• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ye anneler günü hediyesi almalı mı?

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Merhaba kv ile birkaç yıl aynı apartmanda oturduk anlaşamadık biz başka yere taşınacağımızı (onları kırmamak için başka sebepler ileri sürerek )söyledik .Tabi ki bu çok zorlarına gitti ve bana küfür hakaret ettiler çok büyük kavgalar ettik , 2 yıl küs kaldık .Şimdi ise limoni de olsa görüşüyoruz ,gidip gelme olayımız Yok. kayınbabam arayıp torunlarını görmek istediğini söylerse eşimi yolluyorum oda binbir ısrarla !
Bazı arkadaşlarım hediye alıp evine gitmemi söylüyorlar .sen küçüksün boşver git elini öp hediye götür diyorlar ,ama eşim ne hediye alırım nede giderim diyor ama ben ısrar edersem anladığım kadarı ile gider.Bense eski günlere dönmek istemediğim için kararsız kaldım sizce nasıl bir kutlama yapayım yoksa yapmayayım mı?

eşin istemiyomuş işte sen tekrar başına belamı etmek istiyosun. daha fazla küfür ve hakaret etsin diye.
Elalem diye bir kesim var bildiğiniz üzere her muhabbette kaynananla nasılsın gitmiyor Musun bi git artık abartma deyip başlıyorlar sanki herkes kv si ile görüşmek zorunda gibi ..

başına iş çıkarma allah aşkına ya boşver madem arada mesafe var dert çıarma başına istersen arar kutlarsın. ben kaynanamı cok severim içimden geldiği için alırım hediyenin amacıda budur zaten ama sevmesem ve problemimiz olsa hayatta almazdım

Hic bir faaliyete gerek yok mesaj dahil. Kafani bulandiran o arkadaslara da mesafe koyardim ben. Bu mesele onlari aşar. Esin bile uygun gormemis sonucta.

esiniz ne güzel arkanizda niye zorluyorsunuz ki.
bu islerin kücügü büyügü yoktur - biraz da o adim atsin bakalim hatasinin farkindami.
bence degil.
burnundan kil aldirmayan insanlardan nefret ediyorum.

B
Merhaba kv ile birkaç yıl aynı apartmanda oturduk anlaşamadık biz başka yere taşınacağımızı (onları kırmamak için başka sebepler ileri sürerek )söyledik .Tabi ki bu çok zorlarına gitti ve bana küfür hakaret ettiler çok büyük kavgalar ettik , 2 yıl küs kaldık .Şimdi ise limoni de olsa görüşüyoruz ,gidip gelme olayımız Yok. kayınbabam arayıp torunlarını görmek istediğini söylerse eşimi yolluyorum oda binbir ısrarla !
Bazı arkadaşlarım hediye alıp evine gitmemi söylüyorlar .sen küçüksün boşver git elini öp hediye götür diyorlar ,ama eşim ne hediye alırım nede giderim diyor ama ben ısrar edersem anladığım kadarı ile gider.Bense eski günlere dönmek istemediğim için kararsız kaldım sizce nasıl bir kutlama yapayım yoksa yapmayayım mı?

Bende benzer seyler yaşadım aldığım zamanlar oldu herşeye ragmen... ama ne oldu kıymet mi bildiler yooooo.
Simdi ne arıyorum ne soruyorum ne alıyorum ne kutluyorum. Sildim gitti.
Emin ol yaramayacaksın .
Hic birsey değişmez. Ben olsam almam yerinde

Bence yapmayın mesafeli durmanız daha iyi

Ben almiyorum artik kiymet bilmiyor çünkü.Yillardir neler aldik ama asla bi tesekkur ederim kizim cumlesi duymadigim gibi bir begenmemezlik bir tepeden bakma ile karsi karsiya kaldim.Simdi ne ozel bir gün kutlarim ne de hediye alirim.Bu arada küs degiliz.Tavsiyem hic bulasma

Back