Diyorum kadın da biliyor istenmediğini bile isteye geliyor. Eşim de ne diyim gelme mi diyim diyor sürekli. Kadın eşi de olmadığı için yalnız olduğunu düşünüp vicdan yapıyor sanırım. Görümcemle eşim dışında başka çocuğu da yok memlekette.Ayrılmak değil de bu kadar laftan sözden sonra sık sık gelmesin yani istemiyorum diye açık konuşun eşinizle başka sorununuz yoksa .
Eşiniz gitsin görmeye ilişkiniz zaten sorunlu bu kadar konuşup demedigini bırakmayıp hala yüzsüz yüzsüz gelen insanları hiç anlamıyorum
Ben hayatımda bu kadar yüzsüz insan görmedim zaten, onlara göre çok normal birinin evinde uzun uzun kalmak. Şöyle örnek vereyim görümcem bekarken bir şehirde iş bulma ihtimali vardı. Orada kuzeni var eşi çocukları hem de anne baba ve kardeşiyle yaşayan. Yani zaten onlar geniş aile şeklinde yaşıyordu bir de görümcem gidip oraya yerleşecekti plana bakar mısınız sıfır düşünce böyle yapışkan insanlar görmedim.Ne pislik bir kaynanan var canim ya. Defolsun evinde kalsin zirt pirt gelmesin. Eşinde anasini gormek istedigi zaman onun evine gitsin. Söyle eşine. Haftasonu gelmek nedir ya adamin izin gununde esiyle cocuguyla vakit gecirmesi lazim manyak midir nedir. Nefret ediyorum bu tur kaynanalardan yuzsuz utanmaz. Gelini begenmez gelinin evinden cikmaz.
O zaman geline nasıl davranması gerektiğini bilecekDiyorum kadın da biliyor istenmediğini bile isteye geliyor. Eşim de ne diyim gelme mi diyim diyor sürekli. Kadın eşi de olmadığı için yalnız olduğunu düşünüp vicdan yapıyor sanırım. Görümcemle eşim dışında başka çocuğu da yok memlekette.
Kv uzakta yaşıyor.O zaman geline nasıl davranması gerektiğini bilecek
Eşine evet gelme de diyin aynı şehirde yatılı misafir olmak zaten saçma
Eşiniz madem annesine bu kadar acıyor annesiyle yaşasın
Altmış yaşında insan da gittiği yerde oturacak minder bırakmalı bence annesi bu cesareti eşinizden alıyor haberiniz olsun yoksa kolay kolay bunları söylemeye cesaret edemez kimse
Katiyyen evine gelmemeli bunlar. Hic sevmem yatilli misafir. Yuva yikar bu manyaklar allah korusun. Kocani bi sekilde ikna et desin anne siz anlasamiyorsunuz gorusmeyin bundan sonra diye. Yani kadin kocasindan ayrilmis sanirsam oglunun mutllulugunu kiskaniyor. Igrenc fesat insan tipi. Var boyle kaynanalar cok iyi taniyorum.Ben hayatımda bu kadar yüzsüz insan görmedim zaten, onlara göre çok normal birinin evinde uzun uzun kalmak. Şöyle örnek vereyim görümcem bekarken bir şehirde iş bulma ihtimali vardı. Orada kuzeni var eşi çocukları hem de anne baba ve kardeşiyle yaşayan. Yani zaten onlar geniş aile şeklinde yaşıyordu bir de görümcem gidip oraya yerleşecekti plana bakar mısınız sıfır düşünce böyle yapışkan insanlar görmedim.
Ben böyle şeyleri hiç beceremem ki :)Böyle kadınlar gerçekten sinsilikten anlıyor. Şimdi şöyle yapabilirsin, hiç canını sıkma.eşinin yanında kadına melek gibi davran, masum davran, laf sokma, hizmetini et. Eğer gerçekten bahsettiğin karakterde bir insansa bunlara rağmen sana laf söyleyecektir ve eşin eninde sonunda sana hak verecektir. ( tabii hakkaniyetli bi insansa) sonra da söylersin; bak ben elimden geleni yaptım, ama bu kadarını artık kaldıramıyorum diye. En azından gelme sıklığını azaltırsın.
