- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Yuva yıkıldı yıkılacak zaten az kaldı benim psikolojim bozuldu durduk yere bile boşanmakla ilgili şeyler düşünürken buluyorum kendimi. Eşim olayın ciddiyetini anlayamıyor herhalde hala çünkü boşanmayı kesinlikle istemiyor ben nasıl ciddiye almasını sağlayacağım bilmiyorum.
Bu sefer de torunlar bahanesi.Siz eşinizi yollayın annesine o zaman mazereti özledim olamaz ve gelemez ...
Bunları defalarca söyledim ama sakin kalamıyorum pek maalesef.Gelmesin ben yapamıyorum sizin yüzünüzden akıl sağlığımı kaybedemem deyin neden bu kadar korkuyorsunuz. Bunları da bağırmadan sakince soyleyin
Çok güzel yazmışsınız ama öyle bir kadın ki inadına gelebilir bu laftan sonra o kadar çirkef yani. Zamanında bana "bu evden ben değil sen gideceksin" bile demişliği var. Zaten aman oğlumun yuvası bozulmasın kadını değil hiç aksine ayrılalım diye uğraşıyor.Kayınvalide ve eşiniz içerikli konularınızdan yola çıkarak yorum yapmam gerekirse, anladığım kadarıyla eşiniz sizin anlatımlarınıza göre pasif biri, siz daha ataksınız.
Sinirlerinizi bozan da eşinizin annesi dahil her konudaki bu pasifliği bence.
Boşanma olmayacaksa blöf olarak da kullanmamalısınız, belli ki eşinizin annesine karşı ağzı laf yapmıyor, ikiniz arasında da dengeyi sağlayamıyor, o zaman direkt siz devreye gireceksiniz.
Eşinize "Sen zaten sürekli evde değilsin, akşamdan akşama anneni 1 saat ya göreceksin ya görmeyeceksin, biliyorsun çocukların ve evin bile tüm yükü bende, anneni de tanıyor ve biliyorsun, ben sık sık evime gelsin istemiyorum, o yüzden anneni arayıp gelmek istediğinde sana değil bana söylemesini isteyeceğim, seni ararsa bir şey diyemiyorsan dahi bana pasla kafi" diyeceksiniz.
Kayınvalidenizi de arayıp "Geleceğiniz zaman X'e değil bana söylemelisiniz, şu aralar misafir ağırlayacak durumda değilim" diyeceksiniz.
Bu sefer de torunlar bahanesi.
Ben müsait değilim dediğim halde gelirse napmalıyım
Eşinizle sakince ama gayet kararlı ve ciddi bir biçimde konuşun.İşte kabul etmiyorum derse o zaman boşanalım demek mi? Anlamıyorum eşim boşanmaktan deli gibi de korkuyor beni ciddiye mi almıyor nedir.
Ben de o noktaya gelmek üzereyim. Eşimi sevmeme rağmen sürekli boşanmayı düşünüyorum artık, ruh sağlığım gittikten sonra napayım ben evliliği kocayı.Kesinlikle eve almazdim.
Ama sadece kv yi degil.
Bana o lafi diyen annesini savunan adami da evden islak odunla kovalarim. İkisine hayatlarinda mutluluklar dilerim.
Evet hayatı tamamen insanlar ve dedikodu üzerine kurulu. Kim ne yapmış kim kimle evlenmiş vs çalışmıyor anladık bari hobisi, çevresi falan olsun o da yok. Zaten böyle bir insanla kim arkadaş olur ki.Kaynanayi evlendirin bence
hep boşluktan etrafa sarıyor belli
Evet hayatı tamamen insanlar ve dedikodu üzerine kurulu. Kim ne yapmış kim kimle evlenmiş vs çalışmıyor anladık bari hobisi, çevresi falan olsun o da yok. Zaten böyle bir insanla kim arkadaş olur ki.
Yok mu memlekette huysuz bir dede evlendirin birbirleriyle uğraşıp dursunlarEvet hayatı tamamen insanlar ve dedikodu üzerine kurulu. Kim ne yapmış kim kimle evlenmiş vs çalışmıyor anladık bari hobisi, çevresi falan olsun o da yok. Zaten böyle bir insanla kim arkadaş olur ki.
Eşiniz sizinle kavga mı eder? O zaman evliliğinizi gözden geçirin, eşiniz annesinin yaptıkları ve söylediklerine rağmen sizinle kavga edecek biriyse bu evlilik yürümeli mi sona mı ermeli karar verip her şeyi göze alarak konuşmalısınız.Çok güzel yazmışsınız ama öyle bir kadın ki inadına gelebilir bu laftan sonra o kadar çirkef yani. Zamanında bana "bu evden ben değil sen gideceksin" bile demişliği var. Zaten aman oğlumun yuvası bozulmasın kadını değil hiç aksine ayrılalım diye uğraşıyor.
Ben müsait değilim dediğim halde gelirse napmalıyım veya bu konuşma olsa eşimle kavga ederiz eminim. Blöf değil gerçekten çok yoruldum bu evlilikten artık eğer bu da çözüm olmazsa boşanalım mı demeliyim?