- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
Merhaba kv ile birkaç yıl aynı apartmanda oturduk anlaşamadık biz başka yere taşınacağımızı (onları kırmamak için başka sebepler ileri sürerek )söyledik .Tabi ki bu çok zorlarına gitti ve bana küfür hakaret ettiler çok büyük kavgalar ettik , 2 yıl küs kaldık .Şimdi ise limoni de olsa görüşüyoruz ,gidip gelme olayımız Yok. kayınbabam arayıp torunlarını görmek istediğini söylerse eşimi yolluyorum oda binbir ısrarla !
Bazı arkadaşlarım hediye alıp evine gitmemi söylüyorlar .sen küçüksün boşver git elini öp hediye götür diyorlar ,ama eşim ne hediye alırım nede giderim diyor ama ben ısrar edersem anladığım kadarı ile gider.Bense eski günlere dönmek istemediğim için kararsız kaldım sizce nasıl bir kutlama yapayım yoksa yapmayayım mı?
Bazı arkadaşlarım hediye alıp evine gitmemi söylüyorlar .sen küçüksün boşver git elini öp hediye götür diyorlar ,ama eşim ne hediye alırım nede giderim diyor ama ben ısrar edersem anladığım kadarı ile gider.Bense eski günlere dönmek istemediğim için kararsız kaldım sizce nasıl bir kutlama yapayım yoksa yapmayayım mı?