Kv ve kalma meselesi

Yuva yıkıldı yıkılacak zaten az kaldı benim psikolojim bozuldu durduk yere bile boşanmakla ilgili şeyler düşünürken buluyorum kendimi. Eşim olayın ciddiyetini anlayamıyor herhalde hala çünkü boşanmayı kesinlikle istemiyor ben nasıl ciddiye almasını sağlayacağım bilmiyorum.
Ortak laptop varmi? Oradan ac okumus gibi yap bosanma davalari velayet davalari vs. Gibisinden o sayfalari ac acik birak.
Mesela bi avukat kartvizitini masanin ustune birak.
Maksat haril haril arastirma yaptigini dusunsun o zaman ciddiyeti anlar.

Ben yaşadığınız olayları merak ettim. Mesela size defol git pislik deme cüretinde bulunduğunda ne oldu? Nasıl o raddeye gelindi? Tartıştığınız konular ne ki onu anlamadım.

Bu dediğinizi var ya yine koca olmayı becerebilen erkek yapar bazıları annesinin ne dediğini bilir ama yine de annem der kadına yüklenir mecbur susacaksin idare edeceksin diye vicdani sadece annelerine yapıyor bazı erkekler bu kadar laftan sonra yoksa o kadını evini sokmazdi zaten o koca dediğiniz gibi bıri olsa biz kadınlar malesef erkekleri bizim gibi duygusal sanıyoruz ama bazıları öyle olmuylr
Evet o yüzden söylemiştim hakkaniyetliyse diye, yani karısına sahip çıkamayan adamları gördükçe sinir oluyorum. Bu kadının günahı ne? Çekmek zorunda mı bu kadar lafı… bi çaresi vardır ama, olmalı 😅

Bu dediğinizi var ya yine koca olmayı becerebilen erkek yapar bazıları annesinin ne dediğini bilir ama yine de annem der kadına yüklenir mecbur susacaksin idare edeceksin diye vicdani sadece annelerine yapıyor bazı erkekler bu kadar laftan sonra yoksa o kadını evini sokmazdi zaten o koca dediğiniz gibi bıri olsa biz kadınlar malesef erkekleri bizim gibi duygusal sanıyoruz ama bazıları öyle olmuylr
Arkadaşımın eşi böyle anam da anam. Ne yapsa gözüne gelmiyor adamın. 40ı geçmiş adamsın az aklını kullansan göreceksin zaten. Ama yok anası adeta kanatsız bir melek.

Evet o yüzden söylemiştim hakkaniyetliyse diye, yani karısına sahip çıkamayan adamları gördükçe sinir oluyorum. Bu kadının günahı ne? Çekmek zorunda mı bu kadar lafı… bi çaresi vardır ama, olmalı 😅
Arkadaşımın eşi böyle anam da anam. Ne yapsa gözüne gelmiyor adamın. 40ı geçmiş adamsın az aklını kullansan göreceksin zaten. Ama yok anası adeta kanatsız bir melek.
Gerçekten bunun çözümü resti çekmek istemiyorum gelmeyecek sende söyleyeceksin demek .
Bazı erkekler şöyle düşünüyor ne yapayım annemin karakteri böyle eşim çeksin
Allah tan korkmayan kayinvalideler de oğullarını tanıyorlar insan bilmez mi çocuğunu yumuşak karnindan giriyorlar burada kadın olsa kendi evladini ailesini seçiyor genelde ama erkekler napiyim o annem katlanacak benim karimsa diye düşünüyor en güzeli direk kesip atmak bu kadar yüz göz olunmuş madem gorusmeyecegini net söylemek sürekli huzursuzluk yaşamaktansa

"ikinciyi de kendini garantiye almak için yaptın." dedi.
Deseydin sen ikinciyi o niyetle yaptın galiba ama bak tutmamış.

Aranız bu kadar kötüyken ve iletişim seviyeniz yerlerde sürünüyorken evinize almayın hatta görüşmeyin. Eşiniz sorumlu annesinden, siz değil. Annesi gelmek istediğinde ya oda tutsun orda ağırlasın ya da kendisi gitsin görmeye.

Yuva yıkıldı yıkılacak zaten az kaldı benim psikolojim bozuldu durduk yere bile boşanmakla ilgili şeyler düşünürken buluyorum kendimi. Eşim olayın ciddiyetini anlayamıyor herhalde hala çünkü boşanmayı kesinlikle istemiyor ben nasıl ciddiye almasını sağlayacağım bilmiyorum.
Daha ne yapacaksın ki?
Boşanma aşamasına gelmekten daha ciddi ne olabilir?
Yani boşanma eşiğinden dönerken söz almadınız mı? Nasıl toparladınız o durumu?

Ben bu kadini evime almam. Oglu merakliysa otel odasi tutsun.
Kalacak yeri zaten var artık bu şehirde kızı var yani otele bile gerek yok. Yani sizce ne demeliyim gelmesin yoksa ayrılalım gibi mi nasıl ifade etmeliyim çok yoruldum.

