik sahitlik etmezseler onalrin vicdanian kalmis bisey. tazminat nafaka herseyi deneyin. zaten bebegi sizden alamazlar. ve darp raporu keinlikle alin. gordugum ilk basla gurur yapip bu rapor hic alinmiyor ama butun prosedur icin cok gerekli bisey.

Ona nasıl bir koca nadil bir KV ??? Allahtan korkuları yokmu bunların ..Çocuk almak okadar kolay değil, seni korkutuyor...

bana yaptiklari kayit altinda zaten telefonumdan se s kaydettim mahkemede gosterecegim artik hic sansi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…