Gelmek istediği zamanlarda bizim de sehirdışından arkadaşlar gelecek bu aralar deyin, biz gezmeye başka şehre gidicez deyin ne bilim gelmesinin önünü kesin, bir iki böyle yapınca vazgeçer herhalde.Diyorum kadın da biliyor istenmediğini bile isteye geliyor. Eşim de ne diyim gelme mi diyim diyor sürekli. Kadın eşi de olmadığı için yalnız olduğunu düşünüp vicdan yapıyor sanırım. Görümcemle eşim dışında başka çocuğu da yok memlekette.
Yuva yıkıldı yıkılacak zaten az kaldı benim psikolojim bozuldu durduk yere bile boşanmakla ilgili şeyler düşünürken buluyorum kendimi. Eşim olayın ciddiyetini anlayamıyor herhalde hala çünkü boşanmayı kesinlikle istemiyor ben nasıl ciddiye almasını sağlayacağım bilmiyorum.Katiyyen evine gelmemeli bunlar. Hic sevmem yatilli misafir. Yuva yikar bu manyaklar allah korusun. Kocani bi sekilde ikna et desin anne siz anlasamiyorsunuz gorusmeyin bundan sonra diye. Yani kadin kocasindan ayrilmis sanirsam oglunun mutllulugunu kiskaniyor. Igrenc fesat insan tipi. Var boyle kaynanalar cok iyi taniyorum.
Ben böyle şeyleri hiç beceremem ki :)
Hem eşim annesini biliyor zaten. "annemin dili zehirlidir." diyor mesela biliyor annesini ama napayım diyor sürekli. Ben tavır koyamıyorum diyor ve koymuyor da gerçekten kadın da bundan cesaret alıyor.
Bence de sen istedigin kadar melek ol kadın istediğini söylüyor istediğini yapıyor eşin yine ama napiyim annem diyor eşinle bı aile terapistine gidin bence yoksa bu kadın ölene kadar bı şeyler duzelmeyecek belliBen böyle şeyleri hiç beceremem ki :)
Hem eşim annesini biliyor zaten. "annemin dili zehirlidir." diyor mesela biliyor annesini ama napayım diyor sürekli. Ben tavır koyamıyorum diyor ve koymuyor da gerçekten kadın da bundan cesaret alıyor.
İşin komik kısmı bu zaten eşimin maddi durumu iyi değil hiç bir de zengin olsaydı napardı bu ruh hastası kadın bilmiyorum :)Yani 2. cocukla garantiye alinmak derken..
Esin cok mu zengin ? Bilindik tanidik bir is insani mi? Mali Mulku mu cok ? Yani neyin garantisi bu ? Ne alaka ?
Ayrica sikayetci olan sensin.Kv'en icin ise durum bir besin kaynagi bir motive bicimi anladigim kadariyla.
Yani seninle didisip cekismeyi seviyor.Zaten kendi analizini yapmissin.Burda ilk etapta hata esine yazar.
O da bir sey yapamiyorsa 60' yasindaki kadinda huy degismez zannimca.Ayrica yineliyorum sana eziyet gibi gelen ona zevkle aldigi bir eylem gibi geliyor.Bu nedenle sana yuzsuzluk gibi gelen ona gayet normal geliyor.
Yani burada kv hatali olmasina karsin durumu nasil duzeltirsiniz onu bilemiyorum.Cunku o yaptigini hata olarak gormedigi gibi bundan hosnut oluyor sanki...
Bu dediğinizi var ya yine koca olmayı becerebilen erkek yapar bazıları annesinin ne dediğini bilir ama yine de annem der kadına yüklenir mecbur susacaksin idare edeceksin diye vicdani sadece annelerine yapıyor bazı erkekler bu kadar laftan sonra yoksa o kadını evini sokmazdi zaten o koca dediğiniz gibi bıri olsa biz kadınlar malesef erkekleri bizim gibi duygusal sanıyoruz ama bazıları öyle olmuylrO tavır koyulacak valla başka çaresi yok. Kendini parçalamak yerine nazlan, ağla, suskun davran, durgunlaş o tavrı koymak zorunda kalsın. Valla güçlü durup karşısında söylenirsen hiç bişi yapmaz