Kv ve bacısının ziyareti

İlk defa geliyormuş canım. Zaten işte olacakmışsın. Saçmalarsa 5 gün idare et, he de geç. Tadınız kaçmasın
Teyzesi ilk defa geliyo kv degil.oda ben yokken evimde kendi evi gibi davranıyor annem bbile birşeyi yerleştirmek için beni bekler herseyi bana sorar ama kv öyle degil

hatta mümkünse,evlenmeden önce ölsünler.sadece annesi babası değil,görümceler, eltiler,kayınlar,"kaynana bacıları" toptan imha edilmeliler.
benim şaşırdığım da ne biliyor musun egeciğim.böyle düşünen kızlarımızın,okumuş,iş güç sahibi kızlarımız olması.

ayrıca not olarakta şunu yazmalıyım ki;şimdi buraya konu sahibi,ama siz bilmiyorsunuz,kaynana bana evlenmeden önce şunu yaptı,şunu yapmadı diye,sıralayacak.bütün mesele,eşinizin annesini rakip olarak görmek aslında.hani diyorlar ya,kaynanam beni rakip olarak görüyor.aslunda,gelinler de kaynanayı rakip olarak görüyor.annesinin,evladını aramasını, çok gören zihniyetler var.
aynen canım aynen:KK43:
konu sahibinin diğer yazacaklarını da merakla bekliyorum.bakalım kaynanan ne kötülükler yapmış:KK51:

Esinizin annesi icin her sene gelmese olmaz demissiniz; sizin anneniz nasil geliyorsa elbette o da anne ve gelme hakkina sahip. Tabi ki kendi annemiz gibi olmuyor ama esinizin hic mi hatri yok ya hu! Sıkın disinizi elinizden geleni yapin sayili gun gelir gecer...
Aannemlerin ardından gelmezse olma dedim dikkat ederseniz.annemler daha dün gitti o yüzden haftası dolmadan geliyor yani

aynen canım aynen:KK43:
konu sahibinin diğer yazacaklarını da merakla bekliyorum.bakalım kaynanan ne kötülükler yapmış:KK51:
Sizi ilgilendirmiyor sanırım kimin kime ne yaptıgı.sevmiyorum onları sadece saygım var .

şu erkek ailesi oğullarını evlendirince ölü verse ne iyi olacak değil mi:KK51:
Ben öyle bir cümle kullanmadım.iyi düşünen iyilik kazanır fakat maalesef kvlerin hiçbirinde bu zihniyet yok heleki kız evlatlarıda yoksa.

Ben öyle bir cümle kullanmadım.iyi düşünen iyilik kazanır fakat maalesef kvlerin hiçbirinde bu zihniyet yok heleki kız evlatlarıda yoksa.
demek ki sende iyi düşünmüyorsun:KK51:

demek ki sende iyi düşünmüyorsun:KK51:
Yoo ben onlara iyi davrandıkça kendilerini iyi zannettiler bende tam aksini yapıyorum .tlfda bile gebe oldugum halde 15günde bir arar oda 1dk bile sürmez bende aynı kendisi gibi davranıyorum.dr kontrollerimle ilgili bilgiyi bile eşimden alıyo bana sormuyo onların tek düşüncesi oğullarıyla iyi olmak yanında kimin oldugu önemsiz.buda insanı olumsuz etkiliyo ilk cümlemde yazmıştım biz çok samimi degiliz.

Hamilesiniz kendinîzi üzüp yormayın

Gece gece dertlenecek bir durum yok

Gidin işinize akşam da hazır sofraya gelirsiniz herhalde yemek yaparlar iki kardeş

Dağınıklık pissin vs imalarına da anne ben de bana yardıma geldiniz îki kardeş sanmıştım deyip üste çıkarsın sıkıysa hayır desin

Evinde sen yokken kalırsa kalsın ne olacak en fazla dolaba ve bazanın altına bakar sanki ne olabilirse oralarda

Ben tınmam evim kutsal mabed değil bence sen rahatsızsan buradaki çoğunluk gibi kilitlersin odanı

Ama bize karşı niye kilitliyorsun sorusuna bir cevap bul mesela hırsız girer diye hep kilitlerim gibi

kızlar merhabalar..kv ve bacısı haftaya persembeden ayın 20sine kadar evime gelcek il dışından .gecen hafta annemler bardı arkalarından her yıl gelmezse olmaz kv hanımın.aramızda resmidir 4yıldır zaten.ve bacısını hiç sevmem 4gelini var anlayışsız biri bana göre biz nişanlıyken bile eşim tayin izninde ev bulmak için yanıma geldi diye eşime binbir trip attırmıştı zamanında.evime ilk defa geliyo ve ben biraz fevriyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum.birde gündüzleri ben mesaide olacagım evimde durcaklar bu daha rahatsız edici durum.yardım edin lütfenn ne yapacsgım

Bu kadar fesat olma iyi degil dahailk defa gelicek

Konu sahibinde fesatlık göremedim de sabah sabah coşuk hanımları görmek çok olağan...kadın annem bana ne zaman gelse arkasından geliyor diyor farkında mısınız?

Konu sahibinde fesatlık göremedim de sabah sabah coşuk hanımları görmek çok olağan...kadın annem bana ne zaman gelse arkasından geliyor diyor farkında mısınız?
belki de oğlu çağırıyordur:KK66:

Yatak odani kilitle CIK evden. Neden kilitledin derlerse odam daginikti belki gorursunuz de ayip olmasin diye kilitledim sahi neden girdiniz anne odaya bir şey mi lazimdi ? Dersin.

Sizde gebesiniz aramızda 1ay var saglıklı gebeliğiniz olsun inşallah

X