- Konu Sahibi pembeolsunn
Inanmak istemiyorum dünyada böyle insanlarin yasadigina ... Allah sabır versin kardeşim hiç arayip sormadimi peki ailen ne diyor bu işe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin sabah alacagim zaten 1 gun oldu evi terk edeli yarin sabah erkenden alacagimHamile esine boyle davraniyor demek ...
Bebegini alamaz merak etme. Annesi cocuga zarar vermedikce bebek annenin bakimina muhtac oldugu icin vermezler ona.
Ama sen darp raporu alsaydin en azindan siddet gosterdigi belgelenirdi...
Ailem cok ofkeliler kardsler m gelinlerimiz babam annem herkez arkamdalar arayip sormadi annecigi ona bir kiz bulmus gelin adayi alsin oglunu basina calsin artikk !!Inanmak istemiyorum dünyada böyle insanlarin yasadigina ... Allah sabır versin kardeşim hiç arayip sormadimi peki ailen ne diyor bu işe
Al canim al. En azindan ailen arkanda.Yarin sabah alacagim zaten 1 gun oldu evi terk edeli yarin sabah erkenden alacagim
11 aylik evliyim ben ve 7 aylik hamileyim bana bunlar yapilirken kv dem cekirdek citlayip komsdi filmi gibi kahkaha atip izliyordu seytan diyorku onlari sac bas yol !!Sizi kayınvalideniz mi dövmüş, sürüklemiş?
Gözünüzü kapatmışsınız kocam harika diye, dayak yemeniz bile açmamış.
Aklı başında bir insan ''doldurulur'' mu?
Kesinlikle boşanın. Bebeğinizi alma ihtimalleri sıfır. Maaşınız da gayet iyi, mis gibi geçinirsiniz.
11 aylik evliyim ben ve 7 aylik hamileyim bana bunlar yapilirken kv dem cekirdek citlayip komsdi filmi gibi kahkaha atip izliyordu seytan diyorku onlari sac bas yol !!
bana yaptiklari kayit altinda zaten telefonumdan se s kaydettim mahkemede gosterecegim artik hic sansi yokEger bu yazdikalriniz bu sekilde gelisti ve tamamen gercekse gercekten psikopot bir adamla evliymissiniz. tek bir lafin ustune sacinizdan suruklemeler diger odaya goturup dovmeler. sonraki gun hirsini alamayip tekrar suruklemeler gercekten normal olamayacak kadar psikopatca davranislar. arkadaslarinda dedigi gibi dava acin ordakileri sahit gosterin artik sahitlik etmezseler onalrin vicdanian kalmis bisey. tazminat nafaka herseyi deneyin. zaten bebegi sizden alamazlar. ve darp raporu keinlikle alin. gordugum ilk basla gurur yapip bu rapor hic alinmiyor ama butun prosedur icin cok gerekli bisey.