- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- Konu Sahibi pembeolsunn
Oooo bura karışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıldım ben yakız çok strese girdi galiba. hayrımıza bir yalan uydurup özeline atalım. yazık günah
daha karpuz keseceydikSıkıldım ben ya
Filmi de varmış ama ben izlemedim o konuda yorumum yapamayacağım.[/QUOTE]E="Bilgece, post: 39656588, member: 377773"]cok severim öyle kitap ve filmleri...
bbende. yatayım en iyisi. herkese iyi gecelerSıkıldım ben ya
E biz de dalga geçiyoruz. Ben çok güldüm vallaha. Ayrıca dedektif gibisiniz. nasıl da yakaladınız.Biz saf saf üzülüp yorum yazacaktıkOhoo bu konuyla boşa zaman harcıyoruz konu sahibi resmen dalga geçiyor
belki durumları yokturyeri gelmişken söyliyim ortak hesap kullanma işine son verin yaa cidden ne o öyle kurbanda danaya ortak girmiş gibi
Bekleyemem karpuzu uykum geldi konu sahibi geleydi iyiydidaha karpuz keseceydik
iyi geceler.bbende. yatayım en iyisi. herkese iyi geceler
tamam sen yat. karpuz kesilince sana ayırırımBekleyemem karpuzu uykum geldi konu sahibi geleydi iyiydi
Bence okuyun acayip sürükleyiciMeraktan çatlıyorum ama 54 sayfayı okumayı gözüm kesmiyor
54 sayfayı okumaya gerek yok konu sahibinin yorumlarını ve konusunu okuyun yeter :)Meraktan çatlıyorum ama 54 sayfayı okumayı gözüm kesmiyor