Ortak laptop varmi? Oradan ac okumus gibi yap bosanma davalari velayet davalari vs. Gibisinden o sayfalari ac acik birak.
Mesela bi avukat kartvizitini masanin ustune birak.
Maksat haril haril arastirma yaptigini dusunsun o zaman ciddiyeti anlar.
Çok mantıklı bravo Valla benim aklıma gelmiyor böyle şeyler hiç 🙈

Ben yaşadığınız olayları merak ettim. Mesela size defol git pislik deme cüretinde bulunduğunda ne oldu? Nasıl o raddeye gelindi? Tartıştığınız konular ne ki onu anlamadım.
Her şey diyebilirim.

O olayda mesela çocuğuma bir şeyler söylüyordu ben de düzgünce öyle demeyelim şöyle olur vs dedim o da işte biz senin kadar bilmiyoruz vs dedi önce sonra cevap vermeyince hakaret etmeye başladı ben de ona cahil falan dedim işte birbirimize girdik yine. Ama benim dediğim iki üç kelime ise o dakikalarca bağırıp çağırdı rezil etti beni apartmana kendimi çocukla odaya kapattım suratını görmemek için.

Evet eşin “gelme” diyecek.
O da gelmeyecek.
İnsan sağlığından olur Allahım korusun bu insanla aynı evde.
Eşin de gidip annesiyle istediği zaman görüşsün.
Psikolojik sağlığım bozuldu zaten. Peki gelme diyemiyorum diyene ne diyeyim? Boşanalım o zaman mı diyeyim gerçekten düşünemiyorum artık.

Gerçekten bunun çözümü resti çekmek istemiyorum gelmeyecek sende söyleyeceksin demek .
Bazı erkekler şöyle düşünüyor ne yapayım annemin karakteri böyle eşim çeksin
Allah tan korkmayan kayinvalideler de oğullarını tanıyorlar insan bilmez mi çocuğunu yumuşak karnindan giriyorlar burada kadın olsa kendi evladini ailesini seçiyor genelde ama erkekler napiyim o annem katlanacak benim karimsa diye düşünüyor en güzeli direk kesip atmak bu kadar yüz göz olunmuş madem gorusmeyecegini net söylemek sürekli huzursuzluk yaşamaktansa
İşte kabul etmiyorum derse o zaman boşanalım demek mi? Anlamıyorum eşim boşanmaktan deli gibi de korkuyor beni ciddiye mi almıyor nedir.

2 kez o eşiğe gelmişsiniz ama işe yaramamış
Eşiniz artık bunu yemez. İşin ciddiyetini anlamaz böyle. Nasılsa toparlanıyor diye düşünür.
Eğer cidden boşanabilecekseniz atın bu adımları
Ama iki cocukla bosanmaz bu kadin diye dusunuyor eş kişisi bence. Blöf oldugunu dusunuyor gibi anladim ben. Cunku iki cocukla bosanmakgercekten zor. Hele kucukseler. Erkek kafasi işte dovmuyorum sovmuyorum icmiyorum karikiz yok neden bosansin diyodur kendi kendine. Ama kadincagiz kaynanadan psikolojik siddetin alâsini goruyor.

Deseydin sen ikinciyi o niyetle yaptın galiba ama bak tutmamış.

Aranız bu kadar kötüyken ve iletişim seviyeniz yerlerde sürünüyorken evinize almayın hatta görüşmeyin. Eşiniz sorumlu annesinden, siz değil. Annesi gelmek istediğinde ya oda tutsun orda ağırlasın ya da kendisi gitsin görmeye.
Artık kızı da var bu şehirde orada kalsın otele gerek bile yok. Zaten geldiğinde 1 ay kaldı üç aylık yeni evli kızında sonra geldi bizde 9 gün kaldı gitti hala daha gelicem diyor ne yapışkan kadın. Kendi kızına bile acımıyor yahu yeni evli kadında 1 ay kalıyor tam bir görgüsüz.

Daha ne yapacaksın ki?
Boşanma aşamasına gelmekten daha ciddi ne olabilir?
Yani boşanma eşiğinden dönerken söz almadınız mı? Nasıl toparladınız o durumu?
İşte artık sana karışmaz o, üzüldü zaten dersini aldı vs ben de adaletsizlik yapmam vs işte hikaye anlatmış belli ki ortada bir şey yok çünkü.

2 kez o eşiğe gelmişsiniz ama işe yaramamış
Eşiniz artık bunu yemez. İşin ciddiyetini anlamaz böyle. Nasılsa toparlanıyor diye düşünür.
Eğer cidden boşanabilecekseniz atın bu adımları
Boşanabilirim. Çünkü eşimi seviyorum ama akıl sağlığımı daha çok seviyorum 🤷‍♀️

Ama iki cocukla bosanmaz bu kadin diye dusunuyor eş kişisi bence. Blöf oldugunu dusunuyor gibi anladim ben. Cunku iki cocukla bosanmakgercekten zor. Hele kucukseler. Erkek kafasi işte dovmuyorum sovmuyorum icmiyorum karikiz yok neden bosansin diyodur kendi kendine. Ama kadincagiz kaynanadan psikolojik siddetin alâsini goruyor.
Aynen eşim genel olarak iyi bir profil çizer, adamdan boşansam herkes bana şaşırır bu adamla anlaşılmaz mı diye ama dışı seni içi beni yakar...

X